A to ja myślałam, ze nie wolno w pizamie być po porodzie, bo trzeba wietrzyć krocze. Słyszałam, ze czasami nawet majtek nie pozwalają zakładać.
Co do koszuli na porodówkę to własnie nie mam nic takiego starego, wiec bedę musiała coś kupić Mam nadzieje, ze znajdę coś taniego.
Ja nawet nie mam piżamy ani koszuli nocnej... lepiej mi się śpi bez niczego Co prawda jak przyjdzie maluch na świat pewnie zmienię lekko te przyzwyczajenia, ale teraz ciężko mi o tym myśleć. Z resztą parę nocy w szpitalu... brr! Jak ostatnio się rozstawaliśmy z A. na noc to było ponad rok temu i tylko na 3 dni, na wielkanoc każdy z nas w swoje rodzinne strony pojechał. Od tego czasu ani rusz.
A wózek... to mi się ten marzy:
HIT ANMAR ''ESPACE'' 5w1 MEGAZESTAW NOWOŚĆ PROD. (1631992012) - Aukcje internetowe Allegro
ma dużą gondolę (83cm) a to jest dla mnie ważne... teraz wszystkie te wózki mają takie "klitki"... co o nim myślicie??
A właśnie gondola mi wyglądała na taką malutką na tym zdjęciu. Ale pewnie zdjęcie nie oddaje wszystkiego. Wózek strasznie ładny, taki w innym stylu niż reszta.
Dziewczyny czy was czasami bolą brzuchy? Bo mnie od 2 dni dość mocno boli i zaczynam się martwić. Dodam jeszcze, że nadal pracuję a pracę mam niełatwą i ostatnio się trochę przemęczyłam. Czy ten ból może być spowodowany moim zmęczeniem? Do lekarza idę w przyszłym tygodniu...
Mnie też boli czasem, ale nie wiem od czego. I często mam niestety nieprzyjemne skurcze, takie na 3 minuty nawet, co mnie zgina w pół. Może zadzwoń do lekarza? Ja nawet do mojego nie mam nr... ;(
jestem wkurzona i zdołowana na maxa;(((( Pojechałam na przymiarkę sukni ślubnej. Przyjeżdżam do salonu, a tu sytuacja taka. Stoi baba po 40, widać, że dość bogata - pracownica sklepu. Mówię, że jestem umówiona na przymiarkę sukni a ta do mnie "ale to na pewno tutaj u nas?" Ja na nią oczy, co się okazuje zobaczyła, że ubrałam się na sportowo, a nie w szpile i od razu wiecie jak ktoś taki mógł u nas cokolwiek zamawiać... Po czym się okazuje, że mojej sukni niestety nie ma, ponieważ kurier nie dowiózł... No przecież są telefony mogliby zadzwonić i powiedzieć że taka sytuacja jest, ja na darmo pojechałam i się wymęczyłam. Teraz nawet nie wiem kiedy pojadę na przymiarkę sukni bo z łaski swojej nawet terminu nie powiedziały ani nazwiska nie wzięły, dosłownie nic. Jestem wnerwiona na maxa. Jak można tak ludzi traktować, a doskonale wiedzą one, że jestem w ciąży. Co za bezczelność... ;((((
Ja to bym im awanturę straszną zrobiła i obsmarowała w necie dodatkowo. Nie rozumiem, co ludzi kosztuje jakakolwiek uprzejmość. Nie przejmuj się głupią babą, niektórym to już nic nie pomoże :*
Gola84 dla mnie dziś dzień będzie śliczny idziemy z mężem maluszka podejżeć może pokaże co chowa między nóżkami..:-)
Powodzenia na wizycie! )
Straaaaasznie dużo piszecie!!! Nie mam nawet kiedy nadrobić
Dziewczyny, zazdroszczę ślubów! Może kiedyś i ja A. zaciągnę do urzędu Ale na razie nie robię sobie zbyt wielkich nadziei. Niech najpierw urodzi się dzidzia, A. się przyzwyczai do bycia tatą i może w końcu dorośnie do chęci bycia mężem ;-) Ale wszystko w swoim czasie