Hej Kochane!!
ja też Bb zaniedbałam , czasu mi brakuje na wszystko. żałuję że tu takie pustki, bo dziennie w pracy przy śniadaniu podczytywałam co tu słychać a teraz doopa...
martttika zdolna jesteś dziewczyna!! Oby się interes rozkręcił! A powiedz to to na co brałaś dotację?
Ponko co za uczeń! Opierdziel go!
Niuniunia chłopa sczesac musisz! ja mojemu co jakiś zcas muszę jazde zrobić i chodzi jak w zegarku. A ty trochę wyluzuj z tymi obowiązkami domowymi. Rób w miarę możliwosci obiady na dwa dni a ze sprzataniem odpuśc i tak będzie ten sam syf... A moj chłop i ja robimy po tyle samo godzin i obowiązkami w domu też się dzielimy bo nie dałabym fizycznie rady. mam do zrobienia w domu tyle co każda z nas a połowę czasu mniej. Obiady pzreważnie gotuję wieczorami jak Maja już śpi, żeby na drugi dzien po pracy miec czas dla niej a nie dla garów...
Angie kochana Ty tez musisz zajechana być... Fajnie że Mikado i filipek Was odwiedzili. Za niedługo my się spotykamy
) zapomniałam kiedy to będziecie ale i tak czas na pewno znajdziemy
))) Moze
Filipkowamama dołączy
Edit:
Aneczko kurka jak mogłam nie pochwalić i powiedziec że zazdroszczę małej gaduły!!! gratki kochana takiej zdolnej córci!!!
dziewczyny ja dziś w domu bo Maja mi wczoraj wieczorem zaczęła mega wymiotować... Bogu wczoraj za mojego męża dziekowałam. Prał wszystkie te ubrudzone rzeczy, wycierał podłogi i wszystko co Maja zabrudziła. Miałam ochotę po nogach go calować... Myślę ze pieczarka jej siadła na żołądku. Myślałam że jej wszytskie powyciągałam z potrawki ale przekonałam sie że jednak nie... Biedna moja. ok pólnocy zwórciła ostatni raz i już spała całą noc. Nie posyłałam jej dzis do żłobka żeby ja poobserwować i zrobić jakąś lżejszą dietę. Dziś jak gdyby nigdy nic. Bawi sie od rana, wesoła, pomaga mi we wszystkim. jak wstanie zjemy zupke i lecimy po jej dowód osobisty
Za miesiąc już wakacje
) A ja od rana zapierdzielam w domu z zaległościami. Pochowałam kurtki, płaszcze, buty, balkon wymyłam a teraz piorę zabrudzone wczoraj rzeczy...
Aaaaa wczoraj otwarliśmy sezon rowerowy- Mai sie bardzo podobało
jednak jest różnica w tym roku a w ubiegłym. tzn że w Borach bedzie fajnie