reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

-Cześć potworek
-No cześć
-Jak masz więcej czasu, to nikogo nie ma, co?
-No właśnie, wszystkie na FB siedzą, a tu cisza straszna.
-Ech ten fejsbuk...
-No, niestety, takie czasy. Ja też uciekam powoli młodzież szanowną szykować do spania.

reklama
czesc kochane!
ja tez tu zagladam przelotem,duzo sie dzieje i nie ogarniam wszystkiego..Na pewno wpadne zlozyc wam zyczenia.
Dobrej nocki!!!!

Hmm ja też dziś jakoś na bezsenność cierpię...

Wyprasowałam wszystkie ciuchy, nogi mnie bolą od stania... Poukładałam w szafie i komodach bo przecież jak moje dzieck ciągle w nich grzebie to aż szkoda mi sprzątać i tylko czas tracić więc zostawiłam je sobie na koniec.
Wszystko posprzatane na święta, jutro tylko ogarnąć święconkę, i zacząć gotować. W sumie dużo nie mam do roboty gorzej będzie w 2 dzień świąt... bo przecież u nas impreza tego dnia i chyba padnę...

Z okazji Świąt Wielkanocnych Życzę Wam kochane dużo SŁOŃCA, radości, miłości i spokoju ducha;)

Wesołych Świąt kochane
!

Zobacz załącznik 548740

Kochane życzę Wam i Waszym bliskim wspaniałych Świąt Wielkanocnych spędzonych w rodzinnym gronie- dużo miłości i radości z bycia razem!!!!!!

Wielkanoc.jpg

Załączniki

• Wielkanoc.jpg
    Wielkanoc.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 34
Kochane mamuśki!!
Na Święta życzę wam
mniej śniegu, więcej słońca
mniej jedzenia, więcej rozmawiania
mniej pracy, więcej odpoczynku
i radości z każdej chwili spędzonej z bliskimi!!

reklama
Dużo pracy mam ostatnio ( ale to dobrze ) , generalnie jakoś żyjemy :-D

Dla Was kochane , Waszych dzieciaczków i rodzin, wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych...no i oby wreszcie przyszla długo wyczekiwana wiosna....

90136357063673963467082.jpg

Załączniki

• 90136357063673963467082.jpg
    90136357063673963467082.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 28
Do góry