reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

-Cześć potworek
-No cześć
-Jak masz więcej czasu, to nikogo nie ma, co?
-No właśnie, wszystkie na FB siedzą, a tu cisza straszna.
-Ech ten fejsbuk...
-No, niestety, takie czasy. Ja też uciekam powoli młodzież szanowną szykować do spania.

reklama
czesc kochane!
ja tez tu zagladam przelotem,duzo sie dzieje i nie ogarniam wszystkiego..Na pewno wpadne zlozyc wam zyczenia.
Dobrej nocki!!!!

Hmm ja też dziś jakoś na bezsenność cierpię...

Wyprasowałam wszystkie ciuchy, nogi mnie bolą od stania... Poukładałam w szafie i komodach bo przecież jak moje dzieck ciągle w nich grzebie to aż szkoda mi sprzątać i tylko czas tracić więc zostawiłam je sobie na koniec.
Wszystko posprzatane na święta, jutro tylko ogarnąć święconkę, i zacząć gotować. W sumie dużo nie mam do roboty gorzej będzie w 2 dzień świąt... bo przecież u nas impreza tego dnia i chyba padnę...

Z okazji Świąt Wielkanocnych Życzę Wam kochane dużo SŁOŃCA, radości, miłości i spokoju ducha;)

Wesołych Świąt kochane
!

Zobacz załącznik 548740

Kochane życzę Wam i Waszym bliskim wspaniałych Świąt Wielkanocnych spędzonych w rodzinnym gronie- dużo miłości i radości z bycia razem!!!!!!

Wielkanoc.jpg

Załączniki

• Wielkanoc.jpg
    Wielkanoc.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 40
Kochane mamuśki!!
Na Święta życzę wam
mniej śniegu, więcej słońca
mniej jedzenia, więcej rozmawiania
mniej pracy, więcej odpoczynku
i radości z każdej chwili spędzonej z bliskimi!!

reklama
Dużo pracy mam ostatnio ( ale to dobrze ) , generalnie jakoś żyjemy :-D

Dla Was kochane , Waszych dzieciaczków i rodzin, wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych...no i oby wreszcie przyszla długo wyczekiwana wiosna....

90136357063673963467082.jpg

Załączniki

• 90136357063673963467082.jpg
    90136357063673963467082.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 34
Do góry