Dzień dobry,
margo - hejka, całe wieki Was nie było! :**
Kurcze, dobrze, że zrobiłaś te badania, Lenka jest z nianią czy w żłobku?? Jak tylko znajdziesz chwilkę zaglądaj do nas! Widzialam foty, malutka jest śliczna i jak urosła!!
Angun - to prawda, dzieci w tym wieku już baardzo dużo rozumieją, czasem nam starym wydaje się, że nic nie kumają i potem wystarczy jedna chwila i bardzo nas zaskakują tym, jak wiele już wiedzą, rozumieją, na pewno nawet takie kilkumiesięczne dzidziolki rozumieją sporo, tylko nie potrafia się jeszcze z nami komunikować, no głównie poprzez płacz
Ankush - oj nacierpi się to Wasze dzieciątko przy zębach
To prawda gardełko może być czerwone i podrażnione, jeśli dziecko dużo płacze i krzyczy, jak dziś u Was? Jest jakaś poprawa??
mikado - Gratulujemy pierwszych kroczków!! Jak Twoja córa i Jej brzuszek?
mirelko - coś nie doczytałam, kupowałaś deskę - nakładkę dla dziecka? PS też nie wiedziałam, że są deski antybakteryjne!
Niuniunia- ło matko, teraz zęby Cię bidulo męczą! A jak pępek??
Helenko - nic się nie martw, każde dziecko jest inne! To, że teraz jest "w tyle" za tym 1,5 roczniaczkiem nie znaczy, że za chwilę Go nie przegoni!
asiu - u nas ( sorry za wulgaryzm) śniegu w 3 doopy!
Wczoraj spacer na nóżkach, dziś na nóżkach i na sankach ( taki co były w Biedrze za 20 zyla), spadla m iz nich młoda z 3 razy, ale woli je i taj od tych zwykłych z oparciem , z których co chwila schodzi i chce je pchać. Tylko te z Biedry to sam plastik i siedzi dupinką zaraz na ziemi. Kochana, zapodaj jakąś fotę domku!
maggipka- zaraz lecę obczajać Waszego pingu
martttika- bidny Fifi, zdrówka dla małego!
mary - kurde, nie odpuszcza to choróbsko!! Dobrze, że choć Ciebie już ucho nie boli, a ten ból głowy, może ze zmęczenia i , że w domku stale jesteś i bez świeżego powietrza - ja np tak mam
nimfii - całe szczęście! ooo i to wspomnienie o spa i jacuzzi podoba mi się bardzo
! Super, że chłopaki takie grzeczne z prababą!
Katerinko - myślałam ostatnio o Tobie, cieszę się przeogromnie, że wszytsko OK! Fajnie, że jedziecie do parku wodnego
Na pewno się małej spodoba
PS wstaw jakieś foto brzuchalka, ps w kt. tygodniu jesteś??
Hejka angie- na początku wielkie GRATY dla Waszej zdoliniachy! Brawo Kinusia! Jasne wrzucaj filmik, czekamy! Woow, ale fajny aktywny wypoczynek Wam się szykuje! Też czekamy na fotki z Tatr
Nocka, ok, pobudka o 7:30. Próbuje małą przestawić na tylk ojendą drzemkę ( w świeta tak mi chodizla spac i lepiej i dluzej spała). Więc po sniadanku ( polecam parówki z Sokołowa 93% mięsa od szynki), poszłyśmy na spacer z sankami, troszkę na sankach, potem odstawiłam do klatki i już na nóziach. Wróciłyśmy zupka i do spania. Spi już godzinę i 20 minut. Wstanie , dostanie drugie danie i jeszcze pójdziemy na chwilkę