katerinka ona po fałdkach to powiedziała,w sensie Marika stała do niej tyłem w pampersie.... tutaj jest wszystko inne ( w UK) ale powiedziała, ze nie jest specjalistką i to tylko jej sugestia, dlatego skierowała do lekarza (który najprawdopodobniej żadnym specjalistą nie jest) ja jak przyjechałam do UK w 2009, to było tylko jedno MM powyzej roku,pozniej je wycofali, i pojawił sie Aptamil 1+ (odpowiednik Bebilonu), a w tym roku zaszaleli i pojawiło sie nawet 2+, chyba ze wzgledu na duża liczbe obcokrajowców :-) moja ważyła 3400, czyli bardzo słabo jej idzie przybieranie na wadze, wtedy gdy Dzieci rosły najbardziej ona potrafiła przybrac na dwa tygodnie 100g :-( był etap ze jadła tylko MM i nic nie chciała, wszystko było ble,ja próbowałam,próbowałam i w koncu wszystko sie unormowało. Teraz od 18.10 przybrała 300g, to jak na dziecko chodzące jest ok, z aktualnym apetytem zaraz dogoni Wasze pociechy. a chodzi jak kaczuszka :-) nozka stawia normalnie, ale jako niemowlak bylo duzo noszona i byc moze to mialo jakis wpływ...
filipkowa mama no ja rozumiem płatki na mleku, ale nie mleko krowie do butli jako głowne mleko, to dla mnie za wcześnie. Olaf jadla do 2,5 roku zycia , ale wiadomo jak to pierwsze, teraz planuje do 2 roku zycia. Nrazie sa jogurty, sery, dania.
maggipka piekne buciory, zbiłby na nich majątek :-)
angun u mnie też zapału brak :-( jeszcze maz chcial mi dziś goscia do domu sprowadzic, ale powiedzialam, ze jak chce to niech idzie do niego. My jutro mamy jechac na wekend do tesciowej, wiec musze sie spokojnie spakować. a Wy już zdrowi.
onanana zakupy super. zwłaszcza te spodnie, dla mnie by sie takie przydały, bo mi uda spuchly ostatnio :-( ale tuniczka sliczna, ja lubie takie długie coby zakryc co nieco.
sabrinka trzymamy kciuki i daj znac co i jak.
nimfii widzę, że w domach podwójnych Mam wirusy non stop sie panoszą. powodzonka w przygotowaniach. a Mama to Mama. nie zawsze Swatowie sie dogadują, u nas kontakt minimalny...a tesciow mam w porzadku,ale to zupelnie dwie rozne bajki nasze rodziny i tak jest przeważnie.
ankusch Kochanie wyniki to zostaw komuś kto sie zna, ja sie też kiedyś naczytałam w necie, juz nawet chorobe jedną wymyśliłam, a wystarczy lekkie przeziebienie i wszystko leci w dół. Chyba, że któras z dziewczyn ma wiedze w tym temacie to Ci na pewno pomoże. Mam nadzieje, ze Martynka zdrowiutka!!!moja tez zasnela o 17 naszego czasu
zawsze w piatek tak musi byc.
aneczka dużo słoneczka i słodyczy Anuś z Rodzinką Tobie życzy
mirelka smaka mi narobiłas na te szpinaki. wizyta bedzie dopiero 23 listopada. Twoja Slicznota lubi siedziec w łożeczku co?