Hej maminki :-)
Ale tutaj produkcja wre az milo sie wchodzi poczytac ale laski ciezko was nadrobic powaga,Ja bez kompa wiec cos tylko szkrobne troszke z telefonu co byscie o nas nie zapomnieli ;-) hehe
No a Samik dal mi popis wczoraj ze az mi sie zyc odechcialo laski z drugiej drzemki ojciec go oczywiscie przebudzil bo moj A. nie potrafi sie zbytnio zachowac jak mlody spi,chodzi jak slon,trzaska wszystkimi drzwiami ile sie da no i on nie mowi ale krzyczy tzn strasznie glosno mowi ehh myslalam ze go udusze normalnie bo ani chwili nie mialam zeby se usisac i dychnac na moment
Sami wstal w takim okropnym humorze ze plakal,marudzil i krzyczal az do 21 na rekach chcial sie tylko nosic nawet usisasc nie moglam bo ten w bek od razu no i jeszcze malo tego kumpel mojego wpadl na moment se pogadac no to super przez chyba 2h nosilam swojego klocka i odchodzilam od zmyslow bo mi rece do dupyyy wchodzili(sorki za wyrazenie
) a ojciec ani myslal wziasc go na moment no bo kuzwa zajety rozmowa ehh myslalam ze chate rozniose razem z mlodym,mialam ochote wziasc usiac i krzyczec razem z Samikiem
Dzisiaj humorek ma lepszy,cale szczescie w nocy dosc ladnie spal pobudka o 3:30 na butle a potem wstalismy juz o 7 to nic ze jeszcze bylo ciemno jak ...ale mlody postanowil zjesc butle i szalec na calego
Gola no to trzymam kciuki co by szybko sie znalazly inne babeczki na wasz kurs ;-) wspolczuje kiepskiej nocki no i tej pobudki Poluni z wrzaskiem,mam nadzieje ze to tylko jednorazowy taki wyskok miala malutka.
Margana niezla akcja z tym batonikiem hehe moj Samik raz zrobil nam podobny psikus ale jeszcze nie wyszlismy ze sklepu wiec zdarzylismy odlozyc to co sie chial przywlaszczyc hehe :-)
Angun fajny prezencik dostalas od mezusia ;-) no a teraz bedziemy czekac na fasoline ;-)
syl super ze plucka czyste i ze Igorek dochodzi do siebie,zdroweczka wam zycze ;-) fajna sprawa z ta hustawa na pewno Igorek bedzie bardzo zadowolony ;-)
onanana super ze wyniku moczu sa ok no i ze Majunia czuje sie juz lepiej,niech zdrowieje szybciutko.
Katerinka super beta,niech se rosnie ile wlezie kochana,zdrowka Ci zycze kuruj sie co by Cie teraz nie rozlozylo ,herbata z miodem i z cytryna,jest syrop dla ciezarnych w PL bodajze *spam* jest bardzo dobry polecam.
Anek oj wspolczuje Ci kochana takiej nocki ale Ci Zosia dala wycisk z tym spaniem mam nadzieje ze uda Ci sie odespac jakos w dzien ta nocke.
Sorki jesli ktoras pominelam ale z telefonu pisze sie kiepsko
Milego dnia lasencje,postaram sie jeszcze tutaj cos napisac wieczorkiem jesli mnie mlody dzisiaj nie wykonczy znowu