helenka1986
Fanka BB :)
Hej laseczki, wpadam do was chociaż na chwilkę, czytałam wczoraj co u was ale nie odpisywałam bo Oli dał mi popalić wczoraj po szczepieniu, niby nic mu nie było bez gorączki obrzęku, tylko marudził że szok, wszystko na nie było. Jak padł wieczorem o 20 to spał bez piśnięcia do 6 wypił mleczko i pospał do 8. W dzień tylko jedna drzemka 1,5h spacerek i chciałam go położyć popołudniu ale oczywiście wpadł w histerię co skończyło się tym że zwymiotował mi ( zresztą to już nie pierwszy raz, neurolog mówił że to może być winą płaczu i tego jego odruchu wymiotnego) musiałam prać wykladzinę i kojec. Tulił się chyba z godzinę domnie po wszystkim a jak powiedziałam idziemy da da po tate do pracy to w pampersie uciekł mi pod drzwi i siedział i czekał. Ubierałam go na dywanie w przedpokoju. Padł o 19.30 ciekawe jak dziś pośpi. Teraz siedzę w kuchni i gotuję marmoladę z gruszek na jutro do ciasta.
Mam pytanie macie może pomysł co można kupić cioci i wujkowi na 40 rocznicę ślubu ? Idziemy na imprezę z orkiestrą i tańcami, jestem zmuszona uszyć sobie sukienkę bo te to wiszą w szafie chyba skurczyły się w praniu .
Angun Jeszcze raz 100 lat z okazji urodzin.
Maggipka Olek też nie ssa smoka i zaczyna i paluchy pakować do buzi a jak marudzi i zasypia to ciągnie butlę z wodą. Boje sie ze brzuszek mu rozepchnę.
Ponko Spóźnione życzenia dla Filipka. Dużo zdrówka.
Agutek 100 lat dla synusia z okazji pierwszego roczku.
Dla wszystkich dzieciaczków które wczoraj kończyły 11 miesięcy wszystkiego najlepszego.
Gola Jak Twój chłop w nowej pracy.
Moje dziecię opanowało otwieranie piekarnika i kręcenie kurkami od gazu. Mamy aneks kuchenny więc nie mam możliwości zamknąć drzwi i 100 razy dziennie idę po niego i targam go do pokoju.
Miłej nocki laseczki.
Mam pytanie macie może pomysł co można kupić cioci i wujkowi na 40 rocznicę ślubu ? Idziemy na imprezę z orkiestrą i tańcami, jestem zmuszona uszyć sobie sukienkę bo te to wiszą w szafie chyba skurczyły się w praniu .
Angun Jeszcze raz 100 lat z okazji urodzin.
Maggipka Olek też nie ssa smoka i zaczyna i paluchy pakować do buzi a jak marudzi i zasypia to ciągnie butlę z wodą. Boje sie ze brzuszek mu rozepchnę.
Ponko Spóźnione życzenia dla Filipka. Dużo zdrówka.
Agutek 100 lat dla synusia z okazji pierwszego roczku.
Dla wszystkich dzieciaczków które wczoraj kończyły 11 miesięcy wszystkiego najlepszego.
Gola Jak Twój chłop w nowej pracy.
Moje dziecię opanowało otwieranie piekarnika i kręcenie kurkami od gazu. Mamy aneks kuchenny więc nie mam możliwości zamknąć drzwi i 100 razy dziennie idę po niego i targam go do pokoju.
Miłej nocki laseczki.
Ostatnia edycja: