reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Angun powodzenia z przeprowadzką;)

Majuska życzę Ci szybkiego powrotu do zdrówka;)

Poxo ja bigosu nie jem ogólnie nawet i jak w ciąży nie byłam bo zawsze był dla mnie zbyt ciężkostrawny, a ja później tydzień się męczyłam.

Anus mój arbuz widocznie faktycznie musiał nie posmakować mojemu dzieciątku ale cóż zrobić, może później będzie smakował;)

Życzę Wam dziewczynki miłej nocki;) Dobranoc;)

reklama
Emy tez mi sie Quinny bardziej podoba z tych dwoch .Inna kolezanka ma Quinny i bardzo sobie chwali. Tutaj sa bardzo poularne. Do mnie jednak 3 kolka jakos nie przemawiaja.
wiem ,ze za wczesnie, narazie tylko ogladam.. :)

winki, mi się ten na trzech kółkach nie podoba ale jest wersja na czterech- Quinny Buzz 4

A ja się trochę martwię, brałam właśnie Duomox ( miałam dużo bakterii w moczu ) a teraz walczę ze straszną biegunką, trwa już chyba z 5 dni, niby dzisiaj było w ciągu dnia lepiej, a tu na wieczór znowu atak, co za cholerstwo. Nic mnie nie boli, ale ileż można:no: Jak się nie uspokoi to muszę gnać do lekarza
mam nadzieję, że ci szybko przejdzie
pozdrawiam

Majuska kuruj sie moja droga i szybkiego powrotu do zdrowia zycze :-)
Poxo mam szczescie ze bigosu nie jadam a kapuste kiszona to na samym poczatku a to jakas zupke zrobilam albo surowke a teraz jakos nie ciagnie mnie do kiszonego :-)
Dziewczyny zycze wam milej nocki ;-):-D

Cały dzień Was podglądałam, ale nie miałam weny nic pisać...zmęczona strasznie jestem.
Od poniedziałku planuję L-4 żebyśmy trosze odpoczęli z Bąbelkiem. Teraz idziemy już spać bo jutro przed nami długi dzień na uczelni:-(
Życzymy wszystkim słodkich snów i udanego oraz pogodnego weekendu:-D

Hej dziewczyny, ja właśnie wstałam :) humorek mam nieprzeciętnie dobry, wypoczęłam przez noc, odpisuję na posty i lecę pod prysznic :)

A w gory na narty...ale to za rok;)

Ja też chcę na narty za rok! Ale sobie odpuszczam, zostaję z maluchem w domku i A. pojedzie z przyszłym chrzestnym bąbelka. Boję się zbyt dużej zmiany ciśnienia dla noworodka, a ponieważ lubię Polskie góry, ale na narty to się w ogóle nie nadają, to pewnie znowu ich wywieje gdzieś w Alpy, a uważam, że to zbyt duża zmiana jak dla małego bąbla, podobno uszka mogą źle reagować (zupełnie jak czasem dzieci mają w samolocie).

W ogóle jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę ślubów!!!!!!!!!!!!!! :D Ja też bym chciała, oczywiście, tylko A. się boi. Jedna wielka zmiana w jego życiu właśnie zachodzi i nie chce naraz obu. A szkoda, bo ja bym już w przyszłym roku, najlepiej w pięknym czerwcu do ślubu szła najchętniej :D Ale faceci to faceci... :-D

Kurujcie się wszystkie i w miarę możliwości wypoczywajcie przez weekend. Przeprowadzkowe niech nie dźwigają za bardzo, inni mogą to zrobić :rofl2:

Witam dziewczynki;)

U mnie dziś piękne słoneczko, cieplutko i ja mam dobry humorek;)
troszkę się stresuję bo mam dziś wizytę u pana doktora i USG genetyczne...

Czeka mnie dziś dzień latania, najpierw będę czesać koleżankę na wesele, później będę jechać na zakupy bo muszę kupić kilka rzeczy w tym ślubne buty, później szkoła i zajęcia (same zaliczenia), i na koniec wizyta u doktora... Ciekawa jestem jak ja to wszystko ogarnę ale jakoś to będzie.

Życzę Wam kochane moje miłego weekendu i duuużo zdrówka;****

A ja się trochę martwię, brałam właśnie Duomox ( miałam dużo bakterii w moczu ) a teraz walczę ze straszną biegunką, trwa już chyba z 5 dni, niby dzisiaj było w ciągu dnia lepiej, a tu na wieczór znowu atak, co za cholerstwo. Nic mnie nie boli, ale ileż można:no: Jak się nie uspokoi to muszę gnać do lekarza

Ja tak na szybciutko... dzień dobry w ogóle ;-)

Smecta w ciąży jest bezpieczna !! (ja w szpitalu dostawałam codziennie nawet nifuroksazyd, więc w razie draki...) ale co ważne! Kup sobie w aptece FLORIDRAL możesz pić do 4 razy dziennie (po wizycie w WC) to są 2 saszetki, które się łączy przed wypiciem... to są mikroelementy i bakterie, które (pewnie w mniejszym stopniu zatrzymują biegunkę) ale co ważne, uzupełniają to, co zostawi się w kibelku i zmniejsza ryzyko odwodnienia...

Oki a teraz lecę... zamelduję się później ;-)

Witam dziewczynki;)

U mnie dziś piękne słoneczko, cieplutko i ja mam dobry humorek;)
troszkę się stresuję bo mam dziś wizytę u pana doktora i USG genetyczne...

Czeka mnie dziś dzień latania, najpierw będę czesać koleżankę na wesele, później będę jechać na zakupy bo muszę kupić kilka rzeczy w tym ślubne buty, później szkoła i zajęcia (same zaliczenia), i na koniec wizyta u doktora... Ciekawa jestem jak ja to wszystko ogarnę ale jakoś to będzie.

Życzę Wam kochane moje miłego weekendu i duuużo zdrówka;****

Powodzenia :) Życzę Ci dziś samych sukcesów!

ja od wczoraj popołudnia źle się czuję, mdli mnie, nie mam apetytu i głowa mnie boli, dziś to samo. Lecę więc do łóżka przeczekać. Trzymajcie się babeczki, miłej soboty życzę.

Hej kobitki, agutek, ja wymiotuję od środy, a wczoraj to 2 razy :( Chyba coś z ciśnieniem jest, bo też nie czuję się dziś rewelacyjnie....:/

reklama
A mnie dokucza niestety mój refluks, wczoraj zwymiotowałam od samego kaszlu :( I niestety w ciąży te wszystkie choróbska się pogarszają, zazwyczaj... dzisiaj za to czuję się rewelacyjnie, na śniadanie 3 kotlety zjadłam :-D

Mam nadzieję, że Wam szybko przejdzie :)

Do góry