Gola84
Fanka BB :)
mirelko - no niestety, jak lubiłam prasować, tak coraz mniej mi się chce, a nazbierało się tego w 3 doopy, bo to z 2 czy 3 prań, poszwy na kołdry, normalnie, aż tyle tego nie ma (na szczęście Niestety nie zdrzemnęłam się, ale poleżałam chwilkę - a to też dużo daje
mary - kładź się wcześniej, ja też zaraz idę legnąć
nimfii, Julianna - zgadzam się,a jak się napatrzyłam na tych wszystkich patoli , którym dzieci odebrano , a Ci za chwilę spodziewali się kolejnych i kolejnych , wiadomo, że i tak ich wychowywać nie będą, to też uważałam, że to niesprawiedliwe, bo przecież wkoło tyle par nie może mieć własnego dzidziusia i wszystko oddałoby za to ,żeby babeczka w ciążę zaszła, a tu mają dzieci, piękne, zdrowe i zero jakichkolwiek uczuć rodzicielskich!
iDę leżakować, pewno zaraz sunę, dobranoc:*
mary - kładź się wcześniej, ja też zaraz idę legnąć
nimfii, Julianna - zgadzam się,a jak się napatrzyłam na tych wszystkich patoli , którym dzieci odebrano , a Ci za chwilę spodziewali się kolejnych i kolejnych , wiadomo, że i tak ich wychowywać nie będą, to też uważałam, że to niesprawiedliwe, bo przecież wkoło tyle par nie może mieć własnego dzidziusia i wszystko oddałoby za to ,żeby babeczka w ciążę zaszła, a tu mają dzieci, piękne, zdrowe i zero jakichkolwiek uczuć rodzicielskich!
iDę leżakować, pewno zaraz sunę, dobranoc:*