reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

laski ja czasu nie mam :-(
powiem tylko tyle, nie ma relacji idealnych! Zawsze w nawet najgłębszych przyjaźniach mogą się pojawić zgrzyty i to jest jak najbardziej normalne. ja czasami tez puszcze focha na forum, ale za jakiś czas mi przechodzi:-p:tak::-) Bo JESTEŚCIE ZAJ****TE!!:-)

Anek dasz radę! za jakiś czas nawet poczujesz, że tak jest lepiej (a wiem co mówię):***

P.S. Doczytane:
Ja nie oczekuję komentowania wrzucanych przeze mnie zdjęć (sama nie mam na to czasu), ani odpisywania na każdy mój post, a widzę, że teraz zaczyna się wyliczanka kto komu i ile odpisuje... To mnie zaskoczyłyście :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Wpadam a tutaj tak smutno sie porobilo,kurcze przykro ze andrzelika,Niunia i inne dziewczyny doznaly takich uczuc a nie innych i poczuly sie w jakis sposob odsuniete,zapomniane a i nawet ignorowane ale mysle ze kazda z nas mogla sie kiedys tak poczuc nie raz wiadomo ze jak bylysmy w ciazy to czasu bylo duzo wiecej to sie pisalo i odpisywalo sie masowo wszystkim a teraz jak juz se te nasze bobiki to jednak czas sie kazdemu z nas w jakis sposob ograniczyl,wiem ze nie zawsze wszystkim odpisze ale staram sie odpisywac na wiekszosc postow albo na zapytania ale nie na wszystkie znam odpowiedzi albo nie wszystkim potrafie doradzic albo pomoc.
filipkowa mama gratulacje dla Zuzinki za kolejnego zabka !!! ale mieliscie dzien wczoraj a starszy syn pewnie sie ucieszyl ze laba od przedszkola :-) moj przy zasypianiu to tez akrobacje niezle robi i ta glowina to czesto gdzies przywali.
mary-beth kuruj sie kobito,duzo zdroweczka.
mirelka no to zes miala lipe z dnia tak bez pradu,bez wody czy pradu to chyba jest najgorsze co sie moze zdarzyc mam nadzieje ze juz nie bedziesz miala wiecej takich akcji.A moze ktos Ci zwinal hortensje,rozni sa ludzie.A co do watku no to jest sporo dziewczyn co sie juz z 10 miesiecy nie odzywaja:confused:
Gola fajnie ze milo dzien spedzilyscie babeczki no i na fajna promocje trafilas.
onanana duzo zdrowka dla Majuni,biedactwo pewnie sie meczy oby jej jak najszybciej przeszlo i zeby ten antybiotyk jej nie byl potrzebny.
helenka milego pobytu,wypoczywajcie.
Margana oby Ci ten bol glowy szybko minal a Natalce pewnie apetyt wrocil,super oby jej tak zostalo juz.
angie super ze pobyt sie wam udaje odpoczywajcie tam ;-)

Nie dam rady wiecej odpisac bo chlop mi juz w lozku nazeka ze mam mam se juz isc bo on idzie spac wiec jutro postaram sie odpisac reszcie ;-)
Milej nocki lasencje ;-)

.

nimfii- ehh nie raz pisałam typowo do osób, albo pytanie jakieś i nic.

Chodzi o to,że mówiłyśmy sobie,że nigdy nie będzie tak jak na innych bb ,że się opuści i pójdzie w zapomnienie a z czasem każda z nas nie będzie miała sensu pisać.

Kochana le bedzie tak niestety.... Nie ma co.... widze co sie stalo z "moja" grupa po Mackowa - dzieci urodzne w lutym 2009. W tej chwili tam juz nikt nie zaglada! Pisalam tam nieraz posta z jakims pytaniem o nasze 3latki i zero odzewu.
Kazde forum raczej tak konczy... teraz mamy wracaja do pracy, nie maja czasu pisac, odpisywac.... Potem gdy kazdy bedzie mial na glowie prace, przedszkole, to nawet o BB nie pomysli :-p Chyba ze bedzie mial kolejnego maluszka w drodze, czy na swiecie :tak:
To jednak niemowlaczki najwiecej nakrecaj forum BB. Wtedy sie ma najwiecej pisze jak sie ma tysiace pytan i emocji ktorymi chce sie dzielic.

Witajcie, ależ dyskusja rozgorzała... No cóż ja to widzę tak, sama piszę tyle na ile pozwala mi czas, dlatego nie oczekuję, też że każdy mój post spotka się z odzewem. Bo to nie o to chodzi by stworzyć kółko wzajemnej adoracji, ale wsparcie, gdy jest naprawdę taka potrzeba.

Ja myślę, ze lepiej żeby wogóle ktoś napisał co u niego i ew. odpisał komu chce niż wogóle milczał, bo np. nie ma czasu odpisać wszystkim.

Ja też nie oczekuję od was pisząc że robię obiad, aby każda napisała mi, że to dobrze, ze robię to jest oczywiście bardzo miłe, ale nie niezbędne.

Więc ja to widzę tak, niech kązdy pisze tyle na ile wystarcza mu czasu.

anek nie masz szans pozwolic sobie na jakis relaks? Cos tylko dla Ciebie co sprawi ci przyjemnosc, abys sie odstresowala :tak: Mala zosia na pewno odbiera twoj smutek.

hej kochane!
Nadrabiam zaległości- standardowo. jestem dziś od 7 w pracy, może do 8 się uwinę z pisaniem a potem biorę się ostro do roboty!
magggipka wow ale macie wypasiony park!! tego wypadu do spa Wam zazdroszczę! jakie mieliscie tam przyjemności?? Będziemy trzymac kciuki za tatę&&& Kurde fajnei że na fitnessie byłaś! Zazdroszczę! ja już mega tęsknię za zumbą ale ostatnio nie mam sił..
helenka kurcze ale się ten Twój boroczek wychoruje:-( Zdrówka dla niego!! z tą szczepionką na pneumo muszę zapytać w przychodni. Bardzo Ci dziękuję kochana!! I dzięki za info nt tego zapalenia uszka!! ja jestem ciemna masa jeśli chodzi o choroby!! Super że jestescie już u babci. Długo tam zostaniecie??
Mycha jak tam wyjaśniałas coś??
Ssabrinka mam nadzieję że katar Samiemu szybko minie!! Co za dziadostwo z tymi chorobami!! Co do grupy zamkniętej to rzeczywiscie są tam dziewczyny które już bardzo dawno nic nie pisały. Nie chcę tez żądnych kwasów czy coś ale proponuję takie osoby usunąć z grupy a w razie i ch reaktywacji na naszym forum zawzse możemy je przeprosić i przywrócić. Takie ejst moje zdanie.
potworek do soboty więc:-D
madzia uważaj na Maję, uważaj hehe rzeczywiscie przy tych zabkach jest zgroza!! A Ty masz pzredszkolaka w domu, więc może nieopatrznie Majunię zarazić. Jak Maciek sobie radzi z chorobami??
filipkowamama graty dla Zuzinki!! Wylazł w końcu hehe Matko jedyna wizyta z dziećmi na 22?? Jakaś masakra!!!
Nimfii mi to się w ogóle nie podoba jak ktoś daje cokolwiek małej bez nawet zapytanai mnie o zdanie. Tzn nie jakoś pzresadnie ale jak np tesciowa wciska jej ciastko kiedy ja jej chcę dać owoc.. Nie dziwię się więc że się wkurzasz!
mirelka nie dziwię się że jestś zła za ten prąd. Ciekawe czy nie możnaby napisać do nich zażalenia jakiegoś i domagac się zwrotu aksy za czas braku energii- żeby Ci zwrócili to co płacisz za dystrybucję za ten zcas. Nie wiem czy wyrażam się jasno hehe. Wiesz to pewnie byłyby grosze ale czemu dziady mogą sobie tak robic bez żądnego zawiadomienia!! Ciekawa sprawa z tą hortnsją!! A może jakiś sąsiad Ci pozazdrościł??
Gola dzięki za cynka co do kapciochów! Musze obczaić w mojej biedronie!! fajnie że kawka z koleżanką udana!!
marybeth kochana zdówka dla Ciebie!!!
Andrzelika i własnie za Twoją szczerośc Cię kochamy!
Margana oby ból głowy szybko pzreszedł! Nie wiem dokładnie jakie zalecenia ma mój tata. Wczoraj wyszedł do domu i leczył się po swojemu- siedział i kopcił. Mam nadzieję że dziś nei wpadnie na pomysł żeby po flaszeczkę polecieć...
ankusch kurde podziwiam z tym telewizorem, my mało w sumie oglądamy, choć wieczorem zazwse jest załączony.
Angie kochana super że już jesteście! Dziękujemy ze dałaś nam znać. Powodzenia dziś w żłobku oraz kochana z pakowaniem!! Dzięki za miłe słowa! Ucałuj Kingunię ode mnie baaaardzo mocno!! jakbym miała możliwość zaraz bym ją mocno utuliła!!
Anek kochana tulę Cię mocno!! Gdybym tylko mogła zostałabym twoim chłopem!! No ale sama rozumiesz... kochana nie wkręcaj sobie że Zosia woli nianię!! Głupty gadasz!! Mama to mama i tyle! A Ty ejsteś cudowną mamą!! Poza tym kochana nic nie jest przesądzone! Daj sobie czas, ciesz się macierzyństwem a jeszcze spotkasz na swojej drodze w odpowiednim czasie męzczyznę który an Was zasłuży!!
martttika Ty tez jesteś zajebista:-D Powiedz jak tam Twoje spracy sercowe?? podjełaś jakąs decyzję?
syl bardzo ładne podsumowanie. Buziaki kcohana:-D

No i nie wyrobilam się do 8... ech. Teraz się biorę za robotę. nocka u nas średnia, Maja ok 3 sie obudziła i potem miała problem ze spaniem- tak ją kaszelek męczył. Dziś jest w domu z tatusiem.
Biorę się!
Miłego dnia kochane!!

hej mamuśki :)

Jak już zaznaczalam, mi niestety dziecie nie pozwala na odpisywanie Wam zawsze gdy bym chciała, nawet teraz stoi nade mną i próbuje mi zdewastować laptop :-p
Ja nie obrażam się jak mi nikt nie odpisze, głównie dlatego, że moje posty to przeważnie meldowanie się i góra kilka odpowiedzi na wasze posty. Co do zdjęć- to samo, nie po to je wrzucam, żeby czytać " pięknie, ślicznie, cudownie" czy cokolwiek innego :) Po prostu chcę się podzielić różnymi chwilami z Naszego życia :)
Zależy mi na byciu na tym forum i choć nieraz baaaardzo żałuję, że nie mogę mieć z Wami takich relacji, jakie niektóre z Was macie między sobą, to jednak za Chiny nie zrezygnowałabym z zaglądania na BB :)!! Oddaje na weekend małego do rodziców, więc z pewnością Was nadrobię i kopnę takiego posta, że się przeżegnacie stopami, a co! :) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D

hej
syl-zgdzam się z tobą:tak:
onanana- dobrze masz, ze mozesz popisać z pracy;-)biedna Majunia oby szybko jej przeszło,w sobotę w ogóle nie wyglądała na chorą. Chrzesniak mojego męża też od września poszedł do żłobka i jest już 3 raz chory, w zeszłym tyg miał antybiotyk a w tym poszedł 3 dni i na nowo zachorował.
Julianna- moja mała też zawsze przykolegowuje się do mnie jak jestem na kompie-już jeden klawisz wyrwała ale na szczeście dało sie naprawić
Ssabrinaa-ach te chłopy,mój też marudziaty czasami
Anek- trzymam kciuki za ciebie&&& a Zosia napewno woli swoją mamę niz jakąś tam nianię
Angie-no to masz niezły zajob teraz, dasz radę!
Helenka- nie ma to jak u mamusi chociaż na troszkę;-)
ankusch- ja nie wiem czy bym wytrzymała bez telewizora mimo, że i tak nie oglądam za bardzo bo bajki non stop ale chociaż ktoś musi mi "gadać"
Margana- ja też nie specjalnie lubie gotować. Gotuje bo musze ale żebym miała w tym jakąś pasję to nie bardzo.Mój mąż zadnej zupy nie zje bo musi mieć mięso więc ciągle gotuje to samo i to mnie wkurza

A my mamy dzisiaj znowu dzień wyjca.Odwiozłyśmy Filipka do przedszkola-ma dzisiaj "impreze" z okazji Dnia Chłopaka. Musimy ogarnąc chate i wymyslić co na obiad

Dziewczyny co dzisiaj gotujecie????

reklama
OOoo onanana wstałam w niezbyt rewelacyjnym humorze, a tu taki miły post na początek dnia :* Co do mojego faceta, to wiesz ja do niego chyba już nic nie czuję!!!:szok: Z resztą po tym co mi w życiu nawyprawiał to niedziwota:crazy: A więc sytuacja z czasem sama się wykraluje w którą stronę mam iść... Także Anek na niektóre sprawy trzeba czasu niestety. Czasem więcej, czasem mniej, czasem bardzo długo, ale po każdej burzy wychodzi słońce. Ja też nie mam czasu dla siebie, tzn. nawet na głupie kino, czy chociaż dzień bez dzidziorka, ale cieszę się macierzyństwem, we wszystkim staram się odnajdywać pozytywy i ogólnie jestem zaj****cie szczęśliwa:tak::-) Nie jest lekko, ale ludzie mają większe problemy. Współczuję Wam laski naprawdę przejść z facetami :-( Gola Twój też jedzie po bandzie ostatnio, ale w Waszym wypadku no kuź** szkoda tylu lat razem!!:wściekła/y: Aaaa u mnie w pracy jest dziewczyna, której długoletnie małżeństwo się posypało jak jej córeczka miała 3 miechy, więc zobaczcie, że coś z tymi facetami na tym etapie życia jest nie tak! A może to nam się zmieniają tak bardzo priorytety, że wszystko inne idzie w odstawkę? A może właśnie wtedy jesteśmy odsuwane...?

Do góry