reklama
filipkowa mama
Fanka BB :)
nimfii ssabrinaa-mój Filip jak był mały to nie lubił słodyczy za to teraz to by zjadł wszystko co słodkie.Nawet przed chwilą mi się pytał czy pójdziemy do sklepu po kinder czekolade...Ja mu pozwalam jeść słodycze ale w rozsadnej ilości np 2 te małe kinder czekoladki na dzien ale on bardzo ładnie mi teraz zjada obiady i wszystko inne więc myśle, że te troszke słodkiego mu nie zaszkodzi. A to lubienie słodyczy to ma po mnieZuzia za to jak widzi, że cokolwiek my jemy to już stoi i woła "e" żeby jej daćno ale wiadomo słodyczy jej nie daje
mary-beth zyczę zdrówka i zazdroszcze tak długiej drzemki Mii moja mała spała az godzine...
Gola, mirelka wy macie te małe emu dla dziewczynek a powiedzcie kupowałyście je na zime czy juz na teraz? jako drugie buty czy to maja być główne buciki??
mary-beth zyczę zdrówka i zazdroszcze tak długiej drzemki Mii moja mała spała az godzine...
Gola, mirelka wy macie te małe emu dla dziewczynek a powiedzcie kupowałyście je na zime czy juz na teraz? jako drugie buty czy to maja być główne buciki??
filipkowa mama moj maciek w zasadzie zaczynal probowac slodyczy jak mial 18msc ale gloweni te biszkopty czy herbatniki i tez staralam sie w rozsadnych ilosciach a niestety rodzina robila swoje stosuja ilosci nierozsadne Dwa lata meczylismy sie z niejadkiem mackowym a teraz wlasnie on zaczyna mi normalniej jesc. ale musze bardzo pilnowac zeby sie nie najad slodyczy przed posilkiem bo mi pozniej wybrzydza. On w ogole malo je i musi minac sporo czasu nim zglodnieje. Wiec czekac na ten moent jak zglodnieje i jka ladnie zje posilek to czeka na niego jakis fajny deser albo inne przekaski Z Kuba robie podobnie tzn daje mu biszkopta dopiero po zjedzonych owocach albo chrupka kukurydzianego po zjedzone zupie. nigdy przed albo miedzy posilkami. Teraz ma ograniczenie do 1-2szt. Oby tak zostalo ;-)
A jakas przeciwniczak slodkosci nie jestem - sama uwielbiam. Tylko rozsadek musi byc zachowany, czyli przedewszystkim zjedzone normalne posilki zeby moc sobie pozwolic na te rarytasy
A jakas przeciwniczak slodkosci nie jestem - sama uwielbiam. Tylko rozsadek musi byc zachowany, czyli przedewszystkim zjedzone normalne posilki zeby moc sobie pozwolic na te rarytasy
Hej
u nas dziś prądu nie było od 8.00-15.00 a przed 8.00 nastawiłam pranie, włączyłam zmywarkę, chciałam zblenderować ziemniaki na placki (wczoraj nie robiłam prze latanie po urzędach) normalnie szlak mnie mnie trafia w tym prądem a żadnego zawiadomienia nie było przepuszczam że to prze wiatr dziś wieje u nas jak w kielieckim nic kochane nadrobię Was wieczorkiem idę te nie szczęsne pranie powiesić, zmywarka nadal myje,
Miłego popołudnia
u nas dziś prądu nie było od 8.00-15.00 a przed 8.00 nastawiłam pranie, włączyłam zmywarkę, chciałam zblenderować ziemniaki na placki (wczoraj nie robiłam prze latanie po urzędach) normalnie szlak mnie mnie trafia w tym prądem a żadnego zawiadomienia nie było przepuszczam że to prze wiatr dziś wieje u nas jak w kielieckim nic kochane nadrobię Was wieczorkiem idę te nie szczęsne pranie powiesić, zmywarka nadal myje,
Miłego popołudnia
Gola84
Dzień dobry listopadówy kochane:***
onanana - Wy już pewno po wizycie, jak Majusia???
Saabrinkoo- ja uważam, że powinnyśmy uzgodnić, jakieś kryterium czy coś takiego , nie wiem...Bo bez sensu, że osoby, które nie udzielają się w ogóle, nic nie piszą, a wchodzą tylko poczytać i tu i na zamkniętym. Nie wiem, jak Wy uważacie?? Dostosuję się do większości
mirelko - a to lipa z tym prądem, u nas nie było 3 dni wody ciepłej, Kurde a jaki problem, człowiek b. łatwo się do dobrego przyzwyczaja
Filipkowa mama - gratulujemy ząbka drugiego!!
PS Pola jedne "emu" ma z Primarka i drugie te bladoróżowe zHaeMu Są to buty bardziej na chłodniejsze jesienne dni, czy ciepłą zimę do wózka, będę kupować na zimę stricte zimowe , cieplutkie kozaczki
nimfii ja daję Polci na spróbowanie wielu rzeczy, dziś np tartę z wiśniami, lodem i bitą śmietaną - odrobinkę, mam nadzieję, że od spróbowania nie będzie się zaraz upominać o więcej Ale w przyszłości nie chcę jej paść chipsiorami, lodami itp, ale raz na ruski rok myślę, że coś zje
Ale uważam, że powinni spytać, czy mogą coś dać małemu, a nie bez ogródek podawać...
Madziu - dobry myk, z tym placem zabaw i słodyczami, heh
Byłyśmy dziś na spotkaniu w kawiarni z ciocią Anią - pracowałyśmy razem w DD, fajnie było
Dziewczyny kupiłam w Biedronce takie skarpetki razem z kapciuszkami z podeszwą skórkową - są po 11,90 - takie same np w H&M 19,90. POlecam
onanana - Wy już pewno po wizycie, jak Majusia???
Saabrinkoo- ja uważam, że powinnyśmy uzgodnić, jakieś kryterium czy coś takiego , nie wiem...Bo bez sensu, że osoby, które nie udzielają się w ogóle, nic nie piszą, a wchodzą tylko poczytać i tu i na zamkniętym. Nie wiem, jak Wy uważacie?? Dostosuję się do większości
mirelko - a to lipa z tym prądem, u nas nie było 3 dni wody ciepłej, Kurde a jaki problem, człowiek b. łatwo się do dobrego przyzwyczaja
Filipkowa mama - gratulujemy ząbka drugiego!!
PS Pola jedne "emu" ma z Primarka i drugie te bladoróżowe zHaeMu Są to buty bardziej na chłodniejsze jesienne dni, czy ciepłą zimę do wózka, będę kupować na zimę stricte zimowe , cieplutkie kozaczki
nimfii ja daję Polci na spróbowanie wielu rzeczy, dziś np tartę z wiśniami, lodem i bitą śmietaną - odrobinkę, mam nadzieję, że od spróbowania nie będzie się zaraz upominać o więcej Ale w przyszłości nie chcę jej paść chipsiorami, lodami itp, ale raz na ruski rok myślę, że coś zje
Ale uważam, że powinni spytać, czy mogą coś dać małemu, a nie bez ogródek podawać...
Madziu - dobry myk, z tym placem zabaw i słodyczami, heh
Byłyśmy dziś na spotkaniu w kawiarni z ciocią Anią - pracowałyśmy razem w DD, fajnie było
Dziewczyny kupiłam w Biedronce takie skarpetki razem z kapciuszkami z podeszwą skórkową - są po 11,90 - takie same np w H&M 19,90. POlecam
GOLA takie domowe wypieki lubie dzieciom podawac. W ogole lubie piec. Wtedy mam pewnosc co w danym deserze sie kryje. Tak to Kuba probowal juz biszkopta z tortu, szarlotki czy serniczka :-) ale wiesz zauwazylam ze najgorsze sa slodycze znanych marek. Widzialam to po Macku jak reagowal na sam widok napisu no Petitki czy Kubus Play a o Danonkach juz nie wspomne. To nawet Kuba juz jak widzi kubek po jogurcie to od razu sie upomina zeby mu dac ;-) to samo z cukierkami, czekoladami, ciastkami. Male dzieci jak raz zjedza cos co im zasmakuje to potem kojarza opakowanie albo forme w jakiej to wystepuje jak np lizak na patyku juz ja Kuba widzial lizaka u Macka w buzi chcial mu zabrac,heh
helenka1986
Onanana Szczepionki bezpłatne załatwiają przychodnie rodzinne gdzie należysz z sanepidu. Musisz zapytać pediatrę, oni wysyłają wniosek i sanepid im wydaje szczepionkę a nie tobie do ręki. Za te pneumo już ci pewnie nie oddadzą kaski ale za to jest szansa że kolejne dwie dawki dostaniesz. My dostaliśmy bezpłatnie 4 dawki pneumo i 2 dawki ospy. Szczepionki leżą i czekają w lodówce w przychodni a jak jest czas szczepienia to podają małemu.
I
inna_a
Gość
Hey dziewczyny chciałam troszkę się pożalić na was, ale nie ze złości lecz smutku zauważyłam,że zrobiliście sobie grono zamknięte , na początku pisałam co u mnie i Alana, ale stwierdziłam,że nie ma sensu skoro nikt się tym nie interesuje, chociaż przyznam,że było by miło gdyby ktoś chociaż skomentował post lub zdjęcie które wstawiam. Czytam co jakiś czas posty i zauważyłam,że nie tylko w moim przypadku tak jest, ale innym dziewczyną też wcale się nie odpisuje, lecz tylko tym które są aktywne na bb, szkoda, bo jesteśmy tu tak długo i miło się spędzało czas z wami, chciałabym nadal być w toku, ale nie pozwala mi na to praca, po prostu brak czasu. No cóż pozdrawiam was i wszystkie maluszki buziaki od nas.
Niuniunia20
Andzelika nic dodać, nic ująć. Ja też to odczułam i niestety mam zdanie podobne do Twojego.
Pozadrawiam wszystkie mamy i maluszki.
Pozadrawiam wszystkie mamy i maluszki.
reklama
Wpadam wieczorową porą
ogarnęłam wszystko jak tylko prąd włączyli już myślałam że tych placków dziś też nie zrobię nie chciało mi się trzeć na tarce to czekała aż prąd przypłyniepranie powieszone, naczynia umyte, ja już też wykąpana i czekam na Gessler
onanana jak Majeczka, oj biedna zdróweczka życzę
Filipkowamama gratuluję ząbka. My tak samo jak Gola emu mamy na teraz do wózka i na cieplejszą zimę, takie typowo zimowe kozaczki muszę kupić
Gola oj tak człowiek się szybko do dobrego przyzwyczaja.Super że wypad do kawiarenki się udał ja to nie pamiętam kiedy byłam w jakieś kawiarence, pubie nawet na pizzy jak już mamy smak to do domu zamawiamy pizze.Gola ja jakiś czas temu kupiłam takie kapciuszki w CCC z Disney za 29zł szok przepłaciłam a co okazały się za małe miałam jechać wymienić ale jakoś nie dojechałam ale dam siostrze w wyprawce dla małego.
Ssabrina ja uważam że mamy które mają dostęp do grupy zamkniętej a nie udzielają się od dawna na ogólnym i zamkniętym powinny być wykluczone z grupy zamkniętej, na ogólny to już nie stet każdy ma dostęp i czyta nie mamy wpływu na to.
Mary kochana zdrówka życzę
Winki powodzenia w zajściu w ciąże oby się udało
andrzelika, niunia no dziewczyny nie gniewajcie się może i tak było ale tyle postów tu się przewija codziennie że mogłyśmy poprosu nie skomentować Waszych wpisów moje wpisy i na pewno większość dzewczyn też są nie komentowane ale ja nie mam żalu do nikogo o to, pozdrawiam
a u nas jakieś dziwy nie wiem co się stało ale dosłownie zniknęła mi z ogrodu hortensja miałam 4 zostało 3 nie wiem czy sarna zeżarła czy nornica wciągła pod ziemię dosłownie zero śladu jakiś poszarpanych liści, kwiatków, korzenia, łodygi
Miłego wiczorku
ogarnęłam wszystko jak tylko prąd włączyli już myślałam że tych placków dziś też nie zrobię nie chciało mi się trzeć na tarce to czekała aż prąd przypłyniepranie powieszone, naczynia umyte, ja już też wykąpana i czekam na Gessler
onanana jak Majeczka, oj biedna zdróweczka życzę
Filipkowamama gratuluję ząbka. My tak samo jak Gola emu mamy na teraz do wózka i na cieplejszą zimę, takie typowo zimowe kozaczki muszę kupić
Gola oj tak człowiek się szybko do dobrego przyzwyczaja.Super że wypad do kawiarenki się udał ja to nie pamiętam kiedy byłam w jakieś kawiarence, pubie nawet na pizzy jak już mamy smak to do domu zamawiamy pizze.Gola ja jakiś czas temu kupiłam takie kapciuszki w CCC z Disney za 29zł szok przepłaciłam a co okazały się za małe miałam jechać wymienić ale jakoś nie dojechałam ale dam siostrze w wyprawce dla małego.
Ssabrina ja uważam że mamy które mają dostęp do grupy zamkniętej a nie udzielają się od dawna na ogólnym i zamkniętym powinny być wykluczone z grupy zamkniętej, na ogólny to już nie stet każdy ma dostęp i czyta nie mamy wpływu na to.
Mary kochana zdrówka życzę
Winki powodzenia w zajściu w ciąże oby się udało
andrzelika, niunia no dziewczyny nie gniewajcie się może i tak było ale tyle postów tu się przewija codziennie że mogłyśmy poprosu nie skomentować Waszych wpisów moje wpisy i na pewno większość dzewczyn też są nie komentowane ale ja nie mam żalu do nikogo o to, pozdrawiam
a u nas jakieś dziwy nie wiem co się stało ale dosłownie zniknęła mi z ogrodu hortensja miałam 4 zostało 3 nie wiem czy sarna zeżarła czy nornica wciągła pod ziemię dosłownie zero śladu jakiś poszarpanych liści, kwiatków, korzenia, łodygi
Miłego wiczorku
Ostatnia edycja: