Dzień dobry
Saabrinkoo - przeoczyłąm wczoraj - kyrde ale macie jazdę z tym autem! Gośći uneich nie ściemnia tylk oneich się bierze za naprawę tego co zdupił!!
onanana - kurcze, wiem, że się boisz o tatę
Nie mogę mu dać coś mocniejszego przeciwbólowego?! Tata pewno wszystko wie, jeśli Mu nie powiedzieli, to pewno sam się domyślił, Wszyscy teraz musicie być silni. Kurde, gdzie się nie słyszy, to sami młodzi ludzie chorują, co jest...
Ja i tak WAs mamy pracujące podziwiam, że tak wsio ogarniacie!
Mycha- no żesz ku...wa jego mać kpiny jakieś!! Tak jak laski piszą, to jest Polska
Jedź i wyjaśniaj! Trzymam kciuki za nową pracę!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Madziu butki POla dostała w prezencie jak jeszcze w brzuchu była - ale są z Primarka, czapa H&M, kupiłam też Polci takie podróbki emu bladoróżowe z H&Mu są po 29 zyla
Kurcze, nie wstawiłam jeszcze fot - wysłałam tylko dziewczynom na pocztę, wczoraj wystawiałam na all ciuchy po małej i mi zeszło:/
mary-beth - zdrowiej nam kobito!!
Asiu - ile dwaliście za fotelik?? Fajnie, że mała ma się lepiej
Pola z tatusiem na spacerze, przyjadę , zjemy i jadę z Nią do koleżanki - mamy Leonka - w tamtym tygodniu miał roczek. Obiados z wczoraj,pogoda cudna, ciepełko, słoneczko - lato normalnie
Buziary:****