reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

mycha OTO POLSKA WŁAŚNIE!! kochana leć tam i wyjasniaj, albo napisz odwołanie, sama nie wiem jak sie takei sprawy załatwia! Powodzenia w walce ze złodziejami!!

Dziewczyny gadałam z mamą... tata całą noc nie spał- tak Go bolało:no: Boję się strasznie o niego.

Ostatnia edycja:
reklama
HEj! ja znów na szybko, bo ciągle coś,a ostatnio netu nie miałam,więc jak bez ręki normalnie:-p

Onanana trzymam kciki za tatę, przykre,że musi się tak męczyć :-( A nie wiem czy pisałaś, bo ja troche znów się opuściłam, tato już wie?

Gola wrzuciłas fotki? lecę was oglądnąć laseczki. A Poliszon świetny, widziałam na fb:tak: gdzie kupiłas czapę i butki?

Potworek niby pomiar niemiarodajny,bo niektóre piguły mierzą po krzywiznach, a niektóre po prostej,ale z reguły u nas w przychodni pomiar jest.
Pamiętam,że Maciek jak się urodził w UK to go w ogóle do ok 1 roku nikt nie mierzył.

Ech lecę zbierac i wieszac pranie, sama się ogarnąć,bo południe a ja w piżamie:-p. Mała spi, a jak wstanie to na szybki spacerek i zakupy a potem po Maćka i na plac zabaw,bo trzeba korzystac z pogody.
Zapisaliśmy małego na capoeire, podobało mu się ,więc jutro następny trening:-)

Madzia nie wiemy własnie ile tata wie. Lekarz mu coś pwoiedział ale on nie mówił nam co. Wczoraj jak byłam tam z mamą poruszyłysy przy tacie temat leczenia, chemioterapii to nas zapytał czy nie mamy lepszych tematów do rozmów...

Dzień dobry
Saabrinkoo - przeoczyłąm wczoraj - kyrde ale macie jazdę z tym autem! Gośći uneich nie ściemnia tylk oneich się bierze za naprawę tego co zdupił!!

onanana - kurcze, wiem, że się boisz o tatę :( Nie mogę mu dać coś mocniejszego przeciwbólowego?! Tata pewno wszystko wie, jeśli Mu nie powiedzieli, to pewno sam się domyślił, Wszyscy teraz musicie być silni. Kurde, gdzie się nie słyszy, to sami młodzi ludzie chorują, co jest... :(
Ja i tak WAs mamy pracujące podziwiam, że tak wsio ogarniacie!

Mycha- no żesz ku...wa jego mać kpiny jakieś!! Tak jak laski piszą, to jest Polska :( Jedź i wyjaśniaj! Trzymam kciuki za nową pracę!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Madziu butki POla dostała w prezencie jak jeszcze w brzuchu była - ale są z Primarka, czapa H&M, kupiłam też Polci takie podróbki emu bladoróżowe z H&Mu są po 29 zyla :) Kurcze, nie wstawiłam jeszcze fot - wysłałam tylko dziewczynom na pocztę, wczoraj wystawiałam na all ciuchy po małej i mi zeszło:/

mary-beth - zdrowiej nam kobito!!

Asiu - ile dwaliście za fotelik?? Fajnie, że mała ma się lepiej :)

Pola z tatusiem na spacerze, przyjadę , zjemy i jadę z Nią do koleżanki - mamy Leonka - w tamtym tygodniu miał roczek. Obiados z wczoraj,pogoda cudna, ciepełko, słoneczko - lato normalnie :)
Buziary:****

Ojejuuu! Wlasnie Mia zrobila swoje pierwsze 2 kroczki!!! Oczywiscie, trzymajac sie szczebelkow kojca. :-):-):-):-):-)

Mycha - trzymam kciuki, by sie wyjasnilo!

Onanana - duzo zdrowka dla taty... Tule, kochana!

mycha no idz do urzedu jak mowia dziewczyny ;) To musialabyc pomylka. Chyba ze nie zaznaczylas we wniosku ze twoj dochod jest uznany za utracony czy cos takiego? tak czy inaczej to na pewno tylko blad do wyjasnienia. Jesli dochod za zeszly rok maz mial taki sam jak za ten i na pewno jest to nie wiecej niz 1100zl masc to nie maja podstaw aby wam nie przyznac dodatku.... Ale rodzinnego zasilku tez nie dostaliscie ani tej jednorazowej zapomogi z tyt. urodzenia dziecka 1000zl?

mycha niezła lipa tu coś nie halo:no: my czekamy na decyzję ciekawe jak u nas co wyniknie.
mary brawo dla Mia :-)
onanana ciekawe co tato wie co mu powiedzieli..temat tabu chyba co?!

Przed chwila maz dal Kubie lizaka.
weszlam do pokoju i myslalam ze mam przewidzenia niemowlak z lizakiem :p to mowie do meza zeby mu nie dawal lizakow, a on do mnie, ze przeciez pytal czy moze. No fakt pytal ale myslalam ze ma na mysli Macka :-D no ale najlepsze to byla proba odebrania lizaka Kubie. Dossal sie i nie chcial oddac :-o
wkurzyl sie maly a potem za Mackiem chodzil i chcial mu zabrac jego lizaka :p myslalam ze padne,heh
Wiecie jeszcze nie widzialam Kuby co by tak bronil swego jedzenia. Widok bezcenny :p

Aleee luz na BB ! Dawno już tak pusto nie było ;)

nimfii - ale się uśmiałam z tego lizaka, no tak: "kochanie, mogę mu dać lizaka" - "A daj;)"
mary-beth - brawo dla Mii :)

Wypad od Leonka suuper! Pola zachowywała się normalnie, była bardzo grzeczna, siedzieliśmy cały czas na polku, na kocyku też, mała raczkowała po całym ogrodzie, huśtała się w hamaku . Dostała w prezencie super bluzeczkę z Coccodrillo i rajtuzki :) Wróciło moje dziecko! :)

buziaryyy :*

reklama
Nimfii ale się uśmiałam!! hehe niezłe!
Mycha daj znać co załatwiłaś!
Gola fajnie że dzionek udany!
Mary graty dla Mii!!! Zuch dziewczyna!!

Kuźwa laski u mnie mega zły dzień:-( Najpierw sprawa z tatą, potem przy odbiorze Mai ze żłobka dostałam karteczke od tej doktorki co ją dziś tam oglądała "ostra infekcja wirusowa, zapalone gardło, proszę zatrzymać w domu i leczyć". Jestem zła na siebie że nie odróżniłam kataru od jakiego choróbska!! Kretynka ze mnie ale kuźwa Maja ma caly czas dobry humor, zaczęła dopiero dziś po żłobku kaszleć (raz na jakiś czas), a teraz bidulka się męczy z mega zatkanym noskiem, już nie umiem jej odciągnąć i co chwila się przebudza a widzę że jest mega śpiąca. Jutro mam urlop i idę z nia rano do lekarki. W piatek D z nią będzie a dalej zobaczymy. najwyżej na L-4 pójdę.. Biedne to moje dziecię:-(

Do góry