reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

reklama
A ja z jednej strony chciałabym dziewczynkę, bo synka już mamy...A z drugiej sobie myślę, że gdyby było dwóch chłopców to mogliby się razem bawić, mieli by więcej wspólnych tematów itp. Tak więc generalnie jest mi obojętne, chociaż od samego początku mam przeczucie że to jednak będzie dziewuszka:tak: Czas pokaże czy mam intuicję...A tak na prawdę to przecież jakie to ma znaczenie...Najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa i tyle...:tak:

Ja też niczego takiego nie używałam,ale jak dla mnie to niezbyt estetycznie to wygląda...;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No tak ale pasy ciażowe są do krótszych bluzeczek, a tu chodzi o to żeby móc nosić swoje spodnie,spódnice a nie ciagle latać w tych samych ciażowych. A co do estetyki to i tak się coś dłuzszego zakłada, więc tego nie widać. Tylko sie zastanawiam czy to jest wygodne i czy zwykłe spodnie mimo wszystko gdzieś nie cisną. Tez sobie muszę juz kupić jakieś ciażowe, bo już mi ciasno i troche sobie muszę spodnie podwijać:-)

Śmieszny ten pas ciążowy, nigdy nie słyszałam o czymś takim :D
Ja dzisiaj spędziłam popołudnie na dworze, było pochmurnie, ale strasznie ciepło, a tu mnie nagle straszna ulewa zaskoczyła i burza zaraz się zaczęła :szok: Na szczęście schowałam się w McD, wyszłam, jak przestało padać i zaczęło lać znowu jak byłam już pod klatką.
Ale gorąco nadal jest, okna w obu pokojach pootwierane. Zaraz lecę obiadek robić, bo A. wraca z pracy i coś mu się należy :)

Hej dziewczyny;)

Dopiero teraz znalazłam spokojną dłuższą chwilę bym mogła na spokojnie przeczytać Wasze posty, normalnie aż nie nadążam;)

Madzia i Gola współczuję Wam złego samopoczucia:( też tak często mam niestety...

Winki tylko pozazdrościć Ci tego urządzenia i chyba sama się skuszę na nie;) Gratuluję słuchania pierwszych bić serduszka Twojego maleństwa;)

Ewa ja o tym gazie pierwsze słyszę, w sumie to tak mnie trochę zaciekawiło czy to by się w ogóle sprawdziło w moim przypadku ale spytam lekarza mojego czy w szpitalu, w którym chcę rodzić coś takiego w ogóle stosują - podejrzewam, że nie;(

U mnie kochane jest dziś piękna pogoda, moje maleństwo i ja mamy się dziś dobrze;) Nawet obiadek zjadłam pomimo tego, że był w nim kotlet.
Muszę jeszcze tylko troszkę posprzątać w domku bo sprzątam na raty dzisiaj jakoś ale myślę, że do wieczora podołam;)

Miałam dziś piękny sen, śniło mi się, że urodziłam dziewczynkę;) I obudził się we mnie taki instynkt macierzyński, że już chciałabym aby był listopad;)

Miłego popołudnia kochane;)

Ostatnia edycja:
Margana ja też nie słyszałam i nie widziałam takiego sprzętu. No może w końcu któraś sie odezwie, która spotkała sie z takim czymś.

ja korzystałam z pasa ciążowego. Wczoraj oglądałam w sklepie i jak tylko brzuszek skoczy to polece kupić. Ja preferuje getry i tuniki. Nie miałam nigdy spodni ciążowych, bo nie mogłam sobie dobrać takich, które by mi sie podobały. Chodziłam w zwykłych dżinsach.

Jeśli chodzi o płeć to jestem w szoku, ze tak szybko można ją rozpoznać. i to na 90% :-) No wiadomo, że to nie koncert życzeń, ale posiadając synka strasznie marzy mi sie taka mała Dziewczyneczka. A z drugiej strony jak oglądam Młodego zdjecia z okresu niemowlęcego to łezka mi sie w kręci w oku i jak patrze na te zdjęcie to mówie, ze tak naprawde jest to obojętne. Bo ZDRÓWKO jest najważniejsze !!!!
No a czy macie napady płaczu - ja już ostatnio nawet na serialach płacze, zaraz może na reklamach będe beczeć jak bóbr :-)

Na reklamach mi się jeszcze nie zdarzyło;)
Ale faktycznie jak ja oglądałam przed ostatni odcinek USTA USTA to wyłam jak głupia... Normalnie jakby to było życie, a nie tylko film. Samej siebie nie poznaję ale to hormony tak z nami robią.

oj na USTA USTA to ja sie ostatnio najwięcej napłakałam. Przeważnie to mi sie chciało płakać ze śmiechu ;-) no ale szkoda, ze juz sie skończyl. Mogliby zrobić powtórke od pierwszej serii :)
teraz to ja lece do szkoly, a Młody jak zwykle uciął sobie popołudniową drzemeczkę. Trzymajcie sie Dziewuszki.

reklama
A ja nie mam polskich programow wiec nie mam pojecia o czym piszecie :-D Ale dzisiaj pogoda u mnie jest w kratke,rano bylo ladnie a jak wychodzilam do Collegu to juz bylo pochmurno i troszke padalo a teraz znowu sloneczko swieci ach ta pogoda :-D

Do góry