reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Julianna to ty tez jestes zodiakalna panna ;-) ja jutro koncze juz ojoj... 8 rocznice mojej osiemnastki :-D haha bo ja juz wole lat nie liczyc czym blizej do 30tki :p teraz juz tylko rocznice 18 urodzin licze ;-)
boshh ale czas leci :-/

reklama
Witajcie kochane wieczorową porą!

Oj padam na ryjek, dziś był pracowity dzień. Na szczęście J.usypiał Artika. Byłam du fryzjera, bo kłaki strasznie mi urosły i odrost był kilometrowy. Właśnie obżarłam się prażonymi migdałami i czytam, co u was :-)
Helenko mam nadzieję, że szybko wstaniesz na nogi i wypiszą cię do domu!
Ponko niezły sposób na marudzące dziecię, muszę spróbować! A z przesypianiem całych nocy, to chyba jeszcze przed nami, choć dzisiejsza była niezła-krótka pobudka na popicie herbatki na leżąco w łóżku i spanie do 5, potem cyc i spanie do 6. Gratki za za zdany trudny egzamin! Korni Almy biega :-)!!
Angie cieszę, się, że Kinia ma coraz lepszy apetyt i wraca do siebie po zabiegu. Brawo dla męża za osiągnięcia!
Gola ja też przykrywam kilka razy w nocy Małego, oj wiercą się te dzieciaki przez sen!
Onanana Majunia na pewno szybko się przyzwyczai do żłobka, dzielna z niej dziewczynka! mandatu narazie nie musisz płacić, może można jakoś ze zwrotu podatków albo z pensji?? :-)
Mirelka masz rację, Smyk to straszni zdziercy! Fajnie, że nie kupujesz Liwii samych różówych rzeczy.
Anna a gdzie dokładnie byliście, bo mi to gdzieś uleciało? Brawo dla Tymka znowe umiejętności!
Ssabrina oj biedulko, teraz ciebie dopadło, te choróbska są okropne! Zdrowiejcie szybko!
Nimfii was też czytam, że nie lepiej, jeszcze te 8 ci doszły, mojemu mężowi dentysta zalecił płukanie Tantum Verde w płynie, fajnie znieczula!
Julianna zdolnego masz synulka, pierwsze słowa to już coś! My czekamy na górne 2.

A propo Mini MIni, się wkurzyłam, bo my mamy N-kę i Mały lubiBabyTv, kojarzy już wiele melodi bajeczek a mój szanowny mąż postanowił teraz zmienić na Cyfrę i tam jest to Mini MIni. Znacie, kojarzycie?
Oj cieszę się, że będę ciocią, jeszcze to do mnie nie dociera, bo myśże oni nigdy już nie będą mieli bąbla. Trzymam za fasolinkę mocno $$$$$. Teraz przypomina mi się moja ciąża emocje z nią związane:-p

Ostatnia edycja:
Olek jest zakochany w mini mini :) lubi oglądać Świat Elma, wszystkie piosenki, Małego hałaśliwego Lewka Raa Raa, Rajdka wyścigówkę.. ech dużo tego w sumie ;)

Laski, my wciąż z zębami walczymy. jedna jedynka górna już wyszła, druga wychodzi do tego dwójka i trójka na dole podejrzane są, więc jak się domyslacie chwilami mam niezły sajgon. Za to wczoraj jak byliśmy na ppacu zabaw moje dziecko zafascynowane piaskownicą samo przez chwilę stało bez podparcia, pierwszy raz. Ogólnie jest strasznie ruchliwy, do tego stopnia że za kazdym razem gdy mam mu zmienić pieluchę zamienia się w potwora i strasznie wrzeszczy i przekręca się na brzuch. Jednak wielka walka ostatnio z nim, ani chwili nie chce siedziec ani leżeć na plecach, ciągle tylko raczkuje, albo wspina się.

Dobrze, że chociaż buziaki daje mi takie słodkie...Robi też papa, i potrafi wołać koty, zaczyna też je delikatnie poklepywać, bez wyrywania sierści ( a mają jej trochę, bo oba długowłose są).

angie - ciszę się, ze u Was coraz lepiej, super, ze macie to wszystko co najgorsze za sobą,

julianna - oj 22 lata, ja chyba nawet nie pamietam kiedy to było...;)

angun - my też mamy baby tv i Igor uwielbia wszystkie pioseneczki z głowami dzieci (na początku wydawały mi się okropne), strasznie te bajki wchodza w głowę, cały dzień potrafię je nucić....A propos ciaży, to moja koleżanka też jest, ma termin na luty i jak mi teraz opowiada po kolei jak się czuje to też się wzruszam, ze sama to przeżywałam tak niedawno.

nimfi - zdrówka dla Kubusia

onanana super że jesteście z Majunią zadowolone z żłobka:-)
nimffi i ja jutro się starzeję razem z tobą moja rówieśnico dniowa i rocznikowa;-)
Angun kurka wodna my nie mamy tv także ja nawet nie wiem jakie bajki lecą..jakoś nas nie ciągnie do tv.Gratki ciociu;-)
Anna moja jak na razie śpi pod niczym ona tańcuje po całym łóżeczu to z siebie ściąga to co ma:-p...ale schowaną mamy kołderkę jakby co:baffled:
syl współczuję sajgony..my też ostatnio taki mamy w nocy o zgrozo:-(

angie cieszę się że już lepiej z Kingunią teraz z dnia nadziej będzie lepiej ..buziory dzielne dziewczynki
małe spi od 20.30 jak nigdy:szok:..a ja się pindrzyłam w wannie maseczki,balsamy itp.tego mi trzeba było:-p
A stary niedawno z roboty wrócił dziś późno bo prądu nie mieli do południa i się kapie a ja lecę do wyra bo padam.PA

Hej kochane!!
Gola rzeczywiście my mamy chyba bardziej przeżywamy niż dzieci!!
Ponko graty zdania egzaminu!!! Zdolniacha jesteś!!
mirelka fajnie że macie butki juz kupione, My na teraz mamy ale muszę jej takie za kosteczkę kupic na jesień a potem kozaczki na zimę...
Julianna ale masz piękny wiek!! kiedy to było..
Angun zapłacę w październiku. Teraz mamy wydatków mnóstwo ale za miesiąc powinniśmy lekko odbić:tak: Co do ciązy bratowej to super, naprawdę!! Mi sie tęskni za brzuszkiem:tak:
Anna daj jakieś fotki!! na pewno było pięknie!!
syl powodzenia kurde z tymi zabkami!! Niech szybko dziady wyłażą!!
Ankusch fajnie że sobie zafundowałaś domowe spa!! To ejst nam bardzo potrzebne:-D

U nas nocka z pobudką o 2 i o 5:30. Wydaje mi się że kolejne ząbki ida i to z tego powodu tak kiepsko spała. Majunia do żłobka psozła z uśmiechem, do "cioci" wyciagała rączki i się śmiała nawet głośno:-D Także mam nadzieję że dzień jej fajnie zleci i będzie jej się podobało.

Angun ja uzywam dla siebie dentosept do pedzlowania miejscowo. Znieczula ;-)
ech Mini Mini co ja moge powiedziec.. Co najmniej od dwoch lat jest to program najczesciej nadawany w naszym domu :p teraz na zmiane z Jim Jam ale wiesz goraco polecam Mini Mini. Jest tam cala masa programow edukacyjnych. Dzieki niemu moj Maciek uczyl sie liczy,poznawal alfabet polski i angielski i cala mase slowek. A piosenki z programow po prostu rzadza ;-)

ankusch my dzis obie swietujemy nasza 8 rocznice 18tki :p pamietam

onanana to i tak mało się budziłaś:sorry: Ja znów dziś kilka razy kurde nie wiem co jest czasem w miarę śpi a czasem masakra i tak jakby gazy ją męczyły..w ciągu dnia dużo się rusza i nie ma problemu a w nocy się kręci i popłakuje.A najlepsze że wstała przed 4 dziś i się bawiła z 30min w łóżeczku sama a było jeszcze ciemnawo zjadła i poszła spać i przed 8 wstałyśmy.

Dziewczyny podpowiedzcie co można kupić mężowi 27l.na rocznicę ślubu no nie mam pomysła a niby znam go najlepiej ?!
Jeju w sobotę to już nasza 5 rocznica ślubu będzie ale ten czas leci..:-)

nimffi no no hehhe 18-tki jak ta lala;-):-D

reklama
Rany dziewczyny pzrepraszam!! Jak pisąłam rannego posta miałam Wam napisac i mi wyleciało!!

NIMFII, ANKUSCH KOCHANE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY 18-NASTKI!!!! ZDRÓWKA, MIŁOŚCI I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ!!!

Do góry