Cocca
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, mam nadzieję, że o nas nie zapomniałyście:-) Nawet nie próbuję nadrobić, bo chyba ze 2 miesiące mnie nie było... U nas ogólnie wszystko w porządku, w tym czasie przenieśliśmy do osobnego pokoju, problem w tym, że my jesteśmy na górze a Franus na dole, więc ja czasami prawie nie sypiam, ale stweirdziliśmy, że to chyba najlepsza pora, potem byłoby trudniej. Jedyny problem w tym, że Franuś przesypiał całą noc a teraz praktycznie potrafi całą noc marudzić, choć wydaje mi się, że to ze względu na ząbki. Mieliśmy też spory problem z jedzeniem, Franek miał kilka dni, podczas których nic nie pił ani praktycznie nic nie chciał jeść (wszystkiego ok. 200 ml) musieliśmy podawać mu strzykawką. Okazało się, że to przez ząbkowanie, pomogły nam leki przeciwbólowe, niestety dalej Franuś czasami ma problemy z jedzeniem, jest cały czas na lekach przeciwbólowych. Franek pięknie siedzi, ale sam nie siada, dalej nie podnosi główki jak leży na plecach, nie raczkuje, dopiero uczy się "bujać" na kolankach, przeważnie kończy się to zaryciem noskiem:-) Postaram się częściej zaglądać, ale prowadzę dom na 2 rodziny, bo moi rodzice są coraz bardziej schorowani, więc wszystko spadło na mnie.