maggipka dobrze że u lekarza wszystko ok Kochana spóźnione życzenia dla Amelci!!! Ale poświętowaliście wczoraj!!! Super że tak rodzinnie
mirelka to super że już macie takie większe zakupy na poddasze za sobą. Kochana ja pisałam o powrocie do pracy
Margo Super że Liwia tak ładnie śpia le też nie narzekam bo Maja znów sie poprawiła i jak zaśnie ok 20 tak wstaje ok 6 ( i nie wiem czy nie przez mój budzik...). Na noc pije tylko cycusia więc nie jest źle. My juz też mamy obniżone pięterko w łóżeczku na środkowe
Wooow!! Ale rodzinka!!!!!
Angie ale macie pogodę kurde:-(Oby sie poprawiło!! Ale Kinga ładnie spała!!! Brawo!!!!!!!
Angun w zumbie też są ukłądy ale jak jest dobry prowadzący to się super można nauczyć i odprężyć bez stresu czy się dobrze kroki robi. Prezjdź się zaobaczyć na zumbe a sama stwierdzisz. nie można jednak po jednych zajęciach rezygnować! mam nadzieję że nauka zasypiania Wam idzie coraz lepiej!! Własnie czytam ze wczoraj tez nie było lekko. Kochana życzę wytrwałości!! jesteś bardzo dzielna!! Kochana moja młoda też sporo śpi w dzień. Nie martwiłabym się tym!!
Julianna trochę mnie ruszył Twoj post że wolisz dziadków niż obca kobietę. Do mojego dziecka przychodzi obca kobieta- niania i jest o niebo lepsza do małej niż moja teściowa. Maja sie do niej cieszy jak głupi do sera. I widać że ta "obca kobieta" bardzo dużo z nia rozmawia, bawi się i cały zcas rzeczywiście poświęca jej. Ja z kolei nie wyobrażam sobie dać gdzieś Mai na noc. Jak na spacer ma z kimś iśc to juz mi żal że jej nie będę widzieć. Ale pewnie wynika to z tego że pracuję i jak juz wrócę z pracy to każdą chwilę chcę spędzić z moją glizdą.
Ssabrina super że wyjazd udany!! Szkoda ze pogoda nie dopisała:-(
Gola dzięki za komplementa
Powiem Ci ze jak mam taki napięty grafik to więcej zrobię niż jak w domu siedziałam z Mają... Super że tak fajnie spędziliście dzień wczoraj!! Też chce się tam wybrać.
Margana super że chrzciny juz za Wami i ze wszystko się udało!! Przykro mi ze spędasz tyle zcasu sama z Natalcią:-( A mąż musi tyle pracować??
Niuniunia ciekawa jestem cp ta Twoja ciotka wymyśliła.. niekótrzy niestety nie mają kompletnie wyczucia!!
syl ja chyab też nie mam tej przepuchliny bo fałda na brzuchu jest równa i nic się nie uwypukla ani dziur nie mam... chyab pzoostaje nam czekać (lub ćwiczyć)
Maja zjada dziennie: kaszkę (sporo), zupkę- duży słoiczek, deserek ( co kilka dni duży słoik) no i cycka.
alma ale z Kornelka sprawny chłopczyk!! W ogóle zauważyłam ze nasze BB chłopaczki są bardziej do przodu niż dziewczynki!!
martttika z tego co piszesz to straszny syf w tej Twojej pracy... mam nadzieję że albo się poukąłda albo znajdziesz coś nowego bo nam się tam marnujesz!!
helenka mam nadzieję że dziś Olusia wypiszą!!! trzymam kciuki&&&&&
Anek kochana ja doskonale rozumiem Tój brak czasu na pisanie. Trzeba się na nowo zorganizować. Maja też w wzajemnością kocha nianię z czego sie bardzo cieszę!! I ja juz też pisałam wczesniej ze etraz cza s z Mają spędzam efektywniej niż wcześniej (pewnie dlatego że jest go mniej). Super kochana ze tak sobie autkiem śmigasz!! jestem bardzo duman z Ciebie!! no i że korzystasz z tej odziny na karmienie!!
Margo kochana za kilka dni mózg wróci do normy
Super że niania sie spisuje!! Fajnie ze tak wszystko w domu robi. Ja niestety nie umiałabym sie pzrełamać żbey mi obca baba gotowała albo sprzatała. Ale super że Tobie to pasuje i ejsteśz niej zadowolona!!!
Mycha super że Nadunia z dnia na dzięń pokazuje nowe umiejętności!!
Nimfii mam nadzieję że w urzędzie posżło wsio ok!!
Winki super że siostra przyjedzie!! Bawcie się dobrze!!
ankusch super że pogrillowaliscie wczoraj!! Moja mała tez rano jeszcze dosypia tak z 2 godzinki
Mikado kochana może te stresy ze śłubem córy Cię zdepresjowały?? Nie smutaj kochana tylko sie ciesz bo zaraz będziesz teściową!!!!!!
Kochane nadrobiłam Was!! jestem z siebie dumna
Wczoraj dzień był fajny. Byliśmy nad jeziorkiem (koło Pszczyny) i tam robiliśmy grilla. Potem pojechaliśmy do Pszczyny na lody.
Dziś jestem w pracy od 7 (mam do dorobienia 3 godziny). I zostaję do 16 (odrobię dziś 2 godziny). Zaraz ma tu do mnie pzyjsc w odwiedziny Maja z tatusiem (dzis z tatą jest). Wiec muszę kończyć. Dziś mamy zaproszenia an grilla połączonego z oglądaniem meczu. Nie wiem jeszcze czy skorzystamy. Jutro ze znajomymi mamy ejchać do Chorzowa pospacerować po parku. W niedzielę do moich rodziców chyab an obiad a potem do parku botanicznego na palc zabaw
Więc plany już są. Zobaczymy jak realizacja. Acha dziś chce sie wybrać na zumbę lub na basen. jeszcze nie wiem
środowa zumba była daremna. W tej nowej szkole jedne zajęcia prowadzi kubanka. Niby taka wieloletnia nauczycielka itp itd a jak dla mnie byłą daremna. jakaś taka sztywna.
Jak dostane od znajomych foty z wczoraj to Wam wrzucę
Miłego weekendu kochane (nie wiem keidy mi się uda Wam napisać bo poza tymi całymi planami mam stertę prania, prasownaia oraz M-4 do wysprzatania;-)).
Przyjemnego kibicowania!!!!!!