no to witam Was o poranku moje drogie listopadóweczki...
jest 5:03, za oknem deszczyk za oknem pada, jedno oko śpi, drugie patrzy i nie chce spać, ręce piszą tutaj, a nogi bujają wózek. Mała obudziła się przed 4
i nie chciała zasnąc tzn nie mogła. Teraz bujam ją i niby śpi ale jak przestaje to zaraz wierci sie i stęka. Ja spałam 3 godzi. Przez tą głupią trzydniówkę małej się coś poprzestawiało i mi nie przesypia całej nocy, albo po prostu przez te ząbki tak ma bo przecież to też boli...
humor mam tragiczny, nic mi się nie chce, jest mi smutno i przykro. no cóż taki mój żywot.
Laski kupiłam sobie krem stymulujący spalanie tkanki tłuszczowej firmy Eveline
DolinaKremowa.pl - kosmetyki do pielęgnacji dla każdego i powiem Wam, że jak wczoraj po kąpieli się nim posmarowałam to przez ponad godzinę czułam na ciele ciepło normalnie jakby ktoś mi gorącą wodę lał na ciało byłam w szoku! Jest tani bo kosztuje ok 17-18 zł ale używałam tej firmy przed ciążą i był bardzo skuteczny więc mam nadzieję, że teraz też mi troszkę poskutkuje. Wiem, że kremy nie odchudzają itd itp ale mi chodzi bardziej o wygladzenie skóry.
Brrr zimno mi, mała ciągle sie wierci w wózku, mogłaby iść spać to może i ja bym pospała sobie jeszcze... h
Mój ambitny plan na dziś:
oprzątnąć mieszkanie (żeby najlepszy przyjaciel - kurz - się nie wdał
ugotować obiad - > nad tym się jeszcze zastanowię za moje wczorajsze nerwy!
pisać tą głupią pracę (siostra mnie ubłagała bo biedna sama nie ma kiedy -> hmm mogło się ją pisać a nie mieć w doooopie i zostawić na ostatnia chwilę
być moze i się wyspać??? hmm troszkę czarno to widzę...
Laski miłego dnia!