ankusch
Fanka BB :)
Ankusch ja nie lubię takich spacerówek bo tak się składa, że ciotka moja ma taką (syn jej ma już prawie 3 lata) i ona ciągle klęła tą spacerówkę, że się strasznie jej chwiała na boki i miała wrażenie jakby miała zaraz się rozwalić. Ale widzę ogólnie, że dużo ludzi takie spacerówki ma i są zadowoleni może to też i kwestia dbania o to bo akurat oni o nic nie dbają...
Kochana a ty widziałaś spacerówkę w tym naszym Q7 badziewna nie wygodna przymierzałam ostatnio małą.Chcę kupić spacerówkę parasolkę ze względu na wyjazdy do babci a niedługo się wybieramy czy nawet na miasto wyskoczyć gdzieś a ten duży zostawię na zimę będzie w sam raz;-)
Ankusch - no to piszesz, Wasza gwiazdeczka duszą towarzystwa - super, że taka z Niej pocieszna dziewuszkaA powiedz mi jeszcze dobre są takie noże?? U nas właśnie leje - dobrze, że rano zdążyłyśmy wyjść i wsio pozałatwiać.PS ja też szukam parasolki i chyba się na Quinny skuszę, mała , lekka a ja włąśnie do auta bym chciała, bo stelaż z Mutsy - składanie, rozkładanie, swoje waży (koła pompowane), osobno siedzisko - masakra jestem mokrusieńka jak już wsio załaduje
Noże jak dla mnie super ciachają tylko trzeba uważać aby nie upadł i się nie stłukł ;-)
Winki oni sobie kupili domek letniskowy i od tamtego roku mieszkają :-) A i w inne miejsca też jeżdzą.Ankusch -fajnie taki czas ze znajomkami na swiezym powetrzu. domek fajna sprawa ,ale spojrz z tej strony. Oni zawsze tam jezdza ( podejrzewam) ,Nie maja motywacji ,ani chceci by zobaczyc cos innego. No i pewnie jak ich tam nie ma to martwia sie ,co by nikt sie nie wlamal, roslinki pomarnialy itd.
Dlaczego wozek ci sie nie podobal? Tez mysle o kupnie parasolki ,ale jeszcze nie teraz, Mi sie podaobaja Chicco Lite Way
Tego Chicco co ci sie podoba widziałam dziś fajnie wygląda...a tamten wózior mi się nie podobał bo miał chamskie siedzisko i ogólnie jakieś taki niedorobiony A na dodatek mój wczoraj wstawił do komisu a dziś babka dzwoni żeby go zabrać bo kółka się rozjeżdzają masakra zareklamujemy i chcemy zwrot kasy i zobaczymy.Kurde kupiłam nie taką jeszcze najtańsza a tu taka lipa masakra coś innego muszę poszukać ale to już w sklepie;-)
U nas dzień w miarę małe mało mi śpi i je byłyśmy na spacerku 2h spała tylko 40min i rano byłyśmy 1h na spacerku teraz leży się bawi i przemieszcza wszędzie.A mnie coś od rana gardło boli i katar męczy.Chyba wczoraj się przeziębiłam bo u teściowej grila wieczorem robiłyśmy a ja w klapeczkach i z gołymi nogami a było nieźle zimno.
A co do gryzienia to moje cyce już poczuły 3 zębole Martynki :-)