Witajcie Mamuski!!
wczoraj tylko przeczytałam co u Was, ale nie miałam sił pisać. U nas dzis juz druga nocka tylko z jednym karmieniem i pobudka punkt 7 :-) wiec nie jest zle. Dwa razy wstawalam podac jej smoka. Marika ma manie leżenia na brzuchu, nie mogę jej przewinąć, bo ona ciagle leży na brzuchu, w nocy nawet spi nieraz na tym brzuchu, początkowo ją przekrecałam, ale teraz jej nie ruszam. Poza tym to wsio ok, szykujemy sie do wylotu i do chrzcin. za tydzień już mam nadzieje, że zdamy relacje. Dziewczynki udanego dzionka i wiecej słonka.
Onanana ojej ale Was trzyma ten wirus, musicie juz pogonić te wirusy i wracać szybko do zdrówka. no a z tym prasowaniem to szalona jesteś, ale to fakt, mi tez kazda robota najlepiej o poranku idzie :-)
Nimfii ja też coraz czesciej zakupy przez internet to wszystko z braku czasu i ochoty chodzenia z dwojka dzieci po sklepach. a co tam u Starszaczka? idzie od erzesnia do przedszkola?? buziaki dla niego
angie mikado super, że udało Wam sie spotkać - ale to musi być fajne przeżycie, bo jednak mimo wszystko piszemy tak ze sobą i w wiekszosci przypadków są marne szanse na spotkanie. no a zdjecia ze spotkania rewelka - Maluchy takie zainteresowane sobą. Super dzieciaczki
Anek82 jak tam gril? i poszukiwania Niani? dalej trzymamy kciuki.
Mycha gratuluje dobrej tranasakcji :-) taka sumka robi wrażenie, Ty zadowlona, Kobitka zadowolona, a Wam sie przydadza pieniazki na nowym mieszkanku. extra
Maggipka a jak Ty sie czujesz? jejku chyba nie ma nic gorszego od grypy zolądkowej, człowiek jest taki bezradny
zdrówka życzymy
Angun może rzeczywiscie masz racje, że to bardziej zależy od charakteru, bo bardzo czesto spotykam z kumpelkami z dziecmi, chodzimy na playgrupy, do tesco, bylismy nawet w małpim gaju i mała tylko płacze jak idzie od obcego domu, albo jak do nas ktoś przychodzi. Ja tez już prawie wszystko jem, byl juz nawet bigos i golabki i bylo ok. zauważyłam ze jak wypije trzy kawy to Mala jest taka pobudzona na maxa,ale czasami to juz nawet strace rachube. mam nadzieje ze dzisiejsza nocka była lepsza?
Julianna_Szcz ja mialam pdoobne odczucia co do imienia Marika przez pierwsze tygodnie, a teraz nie wyobrazam sobie, żeby miala sie nazywac inaczej - wołamy na nią Marusia, Marikusia, Klusia- Malusia, ze zdrobnieniami to nie poszalejemy. aaa Alex to super imię.
Ponko fajnie obserwować takie Maluszki, żebys przypadkiem któregos dnia nie usłyszała jak Fifi meczy, bo dzieci bardzo szybko sie od siebie uczą. udowodnione naukowo :-)
Niuniunia prasowanie to moja zmora, zawsze to robie w czwartek na gesslerowej :-) u nas tez coraz mniej wstawania wnocy.
Kati ale masz super sprytne dzieciątko. brawo!!!
Gola spóźnione ale jak najbardziej szczere życzenia urodzinowe - dużo zdrówka i wiecej czasu dla siebie.
też chce takie praktyczne prezenty :-)
no i znudziło leżenie na macie i ogladanie jak brat sie bawi. idziemy chyba myslec o jakiejs drzemeczce a ja o kawie, aaaaaaaa wczoraj zrboiłam karpatke...
trzymajcie sie Kochane :*