Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Hej maminki :-)
U nas nocka ok a dzien zapowiada sie dosc ladnie chociaz wczoraj tez o tej porze bylo slicznie a od 13 juz pogoda sie zmienila i padal deszcz
a Sami wczoraj spal dosc ladnie w dzien jak poszedl spac o 11 tak wstal dopiero o 13:30
potem jeszcze jedna drzemke sobie zrobil kolo 15 taka krotka 1h a spac poszedl po 20
A mi jednak wczoraj przyszlo sprzatac lazienke,nie bylo tak zle bo moj A. posprzatal to co namarasil przy fugach od kafelek
wiec mnie jedynie przyszlo sprzatac to co zwykle ale jednak troche marasu i tak narobil bo jeszcze sufit malowal
margo az przykro sie robi jak sie takie tragedie zdarzaja,nie potrafie sobie wyobrazic co ta rodzina teraz przezywa,normalnie az brak slow na takich drani jest niby maja sprawiac zeby inni byli bezpieczni a tutaj takie cos......
mim,Gola Ja mam podobnie czytac czytam regularnie ale jak przyjdzie juz cos do napisania to czasem juz czasu mi braknie albo Sami nie pozwoli mi juz na nic wiecej a czasem po prostu weny brak do pisania
Gola fajnie masz z ta fryzjerka
pochwal sie potem nowa fryzurka :-)
Syl my takze czekamy z glutenem ale my na MM jestesmy
Angun zdrowka dla Arturka co by ten katarek mu szybko przeszedl.
Milej soboty moje kochane ;-):-)
U nas nocka ok a dzien zapowiada sie dosc ladnie chociaz wczoraj tez o tej porze bylo slicznie a od 13 juz pogoda sie zmienila i padal deszcz

margo az przykro sie robi jak sie takie tragedie zdarzaja,nie potrafie sobie wyobrazic co ta rodzina teraz przezywa,normalnie az brak slow na takich drani jest niby maja sprawiac zeby inni byli bezpieczni a tutaj takie cos......
mim,Gola Ja mam podobnie czytac czytam regularnie ale jak przyjdzie juz cos do napisania to czasem juz czasu mi braknie albo Sami nie pozwoli mi juz na nic wiecej a czasem po prostu weny brak do pisania

Gola fajnie masz z ta fryzjerka

Syl my takze czekamy z glutenem ale my na MM jestesmy

Angun zdrowka dla Arturka co by ten katarek mu szybko przeszedl.
Milej soboty moje kochane ;-):-)