reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Cocca super ze relacje z mężem lepiej i spędziliście tak miło weekend, mam nadzieję ze Franus zacznie lepiej sypiac

Niuniunia to są kosmiczne kwoty dla mnie, przecież to ceny jak za wesele a wcale wiele nie oferuje, opcja w domu na pewno jest lepsza,

Agutek super ze tak miło spędziłas czas z siostrą, witamy ponownie u nas :)

Nightrose witamy u nas

Ostatnia edycja:
reklama
angie to tak jak moj dziedek :p Tez chrapie i gada
To nie pospalas, co?
\

My na nogach juz od 5.40 :sorry: Kuba nie uwzglednil zmiany czasu :-( Bo by sie budzil ciut poznije. Ech z Maciek nie mialam takich "problemow" - on po zmianie czasu ejszcze dlugo sypial starym rytmem.

Hehe niesamowie obudzic sie tak wczesnie ze jeszcze bylo ciemno na polu i musialam swiatlo wlaczac :sorry: Bo to przeciez jak 4.40 starego czasu :cool:

Nimfi to moja wstaje teraz po zmianie czasu o 6:30 czyli na stary czas 5:30 o losie... jak mi się marzy spać chociaż do tej 7;((((( Chodzę co dzień jak zombie, idę spać o północy czasem po, wstaje o 6 rano i w dodatku mam ze 3-4 pobudki w nocy nie mam siły p.s. JESTEM STRASZNYM ŚPIOCHEM!!!! Tzn byłam. BO ja uwielbiałam spać do 11-12 a teraz mogę o tym tylko pomarzyć...

Angie współćzuję Ci tej niewyspanej nocy przez chrapanie teścia ale powiem Ci lepszą rzecz -> mój P. też tak chrapie jakby było trzęsienie ziemi dostaje wtedy w łeb i wyjazd nie ma chrapania no chyba że już śpię i nie słyszę;)

Byliśmy wczoraj z mężem przejazdem w leroy merlin i carrefour i widziałam ładne mebelki już za tysiaka;) No i wymarzyłam sobie zlew w rogu tzn mieć szafki w kształcie litery L i w rogu/narożniku ;)

Cześć dziewczynki!

Ja się troche przejęłam, bo Mały miał w nocy gilki i sapał, musiałam mu 2 razy psikać wodą morską i Fridą odciągać, a mieliśmy jechac na spacerek z koleżanką i jej synkiem a jutro szczepienie??:-( Teraz Mały bawi się na macie i nie widać po nim, żeby coś się działo, sama nie wiem, chyba dziś nie wyjdziemy, jak myślicie?

Nightrose witaj w naszych skromnych progach, cudownie, że córeczka jest zdrowa, swoją drogą kawał dziewczyny!!!
Angie współczuję efektów dźwiękowych.
Niuniunia fajnie, że poprawiłaś sobie humor zakupkami, koszt za chrzciny kosmiczny, chyba bym się nie zdecydowała robić w restauracji.
Cocca dobrze, że jakoś się porozumieliście z mężem, Franuś może ma tylko takie gorsze dni i wróci do swojego rytmu, a jak ząbki? Rzeczywiście musiałaś przeżyć taką informację od lekarza, nie wyobrażam sobie tego..
Nimfii współczuję takich pobudek, a późniejsze kładzenie nic by nie pomogło? Może szkrabik już wyspany i chce się bawić ;-)??
Gola czym Polci smarujesz dupkę? Artur tez ma co i rusz zaczerwienioną, smaruję na zmianę Sudocremem, kremem SOS Nivei, Clotrimazolem (ładnie leczy odparzenia), sama nie wiem, co stosować..Moze za rzadko wietrze?
Syl też mam takie pobudki na karmienie ;-)

Ostatnia edycja:
Angun słońce ja bym Ci radziła dziś się wstrzymać ze spacerkiem jeśli Atri ma katarek bo jednak moze się doziębić. No jeśli w nocy musiałaś wstawać zęby mu odciągnąć nosek to tym bardziej no i zaraz macie szczepionkę. No ale wiadomo zrobisz jak będziesz uważała. U mnie dziś jest okropna pogoda zimno, szaro i buro więc zostajemy w domu...

Kurcze wzięłam się za sprzątanie na święta w tamtym tygodniu i na tym się skończyło, że nie zrobiłam nic dalej. No ale dziś wezmę się za siebie i zacznę sprzątać - szafa ogarnięta! Wreszcie! W sumie walczyłam z nią cały tydzień i z prasowaniem a musiałam najpierw wyprasować ciuchy bo takie reklamówy wielkie mi stały w pokoju

Ankusch szyjka w miare ale skóra bardzo sucha - trzeba smarować

Ostatnia edycja:
Angun, spaceru bym pewnie nie odpuściła z powodu kataru, no chyba, że dziś będzie gorsza pogoda niż wczoraj, bo na razie niebo zachmurzone, natomiast wstrzymałabym się kilka dni ze szczepionką i upewniła, że z tego kataru nie zrobi się coś poważniejszego.

Nimfi- à dlaczego nie sprobujesz uśpić Kubusia jak sie budzi tak wcześnie. Trochę ciepłego mlesia i na pewno pospalby jeszcze z dwie godzinki. Kochana postaraj sie coś z tym zrobić bo będziesz tak wstawać przez najbliższe 3-4 lata. A to nie brzmi zachęcająco.

Olinek przed chwila pierwszy raz obrocie sie sam na brzuszek:-)

Angun nie masz przypadkiem zbyt suchego powietrza w mieszkaniu? Ja codzienni rano musze wstać, żeby psiknąć woda morską, bo małemu nosek się zatyka
Angie no to noc pelna wrażeń za Tobą:eek:. To ile jeszcze takich?:rofl2:
niuniunia przynajmniej cokolwiek ruszyłaś, ja nic :zawstydzona/y:
nimfii ja też wcale później od Ciebie nie wstaję:-) Dzis miałam święto, bo mały spał do 7, ale przebudził się dużo wcześniej, tyle, że on jeszcze poszedł spać, a ja juz nie :-(

u nas znowu strasznie wieje i nie wiem czy tez nie zrezygnuję ze spaceru, ale to tylko i wyłącznie ze względu na siebie, bo wciąż biorę antybiotyk i muszę w końcu pozbyć się tego świństwa na dobre:wściekła/y::tak::-)

reklama
Dziewczyny czytam was na tel ale głupio się odpisuje, jestem Dzis nie wysłana a jeszcze 4 takie nocki, u nas zapowiada się ładny dzień więc na pewno wybedziemy na dwór.

Do góry