kasiek2511
Fanka BB :)
Helenka jak tak Cię czytam to jakaś masakra u Ciebie z tym wstawaniem w nocy do dziecka.Jestem zdziwiona, że mimo iz mały dostaje kaszkę to wstaje w nocy tak często. Pewnie jesteś wykończona.Ja moja Ole kąpie o 19.00 a o 19.30 dostaje cyca i spi do ok. 01.00 a pózniej wstaje ok. 05.00 i aż rano o 07.30. Praktycznie mam tylko dwie pobudki i jeszcze jak karmię to przysypiam na siedzącoWspółczuje tylu pobudek u Ciebie.
Angie trzymam kciuki i musi być dobrze. Powiedz mi jaką wadę ma Kinga? Tak pytam z ciekawości bo troche jestem obryta w temacie róznorakich wad serca. Moja córeczka zmarła na wade serduszka ale miała najcieższą wade jaka mogła jej się przytrafić bo urodziła sie z połowa serduszka:-(. Sporo czytałam i teraz to razem z meżem wiemy więcej na temat wad serca i różnorakich operacji niż pediatra.
Angie trzymam kciuki i musi być dobrze. Powiedz mi jaką wadę ma Kinga? Tak pytam z ciekawości bo troche jestem obryta w temacie róznorakich wad serca. Moja córeczka zmarła na wade serduszka ale miała najcieższą wade jaka mogła jej się przytrafić bo urodziła sie z połowa serduszka:-(. Sporo czytałam i teraz to razem z meżem wiemy więcej na temat wad serca i różnorakich operacji niż pediatra.