reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2011

martttika najwazniejsze zeby cycus wyzdrowial a potem mozna walczyc o laktacje i na pewno wroci mleczko do cyca tylko bedziesz potrzebowala duzo cierpliwosci na pewno i czestego przystawiania Filipka do tego cyca kochana,zobaczysz wszystko sie ulozy i na pewno uda Ci sie karmic jeszcze cycusiem :tak:

reklama
Boję się tylko co z tą drugą, bo teraz ona jest zaklejona na amen i nie ma ściągania mleka i żeby się nie zrobiło kolejne zapalenie. Dziewczyny jeśli to pokonam i dalej będę małego karmić to chyba sobie pomnik wybuduję! Przejadę się do poradni laktacyjnej w pon to może coś mi doradzą jak na żywo zobaczą jak to wygląda

Gola mój maluch jedną piersią napewno się nie naje, bo zazwyczaj jadł dwie naraz, ale zawsze to coś...

martttika karm na razie tą jedną, miej też MM w pgotowiu w razie W, i tak robisz wszystk oco w Twojej mocy, reszta juz sama sie potoczy, karmisz i tak juz b. dlugo i mozesz byc z siebie dumna! Jak bedziesz widziec , że malutki jest glodny po jednej piersi, to najwayzej podasz mu wtedy MM, a jak nie to bedziesz go czesto przystawiac - i tak tez mozna sobie rozhulac laktacje

gola idziemy w środę na szczepienie to zapytam pediatry o wprowadzanie przy cycu jedzonka innego :-)
niuniunia cieszę się że kremik coś pomógł smaruj codziennie to zobaczysz szyjka będzie śliczna zapomnisz o tym co było u nas jest już śliczna ;-) a wózek to mamy fioletowy i ja chyba zszyję te dwa materiały ze sobą bo mnie denerwują za każdym razem ;-)

Uciekam do łóżka miłego popołudnia mamuśki
marttika dzielna jesteś kobieta tyle bólu przeszłaś a może jak dziewczyny piszą z jednym cycem powalcz ;-)trzymam kciuki za was

Dziewczyny co ja bym bez Was zrobiła??!!
Dzisiaj po zmianie opatrunku centralnie ryczałam, że nie będę mogła karmić,a Wy mi nadal dajecie nadzieję!!

Kocham Was wszystkie!! :******

martttika z poradnią laktacyjna świetny pomysł!! Tam zobaczą co i jak i na pewno Ci doradzą!! Trzymam kciuki kochana&&&&&&&
Gola ja dostałam słoiczek i wsadziłam do lodówki. Zobaczę co mi pediatra powie w środę. Wydaje mi się że Maja dobrze przybiera (widać po niej ze nie jst niedożywiona;-)). Wolalabym jeszcze trochę poczekac no ale zobaczymy:-D

hejka!!!

Gola moja koleżanka karmiąca tylko cycem włączyła do diety swojej córeczki "słoiczki" po 4 miesiącu życia(przed 5).Daje jej po troszeczku...ona zaczęła od jabłka...
Mleczko mamy jak wiemy jest wystarczające do 6 m-ca.Napewno wcześniejsze wprowadzenie tych pokarmów małej nie zaszkodzi ale jak się powstrzymasz też nic jej nie będzie...
Wszystko zależy od dziecka, pediatra Ci doradzi.

Onanana fajnie że córa sobie"popływała...
My się w czwartek wybieramy na basenik

A ja dzisiaj wybywam na wystawę: http://www.bodyworlds.com/nl podjadę chyba rowerkiem bo pogoda świetna jest :-)

marttika jak ci bardzo zależy na karmieniu piersią to walcz o to :tak:spotkanie z doradcą laktacyjnym to dobry pomysł na pewno pomogą :tak:główka do góry będzie dobrze już tyle przeszłaś że teraz tylko z górki, powodzenia:tak:
ankusch oj biedna z tą chorobą, zdrowia życzę:tak:

reklama
Do góry