reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

reklama
dostałam od babci nie robiłam go sama i za każdym razem sobie odkładam na następny raz..jak chcesz to ci następnym razem jak będę robić mogę wysłać;-) tylko potrzeba do tego mąke żytnią,pszenną,otręby pszenne płatki owsiane,len i słonecznik ja jeszcze dodaje morele i śliwki suszone jak to lubi:-)

Ale mi narobiłyście smaka pieczonym chlebkiem :-) Mnie sie marzy ten wypiekacz do chleba. Moze kiedys....

A my kupujemy chleb codziennie i starcza nam na jeden dzien :sorry: my duzo chleba jemy zwazajac ze Maciek je niemal same kanapki...

onanana mogę objeść i Ciebie:-D
Pola znowu dziś prawie godzinę leżakowała na macie, ja w tym czasie mogłam spokojnie zadzwonić do kumpeli, czy Wasze dzieciaki też tak nie lubią się ubierać/rozbierać i zmiany pieluchy?? Bo u nas istny cyrk!

Gola84 u mni jest bunt tylko przy czapce, tak to spokojnie, przy przewijaniu czasami kopniaka dostanę ale generalnie bardziej dlatego że małpie figle mu w głowie niż przewijanie, a nie dlatego że się denerwuje. Ubieranie rozbieranie cierpliwie znosi.

U mnie pielucha jak pielucha..lubi leżeć z golą pipą więc jak ściągam to się cieszy i nogi prostuje :-)ale ubieranie po kąpieli czy w kombinezon masakra na całego:no:
Ostatnio mnie poniosło i kupiłam małej gryzaczek i taki owoc zabawkę i właśnie obczaja co to jest :-D:-D aaa i na ścianę myszka miki :-)spineczki i gumeczki ale to jak włoski podrosną myślę że prędzej spineczki się przydadzą bo grzywkę to ma już niezłą...

Gola maja tez lubi n golaska leżeć. Ryk jest jak ją kłade le jak obczai ze będzie goła fafulka zaraz to nie ryczy już. Ubieranie dzielnie znosi, czasem zamarudzi. czapka to dla nas też udręka, w ogóle caly ten majdan kombineznowy. Choć nie powiem, jak była młodsza bardziej się darła, teraz nawet czasem sie śmieje do mnie:-D
Ankusch my już tez mamy spineczki nakupione:-)

Dziewczyny zapraszam na sypanego placka ze śliwkami. Pierwszy raz robiłam takie ciato (tzn sypane) i całkiem mi smakuje;-)
Angun wiem ze Ty robisz jabłecznik sypany?? Dasz przepis??:-) Tzn poproszę;-)

Kuźwa dziewczyny, pączki, ciacha, onanana placek ze śliwką ,a ja nawet głupiego pączka nie mam :-(
PS Pola goła też lubi bardzo, ale dre się strasznie przy ubieraniu czegokolwiek - jak rozbieram też się dre aczkolwiek ciutkę mniej :-)
PS ankusch Wasza Martysia to ma włochale, a Pola za bogato to ich nie ma, łysa nie jest, ale beatles z niej też żaden :-D Więc pewnie zaraz spineczki u Was pójdą w ruch , u nas co najwyżej opaseczki, jedną już mamy taką deliktaną różową z kokardką z H&M

reklama
Gola ja tez nie mam ani jednegokrzywego paczka czy chruscika, a nie powiem, apetyt jest:-D Może małż mi kupi??
A mój Arturro też lubi rozbieranie, jak Martynka Ankusch, też nózie prostuje po wyjęciu z ubranka. A nie cierpi czap i kominezonu.
Onanana- proszę bardzo, na tej stronce masz przepis:

Mama na diecie bezmlecznej: jabłka

A ciasto sypane ześliwką pewnie na tej samej zasadzie, dasz przepis ???;-)

Do góry