Dzień dobry kochane
Niuniunia bądź dzielna kochana! Po tym zabiegu będzie już tylko lepiej, nie będzie Cię ten okroony ból już męczyć !
Ssabrinaa nio warto Samiego poobserwować, bo nasz aPolcia na serio przy bólach brzuszka zdarła sobie gardło, ona ma normalnie gruby głos a wtedy to w ogóle już jak star chłop ryczała
onanana ja parę razy płukałam w białym lenorze Sensitive, nic nie było Poli, a tak to cały czas używam Coccollino jest super, pięknie pachnie, ciuszki są bardzo mięciutkie. Może faktycznie to wysypka którą wywołał płyn, buźka jest bardziej wrażliwa niż inne częście ciała, odstawcie i będziecie wiedzieć! Malutka nie martw się doagadacie się, my też mamy b. ciężki okres teraz na 100000% zamykamy działalność, bo wczoraj poszło 1 tys na lawetę i 500 zł w warsztacie, dziś kolejne 700 na paliwo, dość! Najgorsze, że ja mam macierzyński, potem nie mam gdzie wracać, a mój D. będzie musiał zaczynać od nowa, chce iść na studia, popieram , zobaczymy...
Tak jak Margo napisała zdrowie i życie najważniejsze, reszta nam się poukłada! Musimy dać radę!
Także jestem w szoku, o 4 jak karmiłam Polęp rzeczytałam i oglądałam na tvn 24 wypowiedzi Rtkowskiego:-(
onanana podobno mąż ani dziadek nie wiedzieli... Wkrótce się wyjaśni...na bank mąż oddał się badaniu wariografem ,a ona odmówiła, bo podobno była roztrzęsiona