W
reklama
Mikado
Fanka BB :)
2-3 miesiące po porodzie spada poziom estrogenów w organizmie kobiety co objawia się masowym wypadaniem włosów. Martwić się nie trzeba, wszystko przejdzie.Dziewczyny ,a co to ma byc z tymi wlosami? Bo ja znowu nie w temacie? I o jakim radio mowicie. I kto rozsyla ksiazke" jesyk niemowlat2? JA tez poprosze.
Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
pepsi77no faktycznie, przecież kąpiemy w wodzie z kranu to pupę tym samym można traktować... zawiesiłam się coś
A czy przecieracie dzieciom oczka uszka nosek i buzię przed kąpielą wacikami i wodą? Bo ja to robię przegotowaną i tez się zaczęłam zastanawiać czy ma to sens
winki80: w ramach poporodowego osłabienia chyba włosy mogą nam wypadać, no i w czasie ciąży niektóre mogły dostać od matki natury gęściejsze włosy i teraz matka natura je zabiera czasami
rmf baby? chyba o tym mowa, muszę poszukać w sieci
edit:
znalazłam!!!
http://www.rmfon.pl/radia/rmf-baby.html
fasolki, natalia kukulska, wesołe nutki, i całe mnóstwo hiciorów z naszego dzieciństwa !
ale super, od jutra słuchamy
patrycja zasnęła po karmieniu o 17 i DALEJ ŚPI SZOK
A czy przecieracie dzieciom oczka uszka nosek i buzię przed kąpielą wacikami i wodą? Bo ja to robię przegotowaną i tez się zaczęłam zastanawiać czy ma to sens
winki80: w ramach poporodowego osłabienia chyba włosy mogą nam wypadać, no i w czasie ciąży niektóre mogły dostać od matki natury gęściejsze włosy i teraz matka natura je zabiera czasami
rmf baby? chyba o tym mowa, muszę poszukać w sieci
edit:
znalazłam!!!
http://www.rmfon.pl/radia/rmf-baby.html
fasolki, natalia kukulska, wesołe nutki, i całe mnóstwo hiciorów z naszego dzieciństwa !
ale super, od jutra słuchamy
patrycja zasnęła po karmieniu o 17 i DALEJ ŚPI SZOK
Ostatnia edycja:
Gola84
Hej kochane
U nas był cd brzuszkowych boli, malenka przy kadzym baczku plakala(( Nie chciala zjesc, mslalam ze mi prawa piers rozsadzi, w koncu mleko samo zaczelo wyplywac, pomasowalam piers i zaraz mala zjadla - ale ulga!
Lezy teraz w lozeczku i guga juz z 10 minut, ja jestem nietomna, dawno nie bylam juz tak zmeczona
Pola byla po poludniu z babcia na sapcerku 2 godziny, ja w tym czasie zaliczylam Plejadę w Sosnowcu i nakupowalam malutkiej mase slicznych ciuszkow z 5.10.15, H&m i Smyka byla jeszcze wyprzedaz
Ankusch ojj, jak ja Cię dobrze rozumiem Ktoś kto nie doświadczył kolek udziecka, nawet nie wie jakie ma szczęście (On i dzieciątko)!
Aneczka WSzystkiego dobrego z okazji Waszego święta
Niuniunia ja już staram się jeść wszystko - procz tych ostrych przypraw, i potraw wzdymających, mialam diete sscisla pierwszy miesiac wszystko gotowane, zupki na cielecince , a kolki na maxa u poli!
Angie powodzenia na spotkaniu fizjoterapeutka
Katerinka czekamy na efekty sesji
onanana zazdroszczę Ci takich spokojnych nocy!
U nas był cd brzuszkowych boli, malenka przy kadzym baczku plakala(( Nie chciala zjesc, mslalam ze mi prawa piers rozsadzi, w koncu mleko samo zaczelo wyplywac, pomasowalam piers i zaraz mala zjadla - ale ulga!
Lezy teraz w lozeczku i guga juz z 10 minut, ja jestem nietomna, dawno nie bylam juz tak zmeczona
Pola byla po poludniu z babcia na sapcerku 2 godziny, ja w tym czasie zaliczylam Plejadę w Sosnowcu i nakupowalam malutkiej mase slicznych ciuszkow z 5.10.15, H&m i Smyka byla jeszcze wyprzedaz
Ankusch ojj, jak ja Cię dobrze rozumiem Ktoś kto nie doświadczył kolek udziecka, nawet nie wie jakie ma szczęście (On i dzieciątko)!
Aneczka WSzystkiego dobrego z okazji Waszego święta
Niuniunia ja już staram się jeść wszystko - procz tych ostrych przypraw, i potraw wzdymających, mialam diete sscisla pierwszy miesiac wszystko gotowane, zupki na cielecince , a kolki na maxa u poli!
Angie powodzenia na spotkaniu fizjoterapeutka
Katerinka czekamy na efekty sesji
onanana zazdroszczę Ci takich spokojnych nocy!
Iwonka1985
mikado niestety masz racje po 1 dziecku wypadło mi z 1/5 włosów ciekawe jak bedzie teraz :-( narazie nie jest źle.
Neurolog wczoraj nam powiedziała że już można kłaść na brzuszku do spania bo zespół nagłej śmierci łóżeczkowej grozi dzieciom z obniżonym napięciem mięśniowym i tym które jeszcze nie potrafią sobie "zabezpieczyć drób oddechowych" czyli leżąc na brzuchu nie odwracają głowy na bok jak im buzia leci w dół i się podeprzeć.
czytałam ostatnio w książce że to nic złego że dzieci w wieku naszych główki nie trzymają, jak już będzie można je na dłużej kłaśc na brzuszku to nadrobią
owocnego spotkania z fizjoterapeutką !
Niestety Kinga jakos dziecko z zD moze miec obnizone napiecie miesniowe, narazie poza slabymi miesniami szyjki reszta miesni ma bardzo dobre napiecie.
Mi sie wydaje ze przez ta operacje, miesiac w inkubatorze a teraz ten woreczek Kinga po prostu nie miala jak cwiczyc tych miesni, dlatego cala moja nadzieja w fizjoterapeutce, bo woreczek z brzuszka zlikwiduja dopiero za okolo 3 miesiace a potem znow rana na brzuszku i dochodzenie do siebie po operacji na pewno zajmie sporo czasu.
Anek82
Taaaka tu cisza... No to idę spać... ale tak przed 23cia? Trochę to dziwne jak dla mnie. Dziewczyny BBForum U Z A L E Ż N I A
Doranoc
Doranoc
onanana
Anek kochana uzależnia jak nic!! Ja dzień zaczynam od BB i dzień kończę na BB...
Kochane dzięki za te komplementy dotyczące Mai (tego że taka grzeczna i tak ładnie śpi) ale ona też potrafi dać w kość... Ale nie wyobrażam sobie życia bez niej... to takie cudne że my MAMUSIE jesteśmy dla tych małych niewinnych istotek najważniejszymi istotami na ziemi!! Uwielbiam kiedy rano budzi mnie śmiech Majeczki a kiedy zauważa że już po nią przyszłam do łóżeczka ten bezzębny, szczery uśmiech... to cudowne uczucie:-):-) Pewnie wszystkie dobrze wiecie o czym mówię Jakoś taki sentymentalny nastrój mam ale znow poczytałam na necie o zaginięciu tej małej Madzi i nie wyobrażam sobie bólu rodziców... mam nadzieję że z tą małą wszystko dobrze i że szybko wróci do swojej mamy...
Kochane dzięki za te komplementy dotyczące Mai (tego że taka grzeczna i tak ładnie śpi) ale ona też potrafi dać w kość... Ale nie wyobrażam sobie życia bez niej... to takie cudne że my MAMUSIE jesteśmy dla tych małych niewinnych istotek najważniejszymi istotami na ziemi!! Uwielbiam kiedy rano budzi mnie śmiech Majeczki a kiedy zauważa że już po nią przyszłam do łóżeczka ten bezzębny, szczery uśmiech... to cudowne uczucie:-):-) Pewnie wszystkie dobrze wiecie o czym mówię Jakoś taki sentymentalny nastrój mam ale znow poczytałam na necie o zaginięciu tej małej Madzi i nie wyobrażam sobie bólu rodziców... mam nadzieję że z tą małą wszystko dobrze i że szybko wróci do swojej mamy...
reklama
AniaSm
onanana dobrze powiedziane , kiedyś koleżance powiedziałam że żaden facet nie kocha mnie tak bezwarunkowo i szczerze jak mój synek ,a teraz doszła mi jeszcze moja mała królewna i chociaż czasami jestem zmęczona po ciężkim dniu to i tak nie zamieniłabym tego za nic w świecie