halo dzień dobry
mój maluszek troche przysnął własnie i dał mi czas na nadrobienie forum
ewika87, anus0207 bardzo dobrze Was rozumiem kobiety kochane, bo ja tez swoje odleżałam w szpitalu i nigdy więcej nie chcę tam trafić!!
nimfii u nas karmienia nocne tez trwają ostatnio min godzinkę, ale tak naprawdę to nie jest jeszcze aż tak męczące, bo karmię ok 22, później ok 2 i nastepne jedzonko o 5, po którym jeszcze czasami udaje nam sie zdrzemnąć
jot79 dobrze wiedziec o tym nutrition, bo ja też mam problem z ulewaniem
2mycha1 mnie też nie ominęły jak to ty nazwałaś "płaczliwe dni", ale to wszystko wina hormonów
agalodz nie martw sie na zapas!! Poczekaj na powtórkę badań, bo jak to lekarka mi w szpitalu powiedziała, że dzieci jednego dnia mocno chore następnego zdrowe jak ryby
Poza tym na sali w szpitalu gdzie leżałam była ze mna dziewczyna z wcześniakiem, któremu po zrobieniu usg główki wyszły jakieś komplikacje i ona biedna siedziała kilka dni płakała, a mi aż serce pękało jak na to patrzyłam
i co powtórzyli badanie i wszystko wyszło ok! A dziewczyna tylko niepotrzebnego strachu się najadła, że aż karmić nie dała rady
nimfii ja wczoraj poszłam z małym do przychodni, bo strasznie podejrzanie wyglądają u niego pryszcze na twarzy, mimo tego, że położna uspakajała mnie, że to trądzik to przez tydzień tak go wysypało, że ma całą buźkę w krostkach
To nie dość, że będąc umówiona na konkretną godzinę musiałam czekać z pół godziny w miejscu gdzie było mnóstwo dzieci, to cała wizyta trwała może ze trzy minuty i miałam wrażenie, że wiem więcej od lekarki! Wkurzyłam się niesamowicie, bo w dodatku usłyszałam po co ja tam przyszłam z tak małym dzieckiem?! No cholera przecież z rana dzwoniłam i kazano mi koniecznie przyjść! Godzinna wyprawa dla trzech minut badań... Brak słów czasami na ten nfz dlatego doskonale rozumiem Twoje rozgoryczenie!! Na usg bioderek idę prywatnie - przekonała mnie do tego wczorajsza wizyta...
Niuniunia20 współczuję siostrze... i kciuki oczywiście zaciśnięte!!
Powodzenia!!
No to chyba wszystko co miałam do nadrobienia! Miłego weekendu dziewczynki!!