Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
patusia i ponko tez podaje synkowi juz czesciej MM niz wlasny pokarm z powodow takich iz nie moge odciagnac wiecej mleczka niz tydzien czy 2 tygodnie temu,dal;ej jestem na tym samym czyli tylko 80ml a moj glodomorek poradzi zjesc juz kolo 140ml wiec dwa moje odciagniecia i dopiero dostaje moje mleko a i czasu mi to zajmuje i czasem w nocy spedzam czas tylko na karmieniu,odciaganiu i przebieraniu i ide spac na 2h i znowu to samo wczoraj poszlam spac po 1 w nocy a kolo 4 juz synek sie na jedzonko budzil jedyny plus to taki ze on pozniej dosc dlugo rano spi wiec i Ja razem z nim,zjadl o 8 a potem dopiero kolo 12 wiec korzystam i spie :-) ale juz sie zastanawiam zeby zrezygnowac z odciagania i podawac tylko MM bo zaczyna mnie to juz meczyc i nie przynosi mi juz to przyjemnosci a podobno karmienie piersia ma byc przyjemne.
ponko ach Ci faceci,niektorzy nie potrafia zrozumiec kobiety i tego ile ona musi w zyciu poswiecic ehhh Ja mam jedynie taki plus ze moj A. to sam mnie namawia zebym zrezygnowala z odciagania bo widzi ze jest mi juz ciezko zwlaszcza ze synek jest teraz jak przylepa i wiecznie na rekach i wszedzie mu zle no ale Ja jeszcze uparcie walcze i moze pociagne jeszcze z kilka tygodniu a Ty kochana porozmawiaj ze swoim w koncu karmienie ma przynosic szczescie i przyjemnosc a szczesliwa mama=szczesliwe dziecko ;-)
ponko ach Ci faceci,niektorzy nie potrafia zrozumiec kobiety i tego ile ona musi w zyciu poswiecic ehhh Ja mam jedynie taki plus ze moj A. to sam mnie namawia zebym zrezygnowala z odciagania bo widzi ze jest mi juz ciezko zwlaszcza ze synek jest teraz jak przylepa i wiecznie na rekach i wszedzie mu zle no ale Ja jeszcze uparcie walcze i moze pociagne jeszcze z kilka tygodniu a Ty kochana porozmawiaj ze swoim w koncu karmienie ma przynosic szczescie i przyjemnosc a szczesliwa mama=szczesliwe dziecko ;-)