Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Kochana kciukasy zacisniete &&&&&&&&&& oby to bylo TOOOO i bedziemy czekac na Ciebie i maluszka juz tutaj ;-) Daj nam koniecznie znac co i jak :-)Hura Hura chyba coś się u mnie rusza!!!!
ja na razie skurcze co 8 min, mam nadzieje że to nie fałszywy alarm :-)
trzymajcie kciuki
A u nas malutki popoludniu nie spal tak od 14:00 do 16:00 mial taki czas rozgladania sie itd,ale grzeczniutko lezal a mysmy obiadek zjedli on tylko rozgladal sie i wydawal tam jakies swoje dzwieki :-) a bylam w szoku bo mlody lezal sobie na boczku i sie sam przekrecil na brzuszek i raczke sobie wygodnie wyciagnal z pod brzuszka i tak se lezal,kochany,bylam w szoku ze sam zrobil cos takiego bo on dopiero ma 2 tygodnie
Oczywiscie tradzik mnie zaczyna jego draznic,dosc sporo tego zaczyna miec a moj A. zaczyna cos gadac ze Ja pewnie zle mu buzie mylam czy cos albo jak mu oczka rumiankiem przemywalam(bo mu od urodzenia jedno oczko ropialo strasznie) zeby jakies infekcji nie zlapal to powiedzial ze to pewnie przez ten rumianek no i nie przegadasz mu ze rumiankiem nie mozesz dziecku zaszkodzic a taki tradzik ze to normalne jest i trzeba go przeczekac i dac czas az samo zejdzie no ale coz to sa chlopy duzo lubia gadac ale sami to tez nie bardzo sie garna do czegos
Zmykam pod prysznic puki syncio spi bo potem jak sie obudzi to jego kolej bedzie na kapiel :-) Milego wieczorka dziewczyny ;-):-)