reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Witam po przerwie.

Chwilowo nie mam czasu na nic - od rana do nocy tylko praca, praca, dom, dziecko a o 21 odpadam. Powoli zaczynam wyglądać jak zombi...

Clue - super zdjęcia! szczególnie golfista ;-)
Haniu - ja w miare możliwości zaglądam i staram się pisać, chyba zawsze bede miała sentyment do tego wątku...

Rozmawiałam z naszą lana3 - właśnie szykują się do przeprowadzki. Napiszę wszystko na zamkniętym;-)
Zmykam i życzę miłego dnia.

reklama
Lunia - jak Dziewczyny mają odpowiedzieć na apel, skoro ich już tutaj nie ma... Wszystkie zniknęły i wątek chyba zamkniemy, bo same dla siebie to możemy na priva pisać. A może spotkamy się na innych wątkach?? Np. dzieci urodzone w roku 2011, bądz 2012?? Hmmm... Czas zacząć myśleć o rodzeństwie dla naszych Skarbów :-D:tak:;-):-) Miłego dnia!!!

Heloł:-)

Hanuś - fakt - towarzystwo się wykruszyło. Może to przez ładą pogodę, mamy wróciły do pracy i nie mają na forum już czasu...
Jak tak ja mamuniaKubunia - nie ma opcji na drugie dziecko. Przynajmniej na razie:-) Ale wiem jak było z Niną - najpierw mówiłam twardo, że na dziecko mam jeszcze czas a później jak mnie wzięło to chciałam tak bardzo, że szok.
MamuniaKubunia - duuuużo zdrówka dla synka:-)
Zmykam do pracy:-)
Miłego dnia

Ja jestem już po sesji (jeden egzamin musiałam przełożyć na wrzesień ze względu na pobyt w szpitalu z Jakubem), pogoda wcale nie taka fajna więc siedzę tu i czekam aż ktoś wpadnie:)

A tu mój chorowitek z wczoraj
30igg06.jpg

33pewpd.jpg

I prowokacja, bo wszyscy mylą Kubka z dziewczynka :D
keelfq.jpg

Ostatnia edycja:
MamuniaKubunia - śliczny jest Kubuś. Kurcze tak cudnie wygląda, że aż trudno uwierzyć, że borykacie się z choróbskami.
Pewnie są inne mamy ale nie zawsze jest wena do czytania. U mnie obowiązkowo nasze forum jest w pierwszej zakładce przeglądarki. Staram się być na bieżąco. Przez ten tydzień dochodziłam trochę do siebie po wyjeździe. Trochę dokucza mi żołądek a raczej nerwy w wyniku czego żołądek szwankuje. Znowu wyglądam jak szkapa. No ale powoli biorę się za siebie i nawet już się zapisałam na badania.
Nie wiem czy się pochwaliłam już prawie od 3 tygodni mały nie dostaje cysia :) Lakarka mi zabroniła karmić bo leki musiałam już koniecznie brać :( Ale wbrew moim obawą jakoś gładko poszło.

pozdrawiam

Hanuś u nas zapadła decyzja, że Ania będzie jedynaczką. Nie wyobrażam sobie dwójki dzieci skoro teraz ledwo wyrabiamy.
Oczywiście decyzja nie jest nieodwołalna;-)

O - Antila witaj :-):-):-) My jeszcze nic nie ustaliliśmy z R, ale powiem, że chciałabym jeszcze Bartusia ;-) No, ale człowiek myśli, a Pan Bóg kreśli - już się o tym przekonałam...

MamuniaKubunia - Kubuś prześliczny!!! Trzymam za Was kciuki!!!!

Clue - życzę dobrych wyników!!! No i pozbycia się nerwów - bo to faktycznie wykańcza... :-( Odezwij się od czasu do czasu!!!

No i znów po weekendzie. Był intensywny - choć raczej w domu spędzony. Mojego R nie ma praktycznie w domu od wtorku. Jeździ na akcję ratowniczą na inną kopalnię i widzimy się tylko po 20 minut w ciągu dnia. Masakra - wszyscy jesteśmy już tym wykończeni - a R najbardziej. Po 14 godzin w robocie - masakra... :-(

Trzymajcie się!!!

Cześć Dziewczyny:-)
Ja też jestem po intensywnym weekendzie ale spędzonym w okręgowej komisji wyborczej... Wczoraj wróciłam grubo po 23 i w efekcie zaspaliśmy na masaż Kubkowy u fizjoterapeuty:-( Młody śpioch spał od 21 wczoraj do 10 dziś...
Hanus-a Twój mąż jest ratownikiem tak? Mój też pracuje na kopalni...

No i dzięki Mamuśki za komplementy:-) Każdy mówi, że nic po Kubuciu nie widać:-)

reklama
Hanuś Bartuś a może Bartusia;-)
My wczoraj byliśmy w centrum zabaw dziecięcych no i oczywiście Ania wzgardziła częścią dla maluchów i wspinała się po drabinkach oraz zjeżdżała z dużych zjeżdżalni z kilkulatkami:-D Gdy wychodziłyśmy zobaczyła za szybą basen i cudem udała nam się ją odciągnąć. Poz a tym mam mały problem już drugi raz się zdarzyło, że w przypadku gdy jakieś dziecko zabiera jej zabawkę lub ( tak jak było wczoraj) wchodzi do domku w którym ona już jest Ania odpycha i uderza:zawstydzona/y:Nie wiem co mam wtedy robić oczywiście mówię, że nie wolno i odciągam od dziecka.
MamuniaKubunia super zdjęcia!
Macie już plany wakacyjne? My w sierpniu jedziemy nad morze.

Do góry