reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Czesc dziewczyny
Chcialam doniesc ze wreszcie sie rozpakowalam i Kevin jest juz z nami!!!!!!!!! Urodzil sie 28 maja o 2.45 wazyl 3994 g i mial 56 cm:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Strasznie sie ciesze ze mam to juz za soba,ze maly zdrowy i ze w komplecie juz jestesmy.W 6 dobie wyszlismy dopiero ze szpitala bo maly zoltaczke przechodzil.
Teraz czeka poznawanie sie wzajemnie.....
Nikolka glaszcze na razie braciszka po glowce,ale trzeba bardzo uwazac bo traktuje go jeszcze jak zabawke i zdarzy jej sie zlapac go za ucho,albo pociagnac mocniej za reke.Cwiczy na nim gdzie jest oko ,ucho i tak po kolei:biggrin2:
Maz na razie ma 2 tyg urlopu i bardzo mi pomaga ale juz mam dreszcze na myslze zostane sama z takimi maluchami.....
Licze ze wszystko sie jakos ulozy:sorry2:Wiem ze latwo nie bedzie.
Od nowa sie musze przyzwyczajac do nocnego wstawania i tych wszystkich czynnosci przy takiej drobince.Cora to juz taka duza mi sie wydaje i nie wiem kiedy to zlecialo.
We wtorek czeka nas pierwsza wizyta u pediatry.Czekam az pepek odpadnie zeby go porzadnie wykapac.
Pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Witam,
Cerpię na brak czasu i weny:-(Ale obiecuję poprawę;-)
Beabea- GRATULACJE!!!!
MamuniuKubunia - Witam!!! Dzielna kobieta z ciebie. Dużo zdrówka i radości dla Ciebie i Kubuisa:-)

U nas nic nowego. Nina zdrowa, całymi dniami łobuzuje. Zaczyna tworzyć pierwsze zdania (na widok butelki po wodzie mineralnej mówi Butla taty i mamy :-))Dobrze, że pogoda sie poprawiła bo ni musimy siedziec całymi dniami w domu:-)
Zmykam do pracy a Wam życze miłego dnia:-)

Halo.czy ktoś tu w ogóle zagląda?? Wiem, że piękna pogoda i większość czasu spędzacie na podwórku, ale może od czasu do czasu ktoś coś napisze?? Wraz z nadejściem upragnionego lata wątek listopad 2008 umrze, szkoda.

Pozdrawiam Was serdecznie!!!

Ja bym zaglądała ale jesteśmy po tygodniowym "urlopie" w szpitalu... Konieczne było podanie sterydow bo z 3 tygodniowego zapalenia oskrzeli zrobiły się płuca.

Diagnoza - astma oskrzelowa...

Ech, odezwę sie jutro jak już sie ograne

MamuniuKubunia - współczuję.

A ja dzisiaj wróciłam z Turcji - jak na razie padam. Później wstawię kilka zdjątek.
pozdrawiam

MamuniuKubunia czekam na wieści co i jak!!

Clue - witaj :-) Pisz jak najszybciej jak się udały wczasy, no i na foto czekamy :tak:

Pozdrawiam Wszystkie Mamy!!! I te co tu zaglądają i piszą i te co tylko zaglądają ;-)

Turcja 2010 298.jpgTurcja 2010 184.jpgTurcja 2010 171.jpg A oto kilka zdjątek z wakacji :)

reklama
Clue piękne zdjęcia!!! Jak będziesz miała chwilkę to napisz jak było ;) Niech chociaż tak się nacieszę zagranicznymi podróżami :)

Cisza tutaj nastała zupełna i chyba sama dla siebie będę tutaj zaglądała.

Trzymajcie się Dziewczyny!!!

Do góry