reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Witam was dziewczyny :)

jestem tu nowa na forum i podobnie jak wy mam termin na listopad, wlasciwie to dwa z miesiaczki na 27-go a z pierwszego usg na 23 listopada, ciekawe ktory pierwszy bedzie haha :)
Spodziewam sie coreczki :)

to tak na wstep mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do grona hihi:-D

pozdrawiam wszystkie brzuchatki :)

68 dni :D

reklama
Witamy nowa Mame na forum BB
Karola przykro ze musicie juz poznawac personel szpitalny od wewnatrz.. zdrowka dla Ciebie i Maleństw
wiecie co ja juz kiepsko sie czuje za kolkiem auta nawet maz mi zadko pozwala samej jezdzic.... a kiedys duzo sie siedzialo za kierownica.... ble bo zawsze to lubilam.................

Co do proszku to ja mam wyprobowana Lovelle... ladnie pachnie i moj synek nie mial zadnych podraznien na samym poczatku chcialam wspierac krajowa produkcjie i kupilam dzidziusia to mlody po godzinie w ubranku jeszce w szpitalu dostal wysypke ale sa dzieci ktorych nic nie bierze.....:sorry2::blink:

reklama
Do góry