reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Musimy mieć dużo sił psychicznych i nie dać się nerwom!!! To dla nas teraz bardzo ważne. :) Przyszła matka musi mieć wszystko gdzieś i niczym się nie zamartwiać. Ale jak to zrobić?? Echhhhh....
Głowa do góry, bo będzie dobrze!!! :) Ja sobie tak to wymyśliłam i nie przyjmuję żdnej innej opcji!!!

A to na dzisiejszy dzień dla Was Dziewczyny!!

pogoda56vy2.gif

reklama
Majeczka 02 - ja niedawno skończyłam 26 lat, a mąż 29.

Nik_i - ja też nie mam zadnych, zadnych dolegliwosci, a termin (wg kalendarza na tej stronie) mam na 30 października.... Jeszcze 2-5 dni temu bolal mnie dosc czesto brzuch, a od wczoraj nic... zadnych mdlosci, nacisku na pecherz, humorow i zachcianek... troche jestem przerazona czy aby na pewno wszystko w porzdaku z dzidzia! najdziwniejsze, ze pierwszy test (3 dni po spodzewanej@) wyszedl negatywny..udalam sie do lekarza, i tam ukazal sie malutki pecherzyk, ktory zostal potwierdzony badaniem krwi. Tylko czemu zadnych objawow nie ma ?? troche niepokojace to jest ...

Aniaaa, Hanus78 Witam Was ciepluchno:-) Kochane nie martwcie się dolegliwościami ciążowymi-a raczej ich brakiem. Każda Kobieta jest inna i inaczej się czuje...Moja mama też nie miała żadnych dolegliwości poza wrazliwymi piersiami (sutkami) Ja jak narazie też nie odczuwam zadnych objawów prócz tego jednego...Po wizycie u lekarza wszystko się wyjaśni (pierwszy dzień mojej ostatniej @ to 27 styczeń) A pierwsza wizytę mam na 11 marca. Czyli już niedługo:tak::-)

Nik_i - ja też nie mam zadnych, zadnych dolegliwosci, a termin (wg kalendarza na tej stronie) mam na 30 października.... Jeszcze 2-5 dni temu bolal mnie dosc czesto brzuch, a od wczoraj nic... zadnych mdlosci, nacisku na pecherz, humorow i zachcianek... troche jestem przerazona czy aby na pewno wszystko w porzdaku z dzidzia! najdziwniejsze, ze pierwszy test (3 dni po spodzewanej@) wyszedl negatywny..udalam sie do lekarza, i tam ukazal sie malutki pecherzyk, ktory zostal potwierdzony badaniem krwi. Tylko czemu zadnych objawow nie ma ?? troche niepokojace to jest ...

Widocznie pisane nam są te późniejsze objawy
znacznie przyjemniejsze... ruchy naszych maluszków;-)
a tak powarznie to niby może tak być i jak to mi przyjaciołka powiedziała Ty zawsze musisz się trzepiać nawet jak Ci dobrze
Więc pozostaje nam wiara że wszystko jest ok!!!
Bo przeciez musi być prawda???
Mnie nachodzą rużne myśli ale przepędzam je najdalej jak tylko potrafie

Kochane mamusie Listopadowe!
Samych dobrych wieści na kolejnych wizytach, uśmiechu na twarzy no i 0 dolegliwości ciążowych( oprócz tych kopniaczków:-))
Sama pamiętam jak wpisywałam się na listę sierpnióweczek a tu już 4 miesiąc. Jak ten czas leci!!!
Przesyłam moc pozdrowień!

reklama
Do góry