reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

ja tez czuje sie w miare dobrze, tyle ze tez podsypiam w dzien. Corka urzeduje wtedy z tata:-D.
Zauwazylam tylko ze mam ochote na lekka kawe, a jak przyloze do ust kubek to mi sie odechciewa:tak:
to dopiero poczatki, w pierwszej ciazy nawet nie wiedzialam ze zaszlam, ale i tak radosci bylo mnostwo. Dopiero potem mnie zmeczenie i lekkie mdlosci naszly, wiec wszystko przede mna:sorry2:

reklama
Witam Was Dziewczyny!!!
Ryzykuję i zapisuję się do Was. Wczoraj wieczorem zrobiłam test i wyszły dwie kreski. @ miałam dostać w sobotę i nie ma, więc myślę, że to jednak to. :))
Narazie wie tylko mąż, a do lekarza spróbuję jutro zadzwonić i umówić się na przyszły tydzień.
Jestem po pierwszym poronieniu i trochę się boję co będzie - dlatego też od razu muszę do gina i dlatego nic nikomu nie mówię. Ale tak bardzo jestem podekscytowana, że musiałam się zapisać. :) Obym tutaj z Wami wytrwała do listopada!!!
Dziewczyny pozdrawiam Was gorąco!!!

Hanus78 wiecej optmizmuy mniej stresu i bedzie listopad 2008..
ja procz hustawki nastrojow tonie odczowam narazie ciazy no troche zaladek mi doskwieral w zeszlym tygodniu ale teraz ok co do lat ja w kwietniu 27 zalicze.... oj coraz strsza .... ciezko myslec wiecie chyba moderatora trezba poprosic zeby nas juz przeniesli..... tak nam dobrze idzie rozlisywanie...hhhhiiiiii milej nocki Mamusie:-):-)

Cześć Dziewczyny!!!
Wizyta za tydzień w środę... Musiałam się na chamca wryć, bo dopiero wolne terminy były na 19 i 20 marca, a jak byłam ostatnio u mojego gina to mi powiedział, że tydzień po zatrzymanej miesiączce mam się pojawić. Tydzień mija w niedziele.... Ciekawe co powie i jak to wszystko wygląda. Trochę mam stracha, czy wszystko ok!!!
Całuję koleżanki Listopadówki!!!

Mnie męczą od wczoraj jakieś takie głupie myśli czy z maluszkiem wszystko ok...
ale przecież musi być dobrze!!!

reklama
Wydaje mi się, że takich mysli się nie da pozbyć. Trzeba ufać Bogu, że wszystko będzie ok. :)

tak ale jak ma się już aniołka to szczególnie ciężko... podobnie jak Ty wiem coś o tym ALE TERAZ NIE MA WYJŚCIA MUSI BYĆ DOBRZE:tak:
Byle do listopada;-)

Do góry