Hej:-)
Ja znowu tylko przelotem
Korzystam z okazji i nieswojego kompa, nasz niestety nie działa. Mąż się zbiera i zbiera żeby zobaczyć co się stało ale coś ciężko mu to idzie i tak już chyba 3 miech bez kompa.
Za dużo nie poczytałam co u Was. Widziałam, że kilka z nas zafasolczyło:-) Super gratluję.
Buziak za Was trzymam kciuki
Antilka bardzo mi przykro z powodu poronienia:-( nie mam pojęcia co się czuje w takiej sytuacji, domyślam się, że to ogromny ból, wpółczuję. Nie będziecie wiecej próbować??
Icedal hehe super, że w końcu wracacie na swoje. Dość życia z teściówką heheh;-) też mi się to marzy, niestety ja nie mam wyjścia, mieszkamy z mężem u teściowej
U nas wysypka też się pojawia od czasu do czasu ale Majka potwornie się poci, szczególnie główka, więc zwykle to są potówki. Najgorszy problem to komary i meszki. Mieszkamy koło parku i masakrycznie mi ją kąsają. Nie pomagają żadne spraye, kremy, a po ugryzieniach zostają jej bąble i strasznie je drapie.
Co najlepsze u nas dalej cyc na topie
nie umiem jej odmówić, mleko dalej jest, czasmi nawet ze mnie tryska. W zeszłym miesiącu pierwszy @ dostałam
a tak fajnie było bez hehhe.
Są tu jeszcze jakies mamuśki "karmiące"??
Co do nocnika, to jesteśmy daleko w tyle. Młoda niee chce wcale siadać. Co prawda woła siku i kupa ale co z tego jak siąść nie chce, ucieka i leje albo kupczy po kątach.
Za to pięknie mówi. Układa zdania już nawet czasami jej wychodzą 5wyrazowe. Jest bardzo przemądrzała i wszystko wymusza krzykiem.
Hanus idę sie wproszę do Ciebie na klase:-)
Uciekam.
Pozdrawiam wszystkie listopadóweczki. Postaram się zaglądać częściej.
A tu jeszcze śpiewy w wykonaniu Majeczki
)
[video=youtube;UP65vOw8ZXA]http://www.youtube.com/watch?v=UP65vOw8ZXA[/video]
k