reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2008

reklama
Witam,
Po weekendowej nieobecności przeczytałam co się stało...I nie potrafie przestać płakać:-(
zielono mi tak strasznie mi przykro...
[*]

Witajcie dziewczyny.......
Zagladalam na majówki 2007.....ale tam niestety cisza.....pewnie dziewczyny pisza na watku zamknietym......
Mam nadzieje, ze Sonke wraca do zdrowia :tak:

Nie moge przestac myslec o tym co sie stalo............:-(

Wtrącę się z wieściami z majówek, na razie stan Sonke jest stabilny ale nadal niepewny, mamy nadzieję, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej, więcej nic nie wiemy, bo Zielono mi nie podjęła jeszcze żadnych decyzji.

reklama
Witam wszystkie Listopadowki!
Jestem tu po raz pierwszy lecz sledzilam wasze rozmowki juz od kilku tygodni, nie moglam sie jednak zdobyc na to by sie zalogowac...no ale jestem wreszcie!

Bardzo mi przykro ze wzgledu na Zielono Mi i szczerze jej wspolczuje, naprawde brak mi slow. :-:)-:)-(

Do góry