reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Icedal - głowa do góry! Już przesyłam Ci słońce ze śląska:tak::cool2:Ja też mam ostatnio gorsze dni i mam wrażenie, że nie radzę sobie z niczym. W domu bajzel a sprzątam codziennie. Nawet obiadu nie chce mi się gotować:zawstydzona/y:No i mam tylko jedno dziecko i sobie nie radzę. A co by było jakby była dwójka maluchów...A jakby tego było mało, chyba mnie złapała grypa żołądkowa:-(Czuję się fatalnie a tu święta i tyle do zrobienia....

reklama
hey dziewczyny wiona przyszlo:D i mojemu Ł cos sie odmienilo:D jestem taka szczesliwa;D Moj kochany Ł stwierdzil ze jednak zmieni prace na jakas w Katowicach i bedziemy sie mogli tam przeniesc to Naszgo mieszkanka ktore ma 58 m2 a nie tak jak tu mam na 3 osoby 10m2:D juz sie niemoge doczekac:D p[o swietach bedzie dzwonil do jakiej tam firmy ktora chciala go przujac do pracy:D

Witajcie Dziewczyny!!!

Korzystam z chwilki i piszę. Zaglądam tu codziennie, ale nie mam kiedy napisać.
U nas remont i to przed samymi Świętami. No i zamiast sobie robić porządki świąteczne, to sprzątamy po robotnikach... A w między czasie siedzimy z Piotrusiem na podwórku, no i nie ma czasu na nic.
Widzę, że u Was dużo się dzieje.

Icedal, może to przesilenie wiosenne. Nagle ze śniegu i deszczu weszliśmy w upały i pewnie tak to odczuwasz. Trzymam kciuki aby szybko Ci przeszło!!!

Gabi - wyrazy współczucia... Przykro tak przed Świętami :-(

Clue, zazdroszczę Wam wyjazdu do Zakopanego. Ja jeszcze nie byłam i w tym roku chyba się nie wybiorę. Ale może do Wisły lub gdzieś bliżej domu. Zobaczymy.

Lunia - życzę udanych Świąt a szczególnie chrzcin!!! :-) Ale będziecie mieli wesoło :tak:

Dombar, u mnie też babcia będzie się wnukiem zajmować jak wrócę do pracy. Ach te kochane babcie :-D
Ja wracam do pracy 1 czerwca i najprawdopodobniej do końca roku na pół etatu. Gdyby nie remont i konieczność wzięcia kredytu to połasiłabym się o wychowawczy, ale niestety nie da się z jednej wypłaty spłacać kredytu i żyć w trójkę.

A co do ubierania Maluszka, to ja z reguły zakładam Piotrusiowi śpioszki, body z długim rękawem i sweterek. A na główkę bardzo cienką czapeczkę, bo w te upały poci się niesamowicie. No i przykrywam Go górą ze śpiworka, ale jak jest bardzo ciepło to tylko pieluszką flanelową. Ostatnio nawet lubi spacery, ale i tak z reguły zabieram Go w porach snu, bo wtedy tak nie marudzi, że musi leżeć.

No nic, ja uciekam, bo pogoda wspaniała, a Piotruś znów wybiera się na drzemkę. I choć głowa mnie dziś boli niesamowicie, nie ma czasu na marudzenie.

Życzę Wam Kochane spokojnych i radosnych Świąt!!! Dużo zdrowia, spokoju, radości, błogosławieństwa Bożego, mokrego dyngusa i smacznego jajka!!!
:-):tak::-D:-);-):tak::-D

Idecal mam nadzieję że zaraz zaświeci słonko i w życiu i na dworze;-) i humor będzie lepszy:tak:
Lunia kochana u nas podobnie:zawstydzona/y:
Asteria fajnie że się odezwałaś:tak: wracaj do nas i oby Ł miał pracę "od ręki"
Kochane żeyczę Wam wesołych świąt:-)

Hej dziewczyny
My juz spakowani,ale nie bez lekkiego stresu jak corcia zniesie ok 7 godz jazdy w siodelku-to nasz pierwszy raz:confused2:Gotowi jestesmy juz do wyjazdu do kraju po 7 miesiacach nieobecnosci.Ciesze sie bardzo,pogoda tez super i oby tak zostalo_Odezwe sie z Polski:tak:bo zostajemy tam 2 tyg a jak dobrze pojdzie to i 3.
Dziewczyny SPOKOJNYCH UDANYCH ;RODZINNYCH SWIAT WIELKANOCNYCH;MOKREGO DYNGUSA;OPTYMIZMU;DUZO SPACEROW;USMIECHU DZIECI;NO I SMACZNEGO JAJKA!!

___________██_______█
__________█▒█______██
_________█▒▒█_____█▒█
________█▒▒█_____█▒▒█
_______█▒▒█_____█▒▒█
_______█▒▒█____█▒▒█
_______█▒▒█___█▒▒█
_______█▒▒█__█▒▒█
_______█▒▒█_ █▒▒█
_______█▒▒█_█▒▒█
_______█▒▒▓▓▒▒█
_______ █▒▒▓▓▒▒█
______█▒^¶▓▓¶^▒█
_____█▒▒¶▓▓▓¶▒▒█
___█▒▒▒▓(●)¶(●)▓▒█
__ █▒▒▒▓▒▒▒▒▓▒▒█
_ █▒▒▒▓░░███░▓▒▒█
█▒▒▒¶▓¶▒▒▲▒▒¶▓¶▒▒█
__█▒▒▒¶¶▒▒▒▒¶¶ ▒▒▒█
___█▒▒▒▓¶'██'¶▓▒▒▒█
___ ██▓▓♦'▓▓▓'♦▓▓██
_____██▓▓►◄▓▓██
__██▓▓██_█▓█_██▓▓██
_█▓█▒▒█▓██▓█▒▒█▓█
█▓█▒▒____█▓█___▒▒█▓█
█▓█▒▒_____________▒▒█▓█
_█▓█▒▒___________▒▒█▓█
__█▓█▒▒_________▒▒█▓█
____█▓█▒▒_____▒▒█▓█
______█▓█▒▒_▒▒█▓█
________█▓█▒█▓█
______█_█_█_█____ஜ(█▒)
____█_________█(▒█ஜ
___█___________█___ஜ(█▒)
__█_____________(▒█ஜ
_█_e$$$$e__♥♥♥♥_█__ஜ(█▒)
█_$$$$$$$_♥♥♥♥♥♥█_ஜ
█_$$$$$$$$♥♥♥♥♥♥♥█ஜ(█▒)
█_$$$$$$$$$_♥♥♥ஜ █
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
_▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
___▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
____▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
_____▓▓▓▓▓▓▓▓

Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______

Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych
pełnych wiary nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja".

Dziękuję dziewczyny bardzo za wyrazy współczucia, faktycznie te święta będą takie sobie, mam mojego M będzie u nas, także wyjazd do moich rodziców został odłożony, na po świętach, szkoda, bo fajnie byłoby spędzić je na wsi, ale przecież nie zostawimy mamy M samej, też będzie dobrze, pospacerujemy po śniadanku i oby tylko pogoda dopisała, bo jest tak ładnie, że aż się żyć chce.
Icedal głowa do góry, to minie, napewno to skutek przesilenia wiosennego, mi też się nie chce nic robić najchętniej bym pojechała do rodziców i walnęła się gdzieś na słoneczku:-(, na sprzątanie mam strasznego lenia, aż, szok:szok:
lunia dasz radę, mysl, ze juz nie długo imprezka, ale fajnie z tymi chcinami, czekam na zdjęcia, proszę o nie jak się da najszybciej i wszystkiego naj... dla Ninki z tej okazji:-)
Asteria oby się udało i jak najszybciej:-)
Beabea czekamy na relacje z podróży:tak:
Dziewczyny wszystkiego dobrego w te święta:
Pisanych jajeczek, wierzbowych bazieczek, kiełbasy święconej, dużo chrzanu do niej. Serca szczerego, domu ciepłego. W poniedziałek kubeł wody, szczęścia, zdrowia oraz zgody. Zmartwychwstania duszy i wiosny po uszy.

Kochane, dzięki za wsparcie. Właśnie zdałam sobie sprawę, że niedziela jest juz jutro a tu jeszcze tyle rzeczy do zrobienia:szok:

(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
Pogody, słońca, radości.
W niedzielę dużo gości.
W poniedziałek dużo wody.
Dużo jajek kolorowych
świąt wesołych no i zdrowych:tak:
(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)

reklama
Kochane spokojnych słonecznych i radosnych Świąt:-)
Lunia na pewno impreza super się uda:tak:
Ja właśnie skończyłam robić sałatkę jarzynową, sos tatarski i paschę. Jeszcze tylko muszę żurek doprawić:-p

Do góry