reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Hallo....
Bylam dzis zakladac ta mirene - bylo ok, wcale nie bolalo.
Poza tym od dzis jestem na diecie - south beach...ciekawe czy cos pomoze :sorry2:
Chlopaki cos marudne :dry:
I to mniej wiecej tyle.
ANTILKA - Kubie pierwsze prawdziwe buciki kupilismy jak zaczal samodzielnie chodzic...czyli jak mial 8,5 m-ca....a od mniej wiecej 4 m-cy zakladalismy takie miekkie, np firma Bobas produkuje.
ICEDAL - wspolczuje wstawania co 2 godz.....przy Kubie mialam to samo.
Filip za to ostatnie 2 dni nocna przerwa w jedzeniu od 20 do 7.....zasypia ok. 21.
BEABEA - to pochwal sie ubrankiem w odpowiednim watku :tak:
AGA - przykre jak odchodzi ktos bliski...szczegolnie ktos mlody :-(
[*]

Mam sie pochwalic mowisz - to wklejam Wam fotki.
1.Sukienka bedzie w innym kolorze niz na zdjeciu, tzn champagne.
2. Bukiet kameliowy
3. Takie obraczki zamowilismy
4. Tak chce miec upiete wlosy
5. A tak mnie wiecej wyglada sala (jest wieksza i ladniejsza niz to wyglada na zdjeciu) - miesci sie w tym hotelu http://arthotel.pl/
No - koniec chwalenia :-D:-p

reklama
Anetko pięknie!!! I ty trzymalaś to w tajemnicy. Bardzo mi się podoba. A najbardziej bukiet i sala. Elegancko i z klasą.
Ach ten bukiecik....

Właśnie zasanawiałam się czemu boisz się zakładania mireny. Po dwóch porodach:-D;-).
A co to za dieta?? Wprawdzie ja nie jestem zainteresowana ale chętnie poczytam jak się głodzisz.;-) Bo ja też marzę o normalnym jedzeniu. Nawet głupiego ciastka nie mogę zjeść:-(.

Clue może jednak uda ci się zrobić ze swojego bohatera takiej imprezy:-D. Nie jeden się zażekał a potem zmienił zdanie...

Antila kocyki faktycznie fajne. Ale ja nie kupię bo mam już 4 male.

Ostatnia edycja:
Aneta, ale to wszystko piękne!!! Echhhh - jak sobie przypomnę wybieranie sukni :)

Clue, a może pewnego dnia się zdziwisz... :)

Aga - wyrazy współczucia...

A u nas powoli do przodu. Czeka nas wizyta u dermatologa, bo pomimo bebilonu pepti mamy taką paskudną wysypkę na twarzy, że aż przykro patrzeć. :( Najpierw myślałam, że to przez ślinienie, bo zaczęło się od bródki, ale teraz i na polikach i za uszkami. Taka piękna ta buzia a taka biedna. Echhhhh...

Hanus78 mojemu dzisiaj drugi raz chciałam bebilon petit podac i okazało się, że mały świetnie nauczył się pluc :crazy: Nic nie zjadł, czyli dalej cyca męczył. Już od ponad tygodnia jest na cysiu i 50-80 herbatki hippa.
Do dermatologa też muszę go zapisac, bo nie dośc że ma tarkę na buziaku (chociaż ostatnio wydaje mi się, że mniejszą) to jeszcze paskudna tarka jest również na rączkach, nóżkach i trochę na pleckach.
A z moim chłopem nie ma szans na ślub, on nie uznaje takiej instytucji.

Witam :-)
U nas ok, jutro idziemy na usg bioderek. Pogoda była wyśmienita i mam nadzieję że dzisiaj też tak będzie bo jak narazie buro i smutno :baffled:. Młody właśnie wierzga w łóżeczku więc pewnie go zaraz znajdę w poprzek albo w jakiejś innej dziwnej pozycji :-).

Anetko sukienka bukiet i wszystko ... porostu piękne:-):-):-):tak:

Antila my zakładamy butki jak idziemy na spacer albo jedziemy gdzieś samochodem, Mały dostał butki na 6 miesięcy a już są dobre, to aż żal jakbym ich chociaż raz nie założyła :-p, a poza tym ciepło mu w stopki co jest podstawą :tak::-)

Życzę wszystkim mamom miłego dnia :-)

Załączniki

• 20090228.jpg
    20090228.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 43
Carolka - ale Maleństwo wymiata w łóżeczku :-) Piotruś tak nie robi - z reguły grzecznie leży albo marudzi żeby z nim się bawić... Ale przede wszystkim to drugie... ;;-)
A i widzę, że u Was taka sama pościel :tak::tak::tak::tak:

Clue, ja przestałam od wczoraj smarować Młodemu buzię oliwką, bo to i tak nic nie daje. Buziak nadal suchy. :-( Ale żeby po bebilonie pepti nadal mieć alergię? :szok: Nie podoba mi się to :no::no::no:

Dzień Dobry:-)
Anetko wszytko super.A będziesz wpinać coś we włosy:confused:
Carolka, jak Twój synuś to robi, że tak się potrafi przemiścić:-DMoja Ania to leniuszek, leży tak, jaj ją zostawię:sorry:
Clue mały spryciarz:-D
Hanuś najgorsze są te wysypki, bo diagnozowanie przyczyny to ruletka:baffled:
A mnie dzisiaj dopadło 38 stopni gorączki ból głowy i gardła:angry:Teraz jest ciut lepiej po paracetamolu,ale rano nie miałam siły wstać z łóżka.:no:

Antila, kuruj się. Mnie na szczęście poza kręgosłupem choróbsko omija.
Ale za to mały dzisiaj od samego rana ryczy :baffled: pewnie przez moją wczorajszą pazernośc bo pączka zjadłam. :baffled:

reklama
A może w powietrzu coś jest?? Piotrek też nie ma najlepszego dnia. Albo śpi, albo marudzi, że jest śpiący... A zasnąć nie może. Echhhhh.... A jak już zaśnie to na 30 minut i koniec.

Do góry