Hej Dziewczeta
ja nie wiem jak sie nazywam przez tych dwoch urwisow juz sie boje co bedzie pozniej....... Moj Remcio tez wyczynia wokol Ignacego wiec jak przeczytalam post Anetki to mnie nie ruszylo , mlody zawsze pierwszy biegnie jak tamten zaczyna kwilic jak nie przypilnuje to mu tak mocno buzie zatyka smoczkiem ze tamtemu sie ulewa.... nie mowiac nic o tym ze starszemu zasmakowlao mamy mleczko wiec Ignacy ma konkurencje.... myslalam ze jakos bedzie latwiej ale te lobuzy naprawde daja mi w kosc Ignacy nie spi w dzien jak Remek buszuje tylko na spacerze chyba ze ja gdzies postawie w sklepie wozek to Mlody idzie sparwdzic czy dzidzia ma oko otwarte i oczywiscie skutkuje to otwarciem oka dzidzi ............. dzis poszli spac o 10 jak nie jeden to drugi jeden zasnol to drugi przyszedl sie pozegnac z mamusia tak sie zegnal ze obudzil wiec ten zaczol marudzic i w koncu siedzielismy w trojke na lozku i marudzilismy bo mnie dzis bardzo kolano boli..... a polowica na wigiili z kolegami czytaj mecz totenhamen : lech.... ide spac... causki niech wasze Malenstwa dobrze sie chowaja i maja troche wiecej litosci dla swoich mam niz te dwa moje skorpioniska.....![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)
ja nie wiem jak sie nazywam przez tych dwoch urwisow juz sie boje co bedzie pozniej....... Moj Remcio tez wyczynia wokol Ignacego wiec jak przeczytalam post Anetki to mnie nie ruszylo , mlody zawsze pierwszy biegnie jak tamten zaczyna kwilic jak nie przypilnuje to mu tak mocno buzie zatyka smoczkiem ze tamtemu sie ulewa.... nie mowiac nic o tym ze starszemu zasmakowlao mamy mleczko wiec Ignacy ma konkurencje.... myslalam ze jakos bedzie latwiej ale te lobuzy naprawde daja mi w kosc Ignacy nie spi w dzien jak Remek buszuje tylko na spacerze chyba ze ja gdzies postawie w sklepie wozek to Mlody idzie sparwdzic czy dzidzia ma oko otwarte i oczywiscie skutkuje to otwarciem oka dzidzi ............. dzis poszli spac o 10 jak nie jeden to drugi jeden zasnol to drugi przyszedl sie pozegnac z mamusia tak sie zegnal ze obudzil wiec ten zaczol marudzic i w koncu siedzielismy w trojke na lozku i marudzilismy bo mnie dzis bardzo kolano boli..... a polowica na wigiili z kolegami czytaj mecz totenhamen : lech.... ide spac... causki niech wasze Malenstwa dobrze sie chowaja i maja troche wiecej litosci dla swoich mam niz te dwa moje skorpioniska.....
![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)