reklama
Asteria
Wdrożona(y)
Hey dziewczyny
Własnie wrociłam z USG, uslyszałam serduszko mojego maleństwa - nie wiem nawet jak opisać to jak sie teraz czuję -szczęśliwa go granic niemożliwości -z maleństwem wszystko jest ok, jestem w 7tc teraz juz wiadomo napewno
Własnie wrociłam z USG, uslyszałam serduszko mojego maleństwa - nie wiem nawet jak opisać to jak sie teraz czuję -szczęśliwa go granic niemożliwości -z maleństwem wszystko jest ok, jestem w 7tc teraz juz wiadomo napewno
zielono_mi
Fanka BB :)
ciesze sie Asteria,ze wszystko oki.:-) Uspokaja taki dzwiek serduszka,co?
Mia: bedziemy czekac z niecierpliwoscia
Mia: bedziemy czekac z niecierpliwoscia
nik_i
Entuzjast(k)a
Dziękuje - mam nadzieje, że w imieniu naszej dwójki, a nie tylko w swoim... dam znać co i jak.( To bardzo miłe mieć wsparcie) :-)
Poczekaj jeszcze do przyszłego tygodnia i jak nie przyjdzie to testowanko;-)
Asteria pisze:Hey dziewczyny
Cieszę się bardzo
oj też już bym chciała serduszko i maluszka zobaczyć a tu jeszcze tyle czekać mi przyjdzie
Przykicał zajączek
na jedną złączek.
I każdemu w podarku
rozdał po jajku.
W każdym jajeczku
mnóstwo pyszności.
Zdrówka, szcześliwej przyszlości.
A do zajączka doszedł baranek
i on do kolorowych pisanek
dodał po grosiku.
Aby Wam w życiu
było ich bez liku.
Obydwoje wszystkim życzą
Wesołego Alleluja!
na jedną złączek.
I każdemu w podarku
rozdał po jajku.
W każdym jajeczku
mnóstwo pyszności.
Zdrówka, szcześliwej przyszlości.
A do zajączka doszedł baranek
i on do kolorowych pisanek
dodał po grosiku.
Aby Wam w życiu
było ich bez liku.
Obydwoje wszystkim życzą
Wesołego Alleluja!
Asteria
Wdrożona(y)
dziewczyny mi sie chcialo az plakac ze szczescia... przecudowne uczucie!!!
majeczka02
Fanka BB :)
Asteria ja idę w środę na usg - boję się czy wszystko ok... Moja ginka kazała mi przyjść właśnie wtedy bo zacznę 8 tc
reklama
Asteria
Wdrożona(y)
Asteria ja idę w środę na usg - boję się czy wszystko ok... Moja ginka kazała mi przyjść właśnie wtedy bo zacznę 8 tc
Ja tez napoczatku mialam isc w po 8 tc ale u mnie pojawily sie plamienia i kazal sprawdzic czy wszystko ok.