reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

I ja serdecznie wam gratuluje listopadoweczki!!!!!!!!!! Obyscie szczesliwie przeszly cala ciaze!

Ps.Jak chcecie potwierdzenia ciazy u lekarza i to na usg to poczekajcie do okolo 6-8tyg.Wczesniej nie ma co isc :) Pozdrawiam

Witam wszystkie nowe mamusie :-D i GRATULUJE SERDECZNIE :-D
Ja sie nie zgaadzam ja bylam szybciej u gin. i mam potwierdzenie:tak: i leki od
razu zapisane i bardzo sie z tego ciesze ze poszlam tak wczesnie
i jakbym jeszcze raz miala isc to tez bym poszla tak wczesnie :-D

reklama

Majeczko Kochana :-) W dniu Twoich urodzinek, życzę Ci spełnienia marzeń i samych szczęśliwych chwil, i żebyś zawsze była taką dobrą osobą jak teraz jesteś :-):-):-) I żeby to życie, które się w Twoim brzuszku rozwija, przyniosło Tobie i Twojej rodzince samych szczęśliwych chwil :-).

Zafasolkowana to jak najbardziej...., albo bardziej "zaktosiowana"..., nie na listopad..., ;-)
dziewczyny wszystkiego najlepszego, zobaczycie nawet nie zauważycie jak minie pierwszy trymestr...:-D:tak:

Hej! Powiedziałam dziś mamie o ciąży:tak: ucieszyła się nie śmiało...
Za to do mojego M to dotarło i szaleje ze szczęścia:-)
Powiem wam że ten PRE-TEST pokazał tą druga kreseczke grubszą (z drugiego moczu) niż AMIL (z pierwszego moczu)
Padam ze zmeczenia choć nic dzis nie zobiłam...
Monik ja się dobijm do Ciebie na GG:tak:

reklama
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH LISTOPADÓWECZEK 2008
-już szczęśliwa mamusia- Listopadówka 2007;-)
Spokojnej bezproblemowej ciąży i bezpolesnego szybkiego porodu:-)

ps o rajku jak to dawno było...ehhh
czas leci strasznie szybko...

Do góry