reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2008

Oj Madzik nie strasz tym Twoim przeczuciem :-)
U nas też podobnie jak w wekend piekna pogoda, aż się chce spacerooowac ale co z tego jak po kilku krokach człowiek pada z sił :tak:
Martynaag i wszystkie leżakujące dużo siły i cierpliwości życzę, jeszcze troszke. Buziaki dla Was.:happy2:

reklama
Czesc dziewczynki :-)
Ja ciagle leze...wstaje tylko do toalety.....i mimo to mam skurcze, boli mnie w lędzwiach jak na okres, kłuje mocno w tej szyjce, momentami mam mdłości :dry:
I ogolnie wszystko boli bardziej - mam wrazenie ze miednica rozpada mi sie na kawałki....przy kazdym ruchu ból straszny....Nie mowiac juz o tym ze od lezenia na lewym boku boli mnie całe biodro :sorry2:Poza tym jak leze mam refluks i zgage - sama rozkosz.....
Zeby ten czas sie tak nie dłuzyl.....Jeszcze tylko troche....
MARTYNKA - rozumiem Cie doskonale....poza tym szlag mnie trafia ze nie moge wstac i posprzatac po swojemu :sorry2:A Twoja corcia juz duza....Ja nie wiem ile wazy Filipek, bo jesli bedzie jeszce usg to ok.37-38 tyg - ale taki duzy napewno nie jest ;-)
Witaj DOMBAR - co u Ciebie?
MADZIK - milego pakowania.....u mnie musi sie M za to wziac ;-) - w weekend mu nie wyszło....
IZKA - ja tam jak Ty mam od dluzszego czasu ;-) Trzymaj sie mocno.
FILWINKA - ciesze sie ze tort sie udał :-p
AGATA - ja tez przez jakis czas poprzednio odciagalam i podawalam z butelki - na zmiane z normalnym karmieniem - dlatego ze ciagle mialam zmasakrowane brodawki :sorry2: Trwalo to 6 tyg....
I mimo ze Kuba byl karmiony tak krotko - przeziebiony byl tylko 3 razy, tez nie bral zadnych lekow - antybiotykow (a ma 1,5 roku) :tak:
DORINKA - widze ze u Ciebie tez szef bez wyobrazni :szok: A apetyt Kubusia -o dziwo ostatnio lepiej.....Zdecydowanie bardziej podoba mu sie jak wiecej osob je.....Nawet przychodzi i mi z talerza wybiera czasem :-D - tak mu smakowalo spaghetti w wykonaniu taty :-D

Ostatnia edycja:
aneta23: co oznacza te klucie w szyjce ? Bo ja tez mam cos takiego.
Noo jest duza, jest. Jak gin powiedziala, ze ona wazy juz 3kg i jest jakies 2tygodnie z waga do przodu to sobie pomyslalam "Boze, corcia kto Ciebie urodzi" :p

MARTYNKO - to klucie to pewnie od duzego nacisku glowki dziecka na szyjke...W poprzedniej ciazy jak tak mialam pod koniec to sie tym nie przejmowalam, bo nic zlego sie nie dzialo....Ale teraz jak jest niewydolnosc szyjki to ginka mowi ze to niedobrze, bo szyjka bedzie sie skracac....

U mnie podobne kłucie ale raczej tylko w nocy i to tak bolesne ze cięzko z boku na bok sie przekulac, dziwne a w dzien gdzie podczas chodzenia glówka powinna bardziej napierac to nie kłuje.

Anetko dużo siły i wytrwałości, wspolczuję Ty taka aktywna, przeprowadzka,remont, Kubuś, cały dom na głowie i w ogóle a teraz "uziemiona". Ale dobrze że masz takiego wspanialego męża :happy2:.
pozdrawiam

DORINKA oj zgage to ja mam kilka razy dziennie, te moje sposoby są dobre ale krótkotrwałe niestety.
MADZIK1988 juz mam tylko 29 dni wytrzymałam tyle to wytrzymam i to ale ciężko jest, podobno jak brzuch się opuści to zgaga mija, czekam na to z utęsknieniem
ANETA23 oj kobieto jak ja Ci wspólczuje, mnie tez czasem pobolewa szyjka macicy tak właśnie jak na miesiączkę, szczególnie wieczorem jak sie kładę do łóżka no i te nieszczęsne moje plecy nawalaja mnie....:-(trzymaj sie dałas rade wtedy dasz rade i teraz, ale i tak masz gorzej bo wiesz co Cie czeka, bo ja pierworódka to jeszcze nie wiem i moze to jest lepsze:szok:

Mi gin powiedziala, ze szyjka jest bardzo krotka, a ona jeszcze sie skraca ?!
Na to pytanie moze udzielic Ci odpowiedzi tylko Twoja gin.....Moja szyjka jest tez bardzo krotka i jest ryzyko ze sie bedzie skracac dlatego mam bezwzgledny nakaz lezenia - albo szpital.
Jeszcze troszke....a potem niechsie skraca....w koncu przy porodzie calkiem sie musi zgładzic :-p
Dzieki DOMBAR, TAJCHI
TAJCHI - ja ostatnio wyczytalam ze na zgage pomaga napar z majeranku....lyzke zalewa sie wrzatkiem i popija...hmmmm...;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry