reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

wiecie z tymi wyajzadami to jest tak ze szybko sie przzwyczajasz do bycia samej i jak przyjezdza mezczyzna i zacyna robic nagle swoje rzady to zamisat sie cieszyc to sie wsciekasz... conajmniej ja tka mam i pare innych kobiet ktore znam w takich sytulacjach ale spokojnie wczesniej u nas bylo odwrotnie ze ja jechalam w iwraclam po trzech dniach do domu z mezem i dzieckiem i sie zaczynaly wypominki niestety zawsze wyjazdy nie sluza rodzinie...
Anetko tzrymam kciuki za plan a pijesz herbatke z lisci malin albo bierzesz juz wiesiolek?? a procz tego systematyczny seks.... milego planowania porodu.... pogadaj z Kuba moze on ci pomoze....hihihihi troche fikolkow na trzepaku i rozrabiania w parku czy figloraju i po sprawie idziesz rodzic....;-)

reklama
Cześć Dziewczyny!!

Normalnie nie nadążam za Wami z czytaniem :)

Anetko - kiepsko z tym wyjazdem Twojego M trochę :/ akurat tak blisko terminu rozwiązania... ale może uda Ci się rozpakować nieco wcześniej. A za zdrówko Kubusia trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze :)

U nas zaczęło się tapetowanie pokoju maleństwa !! Wczoraj mój M z moją Mamcią wytapetowali połowę pokoju a ja pomagałam ile mogłam no i skończyło się konkretnie twardym brzuszkiem. Jednak normalnie nie mogłam siedzieć z założonymi rękami, a dzisiaj mam zakwasy :D W poniedziałek dokończą tapetowanie i zaczniemy czyścić wszystko i kłaść listwy i będziemy skręcać meble :). Eh... im bardziej zaawansowane prace tym ja spokojniejsza :)

Witajcie w niedzielne południe :-D
Obiadki zrobione? :-)
Ja mam jak zwykle kilka chwil, bo małe śpią :-D
Jutro idziemy do pediatry na badanka ;-)
Zobaczymy jak tam królewny rosną i tyją, no i czy wszystko ok ;-)

wiadomość od Monik75
Przedwczoraj wieczorem miałam już silne regularne skurcze. Na szczęście dało się je opanować. CC pewnie będzie na dniach. Buziaczki dla dziewczynek z BB:biggrin2:

Dziewczyny, czy Wy teraz pod koniec macie też takie głupie myśli, czy aby napewno wszystko z maleństwem w porządku?? :baffled::baffled: Ja to zaczynam świrować. Chciałabym już zobaczyć Piotrusia i przekonać się, że z Nim wszystko ok. Że rozwinął się dobrze, że nic mu nie dolega, że te wszystkie wyniki z USG były dobre... Echhhh - od kilku dni tak mam. :( Mój R już się na mnie wkurza... :( :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Echhh... Oby wytrzymać do października i żeby wszystko było dobrze. Tak niewiele zostało.

A ja to już wogóle świruję, bo Mały zrobił się bardziej aktywny niż zwykle. Za dużo czytam i słucham i potem mam schizy. A mój R już ma tych zmartwień dosyć. I wcale mu się nie dziwię.

A tak z innej beczki - jak wejść i znaleźć albumy zdjęć?? Karola napisała, że ma zdjęcia w albumie, a ja nie potrafię tego znaleźć...

Do góry