reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

U nas będzie dziewczyna :-) A ja już się doczekać nie mogę końca tej ciąży. Poprzednią wspominam super, teraz ledwo łażę... Wg. gina w tym tyg. się posypię i tej myśli się trzymam. Jutro mam wizytę, ciekawe co powie ;-)

reklama
bira ja tez ledwo laze w tej ciazy... z Marysia smigalam do konca a teraz juz dawno wymiekam...

ale super ze dziewczynka, gratulacje!:)fajnie, wszystko macie po dziewczynce wiec klopotu nie ma.

My wiekszosc musielismy kupic, no wozek zostal po Marysi bo neutralny kolor ma. a reszta do kupienia byla:)

Ja jutro mam wizyte, ale u mnie to pewnie jeszcze daleko do rozwiazania:) juz teraz to nawet skurcze przepowiadajace mi minely

A gdzie rodzisz -w Polsce?

Ostatnia edycja:
bira witamy:)

chyba kazda w pierwszej ciazy smiga i nie czuje nawet ego przeterminowania:-) ja bynajmniej tak mialam, a potem to juz coraz ciezej chodz za drugim razem urodzilam z zaskoczenia przed terminem 2 dni:D

Pogoda chyba fajna na dworze a ja nie wiem czy wychodzic na dwór z dzieciakami bo daniel zakatarzony troche:] ehhh ta jesnien... no i wogóle 3ego chrzcimy Mikołaja...:dry: oby pogoda dopisała:-)

hej dziewczynki:-)

ale mam dzis duzo energii:tak:

u nas piekna pogoda...zlota jesien

dziecie w przedszkolu a mnie czekaja porzadki:-)
dzis podobno bedzie pelnia, pewnie duzo dzieci sie urodzi;-)

milego dzionka:-D

hej
bira no jeszcze troszke i maluch wyjdzie;-)

U na sznow budzi sie piekny dzien...
a za tydzien ma byc podobno zimno itd itp... no porazka, ale wybralam weekend na chrzciny:dry: zaluje ze nie wybralam dzisiejszej niedzieli:-(

hej
bira no jeszcze troszke i maluch wyjdzie;-)

U na sznow budzi sie piekny dzien...
a za tydzien ma byc podobno zimno itd itp... no porazka, ale wybralam weekend na chrzciny:dry: zaluje ze nie wybralam dzisiejszej niedzieli:-(
no fakt , ale pogode trudno przewidziec

u nas tez dzis ladnie ale mnie tak glowa boli ze szok

reklama
Hejka dziewczyny. Zajrzałam na ten wątek, bo mam z nim niesamowicie miłe wspomnienia. Pamietam początki tego wątku, bo ja taż wtedy czekałam na swojego pierwszego dzidziusia. Pisałam pod nickiem Waszka, teraz nie mogę, bo zlikwidowałam starą pocztę i za nic nie moge sobie przypomnieć ani loginu ani hasła.
Niesamowite jest patrzeć na Wasze maluszki, jakie już duże!!
Żałuję bardzo, że nie byłam z ami cały czas. Mam jednak zamiar wrócić, bo mimo, że tak długo mnie nie było, to cały czas myślałam..
Gratujuję wszystkim dziewczynom, które doczekały się kolejnych bobasków!!

Do góry