reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
eliza no pustki pustki:)

ja czasem zagladam

ale teraz troche malo czasu przed swietami...

piekna zima w tym roku, szkoda tylko ze tak zimno bo za bardzo z malym wyjsc nie moge:/ ale dzieciaki sie ciesza:)maja frajde na sniegu:)

czesc Eliza
no fakt tu prawie nikt nie zaglada,bo my na zamknietym urzedujemy
ja np. przez to zapominam zagladac tu i mysle,ze inne mamy tez :-)

co tam u ciebie? ja na chorobowym siedze do jutra,strasznie mnie rozlozylo,ale juz jest lepiej
dzieci w przedszkolu to musze pomyslec co by tu porobic,choc chyba sie pojde polozyc,jakos od tego chorowania spiaca jestem :)

no ładnie ladnie:-p to ja juz rok ponad próbuje sie do was wbic a tutaj cisza:-p :-)
co trzeba zrobic by nawiedzic was na zamknietym?:-)

u mnie srednio w sumie... Miki na antybiotyku od srody... ja zdrowieje tez...;] ehhh

no i ja witam.
jejuśku jak ja tutaj dawno nie byłam :blink:
aż sobie chyba zaraz wrócę na początek wątku i poczytam :-D

Eliza_eM poznajmy się dośc dobrze to i może na zamknięty będzie czas :tak::tak:

niczka22 a ty w zębole powinnaś dostac :-p;-):-D
już tyle razy obiecujesz,ze będziesz się udzielac ( na Irlandkach również) i tylko na obietnicach się kończy ;-):-p

Kathe jak tam synuś? I jak Marysia na braciszka?

Larvuniu witaj ;-)

reklama
Do góry