E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień doberek
......
Ze smutnych rzeczy to pani doktor wykryła u Amandziuchy jakies szmery przy serduszku i dostaliśmy skierowanie do kardiologa a jutro mamy zrobić morfologię
Jest tu kto?
Elbra katastrofa z tą dziewczyna dla mojego Michała
juz chcesz mi go swatać.No ma niby w przedszkolu Julkę taka fest dziewczynę większa od niego
Jeju jak ten czas leci
A buciki Olka zdejmuje na głowe zakłada rzuca po scianach, Michałowi zakładaona jakas niereformowalna jak człowiek pierwotny na bosaka by cały czas latała
Dziewczyny wasze dzieci też tak nie lubia obuwia?
Anineczko o kurcze rzeczywiście tam u was ludzie niezwyczajni chociaz i u nas potrafia co niektórzy jexdzic cała zimę na letnich
Karinko witaj to cię wywołałamrozumiem że z Szymkiem i jego chorobami już lepiej?A jak generalnie u ciebie poukładało się?
Jolie a przecież masz ferie gdzie jesteś?A i zapomniałam napisać tam gdzie trzeba że Tymek przefajny się zrobił zresztą zawsze wasze zdjęcia maja taki jakiś fajny klimat;-)
A reszta gdzie zameldować się
Dzień doberek
My już po szczepieniu Amandziucha była bardzo grzeczna i o dziwo nawet nie zajęknęła przy zastrzyku bo pielęgniarka tak ją zabawiła że zaczeła się aż śmiać
Waży 9780g i ma 78cm wzrostu
Za tydzień mam ją obserwować bo może wystąpić wysypka i gorączka ale to podobno normalne jeżeli oczywiście utrzymuje się nie dłużej niż 3 dni a gorączkę da się zbić
Ze smutnych rzeczy to pani doktor wykryła u Amandziuchy jakies szmery przy serduszku i dostaliśmy skierowanie do kardiologa a jutro mamy zrobić morfologię
No cześc Karinko jak miło że zagladaszOj tak Beatko wywolalas mnieU Szymonka na szczescie na razie dobrze i oby tak zostalou nas osobiscie tez jest poprawa zobaczymy co bedzie dalej, a bylo juz bardzo nie ciekawie ( zreszta powiem tylko tyle torba nadal stoi spakowana)
Beatko powiedz mi madra glowokupilam malemu Multisanostol idaje jemu 2 lyzeczki dziennie czyli 10 ml w tym jest 200 jednostek Vit D3.
Wczesniej dostawal kropelke Vigantolu z tego co pamietam tam jest 700 czy podawac mu to tez czy nie????
Jak kupowalam Sanostol pani w aptece powiedziala ze to wystarczy i Vigantolu mam nie dawac
Zmykam do malego
Buziaki
Elbra gruźliku idź do lekarzai jeszcze w takim stanie chcesz w ciazę zachodzić no moja droga nierozsadnieno własnie średnio. Katar to spoko - da sie przeżyć.
ale mój stary powiedział że jak nie przestanę do piątku kaszleć to do lekarza mam iśc
gardło ani nic mnie już nie boli. mam dalej mocną chrypkę i mocno kaszlę ale tak na sucho.
i stary powiedział że już pewnie mam jakieś zapalenie płuc
jeszcze mnie tym wkurza