Beata34
Fanka BB :)
Dzień dobry:-)
No i ciche dni nastałyale mam to w nosie tym razem zaparłam się i juz .Widzę ze jemu jest głupio i zaczął wszystko robić w domu ale skoro nie zamierza rozmawiać a tylko robić jego sprawa;-)
A mąz pewnie sam wskoczy na własciwy torjak mamusia go zdenerwuje
U nas tez zapowiadali zła pogodę od dzisiaj ale az tak źle nie jest ważne ze nie pada
Wczoraj zamówiliśmy torta na sobotę bo robimy w sobotę roczekJutro zakupy wielkie i od piątku siedzę w kuchninienawidzę tego ale co zrobić
Dobra spadam bo mój maz coś się za bardzo interesuje co ja tu piszę
No i ciche dni nastałyale mam to w nosie tym razem zaparłam się i juz .Widzę ze jemu jest głupio i zaczął wszystko robić w domu ale skoro nie zamierza rozmawiać a tylko robić jego sprawa;-)
Anineczko u nas jeszcze na topie jest moja skrzyneczka z przyżądami do malowania Ola siedzi tam godzinami i pędzlami się pędzlujea i tusz do rzęs nawiet wie do czego słuzyU nas młody zagląda wszędzie w szafki,półka z płytami,szafka w łazience.
No i wiecznie jest przy tym.Wiecznie go odciągam od tych szafek,bo pomimo zaspokojonej ciekawości na drugi,trzeci itp. dzien też jest ciekawy.
Już mam dośc.
Ale babcia nie chce miec zamykanych szafek
I tak szczerze już mam dośc :-(
Beatko mówisz,ze Olcia uwielbia lizac kabel od odkurzacza?
Jak młody się czuje?
Wiesz,mam wrażenie,że masz silny charakter i szybko wstawisz męża na prawidłowy tor
Dziś ostatni dzien pięknej pogody :-(
Poszaleliśmy na dworze,Matt pomagał w kopaniu ziemi w ogródku,nawet w buzi miał ziemie.
Spacerek wkoło jeziora.Myślałam,że wyjde z siebie
Młody nienawidzi jeździc w wózku.Ludzie ile ja sie z nim naszarpie na spacerach.
Musze chyba kupic nosidło,ale takie dla większych dzieci.TYlko czy mi kręgosłup nie wyjdzie przez tyłek
A mąz pewnie sam wskoczy na własciwy torjak mamusia go zdenerwuje
U nas tez zapowiadali zła pogodę od dzisiaj ale az tak źle nie jest ważne ze nie pada
Dziunia ach ten mąż mnie by szlag też trafiłHEJKA :-)
liluś niezłych kolegów ma twój mężulo, wózeczek super a Gabryś to pewnie będzie mały przytulasek mamusi ;-)
sabinko tabelka super
elbra gratki dla Piotrusia, bidonik Oliwka ma identyczny , rewelacja :-)
bira ale ślicznego masz miśka
wisienko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-):-):-)
betko mirko duuuuużo zdrówka dla chłopaków
IGORKU 100 LAT , CAłUSKI
sorki jeśli komus nie odpisałam
u nas nic ciekawego , Oliwce powoli rosną różki , mała złośnica, jak powiem ze nie dostanie tego co chce lub nie robie tego co by chciała to krzyk i płacz jakby ją ktoś ze skóry obdzierał, ale na mnie to wrażenia nie robi
kurcze ale sie wkurzyłam ostatnio , planowałam fryzjera od dobrych 2 miesięcy, cieszyłam się jak głupia , no i poszłam w środe, miałam całkiem zmienić fryzure , i dupa , moja fryzjerka podcieła na całości troszke pocieniowała z przodu , ułożyła na szczotke i skasowała 75,- , przyszłam do domu i mąż zapytał czemu nie poszłam do fryzjera , normalnie myślałam że wybuchne a jeszcze jej pokazałam na zdjęciu o co mi chodzi
Wczoraj zamówiliśmy torta na sobotę bo robimy w sobotę roczekJutro zakupy wielkie i od piątku siedzę w kuchninienawidzę tego ale co zrobić
Dobra spadam bo mój maz coś się za bardzo interesuje co ja tu piszę