reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

hello
jestem na posterunku:-)
Anulka ja juz nie zakładam jedyne co to moze jeden kontakt ale juz z doswiadczenia wiem jak coś się nie pozwala to jest płacz a jak wejdzie do jakiejś szafki to pogrzebie ciekawośc zostaje zaspokojona i odchodzi chociaż nie zawsze:-D
Asix fajnie ze macie kompa zagladaj do nas czasem;-)

idziemy zaraz trutnie małe kapać;-)bo juz nerwów na nich nie mam:no: no i tesciowa mnie w...a tak ze zaraz chyba wyprowadzę się:wściekła/y:

reklama
Dobry wieczór:-)

Nie odzywałam się cały dzień, bo wybyłam z domu... Nockę mieliśmy chyba najgorszą ze wszystkich ostatnich... od 24 do 3 rano był ryk i wstawanie. Później co kilka minut pobudki. Wstała ostatecznie po 6:baffled: Nie wiedziałam rano jak się nazywam. W domu nic nie zrobione, więc syf na kółkach... Nienawidzę czegoś takiego.. Na pocieszenie brat kupił mi... a właściwie Indzi rondo do mycia włosków:-) Wygląda w tym jak mała japonka;-)

Witajcie kochane:-)

Ja na razie tak szybko wskoczylam bo maly jeszcze nie spi tylko buszuje po mieszkaniu i bawic sie chce:sorry2:
Pozniej poczytam co u Was dzialo sie a mam pytanie czy ktoras z Was zetknela sie z tym wozkiem moze albo cos wie na jego temat????

TRZYKOLOWY WOZEK KOLCRAFT -2 pozycje siedzonka (457297253) - Aukcje internetowe Allegro

Karina, nie słyszałam o tym wózeczku, ale baardzo mi się widzi:-)

czesc dziewczyny
dramat mam opryszczke ............. jakies pomysly jak nie zarazic malego
milego dnia i moze pozniej popisze ale cos marnie ze mna

Tylko zovirax przychodzi mi do głowy:-)
dzien doberek

Przyszlam sie tylko przywitac. Dzisiaj lece takze odzezwe sie dopiero z angli.
buziaczki

Wisienka, udanego lotu:-) Zajrzyj do nas czasami:-)

Asix, super, ze masz już kompa:-) Zaglądaj czasem:-)

Anulka, ja nie blokuję żadnych szafek... Inga chyba by się zapłakała. Ona zajrzy, ew. coś wywali i zostawia. Wolę posprzątać niż jej wysłuchiwać;-) Mam powkładane tylko zatyczki do kontaktów.

Beata, nasze teściowe chyba ida łeb w łeb. Moja też mnie chwilą rozmowy wyprowadzia dzisiaj z nerwów...

Mam tkiego nerwa Bira że p[ewnie rozumiesz:wściekła/y:.Tylko różnica jest taka ze mój mąż nie zawsze widzi mamę swoja tak jak ja i staje po jej stronie co mnie do szału doprowadza.Ta kobieta ciagnie za sznureczki od zawsze i zanim uda mi sie mojego na własciwy tor naprowadzić to mija troche czasu i po drodze mamy parę cichych dni:wściekła/y:
Elbra widze ze Piotrus też z tych co umyśla sobie jedna rzecz u nas na topie jest wieża moja jeszce panieńska chyba z 15 lat ma a dopiero teraz dostaje w kosc jak Olka ją miętosi i flipsy wszędzie wkłada:baffled:Do szafek już nie zaglada zaspokoiła ciekawośc juz wie co gdzie lezy:-DJeszcze tylko sznur od odkurzacza strasznie lubi lizać:crazy:

lecę pranie rozwiesić jeszcze i olę na noc dokarmic co sie nie obudzi w srodku nocy

Hello

Karina ja chciałam kupic tego Kolcrafta ale podwójny.Niestety nie wysyłali do Irlandii a do Polski.Bo one są z USA.
Ale jest śliczniutki i chętnie bym kupiła....może uszkodze mój teraźniejszy i mąż mi kupi :dry:

U nas młody zagląda wszędzie w szafki,półka z płytami,szafka w łazience.
No i wiecznie jest przy tym.Wiecznie go odciągam od tych szafek,bo pomimo zaspokojonej ciekawości na drugi,trzeci itp. dzien też jest ciekawy.
Już mam dośc.
Ale babcia nie chce miec zamykanych szafek :dry::baffled:
I tak szczerze już mam dośc :-(

Asix witaj.
Jak mi w Polsce.Nawet nieźle poza małymi szczegółami ;-)

Beatko mówisz,ze Olcia uwielbia lizac kabel od odkurzacza? :-D:-D:-D:-D
Jak młody się czuje?
Wiesz,mam wrażenie,że masz silny charakter i szybko wstawisz męża na prawidłowy tor :evil:

Bira ło matko.Ty szybko chrzciny załatwiał i wypędzaj tego diabełka :-D
Mirka nie pomoge bo jestem wolna od wirusa opryszczki.I to nieważne,że mąż mnie z opryszczka pocałuje,na mnie to nie działa....ufff:rofl2:

Dziś ostatni dzien pięknej pogody :-(
Poszaleliśmy na dworze,Matt pomagał w kopaniu ziemi w ogródku,nawet w buzi miał ziemie.
Spacerek wkoło jeziora.Myślałam,że wyjde z siebie :angry:
Młody nienawidzi jeździc w wózku.Ludzie ile ja sie z nim naszarpie na spacerach.
Musze chyba kupic nosidło,ale takie dla większych dzieci.TYlko czy mi kręgosłup nie wyjdzie przez tyłek :dry:

HEJKA :-)
liluś
niezłych kolegów ma twój mężulo:dry:, wózeczek super:-D a Gabryś to pewnie będzie mały przytulasek mamusi :sorry2:;-)

sabinko tabelka super:tak:

elbra gratki dla Piotrusia,:-D bidonik Oliwka ma identyczny , rewelacja :tak::-)

bira ale ślicznego masz miśka :-D:-p

wisienko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-):-):-)

betko mirko duuuuużo zdrówka dla chłopaków :sorry2::-D

IGORKU 100 LAT , CAłUSKI :-D:-D:-D:-D

sorki jeśli komus nie odpisałam :sorry2::zawstydzona/y:

u nas nic ciekawego , Oliwce powoli rosną różki :crazy:, mała złośnica, jak powiem ze nie dostanie tego co chce lub nie robie tego co by chciała to krzyk i płacz jakby ją ktoś ze skóry obdzierał:wściekła/y::angry::szok:, ale na mnie to wrażenia nie robi :no::-D:-D:-D
kurcze ale sie wkurzyłam ostatnio:wściekła/y: , planowałam fryzjera od dobrych 2 miesięcy, cieszyłam się jak głupia:rofl2: , no i poszłam w środe, miałam całkiem zmienić fryzure , i dupa :zawstydzona/y:, moja fryzjerka podcieła na całości troszke pocieniowała z przodu , ułożyła na szczotke i skasowała 75,-:szok: , przyszłam do domu i mąż zapytał czemu nie poszłam do fryzjera , normalnie myślałam że wybuchne:angry::wściekła/y: a jeszcze jej pokazałam na zdjęciu o co mi chodzi :crazy:

dzien dobry
straszna u nas mgla .........be nic mi sie nie chce
zaraz jak maly sie obudzi to jade cos kupic do jedzenia bo troche pusto w lodowce

dzieki za rady w sprawie opryszczki ........ staram sie uwazac ,ale pewnie i tak maly sie kiedy zarazi jak nie teraz to pozniej

do pozniej

reklama
dzień dobry jasna .........wrrrrrrrrr
tyle się opisałam i mi wcieło wszystko bo sobie kliknęłam wstecz!!!!!!! normalnie mnie trafi coś!!!!!!!!!!!!
wrrrrrrrrrrrrrrrrr

napisze tylko tyle że nie odzywałam się wczorja bo moja najlepsza kumpela jest w ciąży 4 tydzień:-) i byłam z nią u lekarza:-)
a planowałyśmy obie razem staranka na styczeń luty a tu niespodzianka:-) heh

tak w skrócie odpisze...
u nas dalej ładna pogoda:-) - ANineczka przyjeżdzaj do nas;-) piękna jesieńl-)
Anulka Kapik zagląda do szafek ale bardzo żadko:-) a zreszta mi to nie przeszkadza;-) mam tylko zabezpieczenia do kontaktów:-)
Asix elo:-)pisz częsciej
Wisienka szczęsliwej podróży
Dziunia porawie tabelke;-) i współczuje fryzjera
Mirka i jak dziś opryszczka lepiej?
Bira jak nocka? ładnie Ingusia szaleje:-(
Beatko odkurzacz mniam mniam:-) Młody tez uwielbia...JEŚĆ...:-)
Elbra Kapik pufy też lubi:-) jak nocka dziś

to tak z pamieci sorki:-( ale nie będę od nowa epopei pisała...wrrrrrr

dizś mam wizyte teściowej! i do tego z jej koleżanką!!!!!!!!!

Do góry