reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
witam

przepraszam ze juz od 2 dni nie zagladam, ale David mi sie tak rozchorowal ze lekarze nie wiedza co mu jest, sama doktor dała mi w czwartek skierowanie do szpitala

mam pytanko,, napiszcie mi szybko
jak sie nazywa ten lek czy to czopek byl homeopatyczny na uspokojenie???

pozdrawiam

Beata dzieki jeszcze raz

mam jeszcze jedno pytanko, wczoraj kupiłam materac małemu do łóżeczka a dziś łóżeczko, no i materac jest gryczano=kokosowy i nie wiem z której strony mam położyć, jak jest ta taka kaszka do gory czy na dole? znacie sie?:confused:

Dobry wieczór:-)

Jessuu jakie tutaj pustki...

Beata, już wklejam:-)

Ladina, to faktycznie wiocha. Nas obsługa zaraz wywoływała, ale już przy wejściu do samolotu nie mogła sobie z burakami poradzić, więc weszliśmy na końcu.

Witam:-)
Bira fajowe foty:tak:Ale sobie popływaliście o tej porze roku:-)
A wiesz patrzę na Ingę i wydaje mi się ze bardzo się zmieniła od ostatnich zdjęć:tak:
Na tym zakończe bo mnie głowa dzisiaj boli:baffled:

Witajcie:-)

Powiem Wam ze dopiero teraz wstalam nie pamietam kiedy tak sobie poleazalam:tak:Szymciu obudzil sie jak zwykle o 7 ale troche zjadl mleka pobuszowal z nami w lozku ( a my ogladalismy sobie film)i wlasnie zasnal hehehe:tak:
Ide wykapac sie i trzeba brac sie za sprzatnie i obiadek
Moj maly ostatnie dni byl nie spokojny poniewaz mial katar a do tego ida kolejne zabki jejku jak wczoraj dal popalic.Plakal i plakal
Popoludniu dalam mu Nurofen a na wieczor Viburcol i zakropilam nosek i bylo w miare.
Dzieki temu troche wyspalam sie bo ostatnie dwie nocki wiecej byly na nogach iz w lozku w sobote zasypiala w sklepie heheheh

witam

przepraszam ze juz od 2 dni nie zagladam, ale David mi sie tak rozchorowal ze lekarze nie wiedza co mu jest, sama doktor dała mi w czwartek skierowanie do szpitala

mam pytanko,, napiszcie mi szybko
jak sie nazywa ten lek czy to czopek byl homeopatyczny na uspokojenie???

pozdrawiam

Wisienka jak Davidek jest juz lepiej:-(ale wspolczuje Wam
Jak bedziesz cos wiedziala to pisz a co jemu dolega ma jakies objawy czegos????

Beata dzieki jeszcze raz

mam jeszcze jedno pytanko, wczoraj kupiłam materac małemu do łóżeczka a dziś łóżeczko, no i materac jest gryczano=kokosowy i nie wiem z której strony mam położyć, jak jest ta taka kaszka do gory czy na dole? znacie sie?:confused:

Wiesz co przeczytalam ze na poczatku kladziemy malucha na stronie kokosowej a pozniej jak maly juz sam przeklada sie czy wstaje w lozeczku to na stronie gryczanej.
Pozatym strona gryczana podobno zalecana jest w okresie zimowym poniewaz rozgrzewa.
Ja tegiego materaca nie mam u mnie jest KPK ale wyszperalam to na forum

Dobry wieczór:-)

Jessuu jakie tutaj pustki...

Beata, już wklejam:-)

Ladina, to faktycznie wiocha. Nas obsługa zaraz wywoływała, ale już przy wejściu do samolotu nie mogła sobie z burakami poradzić, więc weszliśmy na końcu.

Bira ale zazdroszcze Ci tej wody jak cudnie:tak:

reklama
Witajcie:-)

Ale tutaj pustki:tak:
Moj Szymek jest nie do wytrzymania kolejny dzien caly czas drze sie.Dostal po poludniu dzisiaj znowu Nurofen a teraz dalam Viburcol:wściekła/y:szalu mozna dostac.

Wisienko napisz co z malym.
Lilka co u Ciebie dajesz sobie rade?????
Beatko jutro masz chyba rozmowe....

Do góry