reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Hello wieczorowo

Nie wiem czy to wpływ pogody czy czego ale dzisiaj wszyscy są ziewający i mnie też się to udzieliło:tak:Głowa mi pęka i mam uczucie kaca jak po sylwestrze:baffled:
Zmusiłam się dosłownie do paru niezbędnych czynnosci dzisiaj
Karinko jutro czekam na telefon mam nadzieję że juz jutro się wyjaśni jak nie to ta sprawa ewentualnie odwlecze się do grudzień/styczeń.tylko wtedy już ta niani nie będzie czekać podejrzewam chociaż znając jej zapał do zatrudnienia to nie sadzę zeby szybko coś znalazła:dry:a dawać kasy za nic jej nie będę:no:.Pomocy w domu też nie potrzrebuję bo wypracowałam styl "Perfekcyjnej..."i to działa:tak::-).No zobaczymy nie mam noża na gardle wiec podchodzę na luzie:tak:
Wisienko co z Davidkiem?byłas?
Lilka chyba poległa bo nie daje znaku życia:-D:-D:-D

reklama
Lilka chyba poległa bo nie daje znaku życia:-D:-D:-D

aaaa nie :-) hihiiii,jeszcze nie
od wczoraj mam gosci :-)
a ze mezulo w domu to wstalam sobie o 12.00 :cool2: potem wyszorowalam lazienke,upieklam placek,zrobilam obiad,meza zagonilam do umycia podlog :-D potem goscie i dopiero zasiadam sobie odpoczac :-)

Beata dzieki jeszcze raz

mam jeszcze jedno pytanko, wczoraj kupiłam materac małemu do łóżeczka a dziś łóżeczko, no i materac jest gryczano=kokosowy i nie wiem z której strony mam położyć, jak jest ta taka kaszka do gory czy na dole? znacie sie?:confused:

Wisienko ja kladlam zawsze z tej strony bardziej twardszej

Wisienko zdrowka dla Dawidka
a moze on odchorowywuje zmiane klimatu?? :confused: moja Milenka miala straszne bole,wyla,prezyla sie,jakby cale cialo miala obolale
to bylo straszne :-( ale naszczescie trwalo jedna noc...

Lilka co u Ciebie dajesz sobie rade?????

Karinko, dziekuje ze pytasz:happy2:
wiesz,nie jest zle
praktycznie jakbym miala tylko dwojke dzieci nadal bo,Gabrielek non stop spi,budzi sie na karmienie,a jego fazy aktywnosci sa wtedy gdy mecza go bączki-pierdzioszki :sorry2::blink:
zdarzalo mi sie go budzic na karmienia,ale odpuscilam

raz mialam podbramkowa sytuacje,Hania i Gabrys obudzili sie w tym samym momencie na jedzenie i nie wiedzialam od ktorego zaczac :-D
takze jest ok,wysypiam sie bo maly jak sie na je to przesypia po 4-6 godzin
takze naprawde nie moge narzekac
pfu pfu :-)

Bira ale swietne fotki
a to czyscu\iutkie morze...wow:-) i jaka ty masz swietna figurke
pozazdroscic :-);-)

wiecie,moje kochanie kupilo mi prezent z okazji narodzin malego...biala sliczna kurtke a'la Alaska zimowa
jejku jak mi sie ta kurtka podobala w sklepie...ale nie chcial mi kupic :-D a tu taka neispodzianka :-)
i wszystko byloby ok,gdyby nie fakt,ze kurtka jest o rozmiar za mala :shocked2::sorry2:
no i ...albo uda nam sie wymienic na wieksza,albo za wczasu musze pomyslec nad dietka,ale taka racjonalna ,bo zmaierzam karmic piersia,a u nas juz temp, sa bliskie zeru a ja nie mam kurtki :baffled:

Witam mamy wszystkich listopadowych dzieciaczków. Jestem już od dawna uczestnikiem forum, ale dopiero dziś odwiedziłam ten wątek i obiecuję, że będę tu często zaglądać. :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Hej witam!
U nas dzis troche ladniejsza pogoda, ja wlasnie wystawiam ciuchy po blizniakach na aukcji;-)

Mirka ja zakladam te pieluchomajtki (te nierozpinane) jest latwiej wsadzic takiego delikwenta na stojaco;-):tak:
Agamal zagladaj, zagladaj, bo nam sie cos towarzystwo wykrusza;-)
Lilka wklej no jakies foty Twojego przedszkola;-) jak bedziesz miala chwile czasu:-pJak bedziesz tak zasuwac to zmiescisz sie za tydzien w ta kurteczke:-D

reklama
Do góry